Nu in de winkel: Happinez 6-2014 'Zuiver'

Laat je woorden voor je ze uitspreekt door drie poorten gaan, luidt een soefi-gezegde. Vraag jezelf eerst af: is het waar wat ik wil zeggen? Dan: is het nodig? En tot slot: is het aardig?

Als we allemaal deze wijsheid ter harte zouden nemen, wordt de wereld vast prachtig - maar ook wel een beetje stil… Toch: deze ‘checkpoints’ zijn ideaal in situaties waarin het heel verleidelijk is om dingen te roepen die je achteraf gezien liever had binnengehouden. Ze kunnen je helpen om meer oprecht en puurder te leven.

Bestel Happinez 6-2014 'Zuiver' in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 6-2014 'Zuiver'


 • Hoe geniet je het meeste van een massage?

  Hoe geniet je het meeste van een massage?

  Bij Happinez 6-2014 ‘Zuiver’ zit een speciaal massage-dossier. Van een massage-meditatie tot zelf leren masseren, je vind er alles over de heilzame werking van handen op huid. Maar hoe haal je nu het meeste uit een massage?

 • Mooie woorden: Bronnie Ware

  Mooie woorden: Bronnie Ware

  Na de bestseller ‘Als ik het leven over mocht doen’, over de vijf belangrijkste levenslessen, komt Bronnie Ware nu met een tweede boek. Dit draait om de kunst van acceptatie. Ze vertelt erover in Happinez 6-2014 'Zuiver': ‘Ik zie alles als geschenk.’

 • Johan Noorloos:

  Johan Noorloos: "Wat zijn jouw verborgen parels?"

  We laten vaak maar een deel van onszelf zien aan anderen. Misschien zijn die delen juist wel verborgen schatten, zegt yogaleraar Johan Noorloos. In Happinez 6-2014 'Zuiver' laat hij zien hoe je jouw parels vindt, en zo voluit kunt leven.

 • Gouden handen in Marrakech

  Gouden handen in Marrakech

  In Happinez 6-2014 Zuiver staat een reportage over Household Hardware, een online winkel met prachtige handgemaakte producten. De meubels, kleden en het servieswerk komen uit een atelier in Marrakech, waar ze met veel liefde en aandacht worden gemaakt.

 • Haiku: een mini-meditatie

  Haiku: een mini-meditatie

  Drie regels, zeventien lettergrepen en een verwijzing naar het seizoen. Dat zijn de ingrediënten voor een haiku, een van oorsprong Japans gedichtje uit het zenboeddhisme en het taoïsme. Lees ze als mini-meditaties, zegt haiku-schrijfster Fuyuko Tomita.

 • Vistaproject: Adopteer een nomade

  Vistaproject: Adopteer een nomade

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 6-2014 Zuiver steunen we Vistaproject, dat onderwijs organiseert voor de kinderen van Tibetaanse nomaden.

 • Grote schoonmaak: de energie van je huis reinigen

  Grote schoonmaak: de energie van je huis reinigen

  Space clearing is je huis (of een andere ruimte) ontdoen van zware energie. Zodat er lichte, positieve energie voor in de plaats kan komen. Dit kun je doen aan de hand van de vier elementen: water, aarde, lucht en vuur.

 • Voorstelling Power of the Heart *Uitverkocht*

  Voorstelling Power of the Heart *Uitverkocht*

  Speciaal voor onze lezers hebben we een vertoning van de film The Power of the Heart kunnen organiseren in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Een unieke kans om maker Baptist de Pape te ontmoeten.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.