Nu in de winkel: Happinez 5-2014 'Lef'

Wat zou je doen als je zou durven? staat op de cover van de nieuwe Happinez. Echt een vraag voor in de vakantie. Want als je hoofd leeg is, je agenda vrij, komt er ruimte om te dromen.

Een Indiase wijsgeer zei eens: ‘Het denken kan niets met het onbekende, het nieuwe. Alleen het hart kan onontgonnen terrein betreden.’ Het begint dus met je denken stil te zetten en te luisteren naar wat je hart je ingeeft. En dan het lef hebben om daarop te vertrouwen, grenzen te overschrijden en nieuwe wegen te verkennen…

Bestel Happinez 5-2014 'Lef' in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 5-2014 'Lef'


 • Dobberen op zee met alle luikjes open

  Dobberen op zee met alle luikjes open

  Journalist Dennis Meinema schreef voor Happinez 5-2014 Lef over zijn ‘diepzielduik’ in de Cariben. Dobberend op zee volgde hij lessen mindfulness en meditatie. “Als ik afdaal in het schemergebied van weggestopte emoties, weet ik niet of ik de weg terug vind.”

 • Een goed gesprek

  Een goed gesprek

  Filosofe Stine Jensen schreef een essay over de kunst van het gesprek. In Happinez 5-2014 'Lef' vertellen zij en coach Jan Lemmens wat je kunt doen om een gesprek meer diepte te geven.

 • MasterPeace: Bouwen aan vrede

  MasterPeace: Bouwen aan vrede

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 5-2014 Lef steunen we Masterpeace.

 • Mooie woorden: Byron Katie

  Mooie woorden: Byron Katie

  Byron Katie beschouwt zichzelf als het ‘instrument’ van The Work. Ze wil mensen helpen in te zien hoe ze een eind kunnen maken aan hun lijden. Zelf was ze jarenlang depressief, totdat op een dag haar visie op het leven kantelde.

 • Workshop met Jill Satterfield

  Workshop met Jill Satterfield

  Van plan om je in yoga te verdiepen? Of in meditatie? Dit is het moment! Jill Satterfield geeft speciaal voor lezers van Happinez de laagdrempelige workshop ‘Meditation in motion’. Een prachtige kennismaking met Vajra yoga én met de inspirerende vrouw erachter.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.