Home

Eerste blok

 • Tara Mohr: 'Laat jezelf horen'

  05/03/2015
  Tara Mohr: 'Laat jezelf horen'

  Hoeveel talenten en kwaliteiten ze ook hebben, vrouwen zien het niet altijd van zichzelf. Ze verstoppen zich, maken zich klein. Voor hen schreef de Amerikaanse coach Tara Mohr het boek ‘Playing big’.

 • Steun Imani: Onderwijs brengt hoop

  05/03/2015
  Steun Imani: Onderwijs brengt hoop Dit hele jaar schenken we 10 procent van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Intuïtie' steunen we het project Steun Imani, van stichting Delen.

 

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Slama Ayurveda is een plek om te verstillen

  05/03/2015
  Slama Ayurveda is een plek om te verstillen

  Vind je levensmissie en doe alles om je droom te verwezenlijken. Dat is de les die Khalid Boukhima meegeeft wanneer journalist Monique Jansse zijn resort Salam Ayurveda in het Marokkaanse Atlasgebergte bezoekt – zijn eigen waargemaakte wens.

 • Brandon Bays op het Happinez festival

  03/03/2015
  Brandon Bays op het Happinez festival

  We hebben zulk goed nieuws, dat kunnen en willen we gewoon niet voor onszelf houden: Brandon Bays komt naar het Happinez Festival op 11, 12 en 13 september! Ze is de grondlegster van de Helende Reis, een methode om jezelf te helen, die wereldwijd wordt gebruikt. Bays is een van de vele inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland die op het Happinez Festival te zien zijn.

 • Geef geluk cadeau

  03/03/2015
  Geef geluk cadeau

  Mooie momenten vliegen vaak voorbij, maar soms laten ze zich vangen in foto’s. Van die keer dat je neefje stiekem van je bruidstaart snoepte, of dat prachtige beeld waar jij en je moeder breed lachend samen opstaan.

 • Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  02/03/2015
  Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  In een druk leven met werk, afspraken, sociale verplichtingen en oneindige to-do lijstjes is het soms moeilijk om rust in je hoofd te vinden. Tijdsurfen is een methode die je op je intuïtie laat varen in plaats van op je agenda.


Lees meer