Home

Eerste blok

 • Nu in de winkel: Happi.food & Happinez 6-2014 'Zuiver'

  01/10/2014
  Nu in de winkel: Happi.food & Happinez 6-2014 'Zuiver'

  Op de redactie van Happinez gaat het ontzettend vaak over eten: we love food! We konden dan ook niet wachten om een nieuwe editie van onze special Happi.food te maken, vol inspirerende recepten en de laatste inzichten over voeding.

 • Warme wol

  29/09/2014
  Warme wol De redactie van Happinez is collectief verliefd op deze prachtige plaid. Een ambachtelijk gebreide deken met royale afmetingen, waar je heerlijk onder weg kunt kruipen op bank. Hij is gemaakt in een van de laatste breifabriekjes in Nederland!

Advertentie

e-cursus Mindfulness

Zorgeloos leven en genieten van wat er hier en nu is. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt het leren via de nieuwe e-cursus Mindfulness van Happinez.

Susans vaste plek

 • Susan leest: Nogmaals

  24/09/2014
  Susan leest: Nogmaals In ‘Nogmaals’ vertelt actrice Diane Keaton over haar leven en probeert ze dat van haar moeder te reconstrueren aan de hand van diens dagboeken. Het is een bijzonder document geworden, wars van de gebruikelijke Hollywood-dikdoenerij, maar vol van humor, weemoed en levenswijsheid.

 
 • Betoverend Tibet

  25/09/2014
  Onze hoofdredacteur Marije de Jong reisde samen met fotograaf Chantal Ariëns door Tibet. Ze bezochten een nonnenklooster en leerden van de vrouwen daar het geheim van spiritualiteit: het leven nemen zoals het komt. In Happinez 6-2014 ‘Zuiver’ lees je de bijzondere reportage.
 • Empathie: een sleutel naar geluk

  23/09/2014
  “Verbondenheid maakt je gelukkig,” zegt filosoof Roman Krznaric, die een boek schreef over empathie. “Empathie leidt tot hechtere relaties en die verbeteren je leven." De grote vraag is natuurlijk: hoe word je empatischer?
 • Zuiver | Happinez e-cards

  18/09/2014
  Zuiver | Happinez e-cards

  Verstuur eens een Happinez e-card! Er zijn nu 6 nieuwe e-cards, gebaseerd op het thema van Happinez nummer 6-2014: Zuiver.

 • Hoe geniet je het meeste van een massage?

  15/09/2014
  Hoe geniet je het meeste van een massage? Bij Happinez 6-2014 ‘Zuiver’ zit een speciaal massage-dossier. Van een massage-meditatie tot zelf leren masseren, je vind er alles over de heilzame werking van handen op huid. Maar hoe haal je nu het meeste uit een massage?

Lees meer