Home

Eerste blok

 • Zen & de kunst van het niet weten

  26/01/2015
  Zen & de kunst van het niet weten

  Hoe zorg je dat je lekker zen blijft? Dat je je geest open houdt en zonder vooroordelen? Hoe kom je in een staat van niet-weten? In Happinez 1-2015 ‘Peace of mind’ vind je een prikbord vol tips & tricks van mensen die het weten.

 • Powervrouw en avonturier

  25/01/2015
  Powervrouw en avonturier

  Soms is het leven zo rijk aan uitersten dat een biografie niets meer nodig heeft dan een weerslag van dat leven zelf.

online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Een campagne voor jezelf

  24/01/2015
  Een campagne voor jezelf

  Dag Hammarskjold, de grote UN leider, opperde eens dat we nooit echt vooruitgang zouden maken als we niet allemaal ‘onze langste reis’ zouden bewandelen. De reis naar binnen.

 • Recyclen voor de luie naaister

  23/01/2015
  Recyclen voor de luie naaister

  Van rokken, jurken, truien en topjes tot sjaals, schoenen en tassen: met Recycle chic kan ook de minder geoefende naaister in een handomdraai de leukste kleren en accessoires maken.

 • Spice up your life

  22/01/2015
  Spice up your life

  Als je tot zes (en zeven) kunt tellen, kun je een gezonde maaltijd op tafel zetten… Althans, als je kookt volgens de filosofie van ayurvea. Door in elk gerecht zes smaken (zoet, zuur, wrang, bitter, zout, scherp) te verwerken met behulp van zeven specerijen, zorg je voor het juiste evenwicht.

 • Muziek laat je liefde voelen

  21/01/2015
  Muziek laat je liefde voelen

  Natalie Merfort wil met haar talent anderen raken en begeleid herdenkingsdiensten voor overleden kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ze stelde ook de beeldschone CD Passage samen, waarvan ze de helft van de doneert aan ouders die een kind hebben verloren.


Lees meer