Home

Eerste blok

 • 5 x nee zeggen

  25/11/2015
  5 x nee zeggen

  Nee zeggen kan voor rust zorgen. Rust in je agenda, in je leven en dus in je hoofd. Het wordt vaak juist gewaardeerd dat je in staat bent om je eigen grenzen aan te geven. Wie nee zegt tegen iets, zegt namelijk ja tegen iets anders. Vijf tips die nee zeggen net iets makkelijker maken.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Alles komt goed'

  24/11/2015
  Keuringsdienst van Woorden: 'Alles komt goed'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Alles komt goed'.

 

Inspiratiekaarten

Bij Happinez 'Balans' krijgen plusabonnees onze nieuwe Inspiratiekaarten.
(Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Balans'.)


 
 • Normal Is Over

  23/11/2015
  Normal Is Over

  De wereld verandert. Dat is altijd al zo geweest, en het is een van de weinige dingen waarvan we met zekerheid kunnen vaststellen dat het altijd zo zal blijven. In de laatste eeuw is die verandering versneld, en dat heeft gevolgen voor onze aarde. De film Normal Is Over probeert deze veranderingen in kaart te brengen.

 • Van Nietzsche tot Plato

  22/11/2015
  Van Nietzsche tot Plato

  ‘Wij zijn niet de maan, maar de vinger die naar de maan wijst’, aldus Marije de Jong in een interview met dominee Herman Koetsveld en publicist Enis Odaci. Dit interview over God, geest en tijdgeest is nu, samen met zes andere gesprekken, gebundeld in het boek De zeven zuilen.

 • Recept: key lime pie van Ella Woodward

  21/11/2015
  Recept: key lime pie van Ella Woodward

  Simpele, natuurlijke en vooral hele lekkere recepten die je helpen om je goed te voelen en om er goed uit te zien: dat is de missie van blogger, foodie en yogi Ella Woodward. Met haar eenvoudige recepten en benaderbare persoonlijkheid maakt ze gezond eten wel heel makkelijk.

 • Drie films die je moet zien op IDFA

  20/11/2015
  Drie films die je moet zien op IDFA

  Films die je sprakeloos achterlaten, waarbij je een traantje weg moet pinken of die je juist vol energie de bioscoopzaal doen verlaten: dat zijn de verhalen die je onthoudt. Waarom? Omdat ze iets met je doen. Deze drie IDFA documentaires zullen je niet onberoerd laten.


Lees meer