Home

Eerste blok

 • The House of Yoga

  19/12/2014
  The House of Yoga

  Een yogales van Kristin Vikjord uit Noorwegen, Kevin Sahai uit Australië, Kino MacGregor uit de USA of Katiza Satya uit Chili? Het kan op het nieuwe online yogaplatform The House of Yoga. Je volgt er lessen wanneer en waar je wilt, met behulp van je mobiel, tablet of computer.

 • Ik geef om jou

  19/12/2014
  Ik geef om jou

  In de donkere maanden komt de hartverwarmende tentoonstelling ‘Ik geef om jou! Naastenliefde door de eeuwen heen’ in het Utrechtse museum het Catharijneconvent als geroepen.

Advertentie

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Scherven brengen geluk

  18/12/2014
  Scherven brengen geluk

  Vanaf maart 2015 staat Marc de Hond met zijn eerste solovoorstelling ‘Scherven brengen geluk’ in de Nederlandse theaters.

 • Geef me je hand

  18/12/2014
  Geef me je hand

  Een mooi, kort gedicht om je donderdag mee te beginnen, afkomstig uit het Happinez 'Vriendschap'-boek.

 • Bommetje

  17/12/2014
  Bommetje

  Altijd een mooi en vooral hoopgevend gezicht: zo’n lelijk braakliggend gebied waar dan de prachtigste bloemen en planten bloeien.

 • Geloven in de wereld

  17/12/2014
  Geloven in de wereld

  Een gevoel van onmacht kan je bekruipen als je hoort over alles wat er misgaat in de wereld. Je wilt je niet afsluiten of je kop in het zand steken. Je wilt positief blijven. Maar hoe houd je het licht in je branden?


Lees meer