Nu in de winkel: Happinez 5-2014 'Lef'

Wat zou je doen als je zou durven? staat op de cover van de nieuwe Happinez. Echt een vraag voor in de vakantie. Want als je hoofd leeg is, je agenda vrij, komt er ruimte om te dromen.

Een Indiase wijsgeer zei eens: ‘Het denken kan niets met het onbekende, het nieuwe. Alleen het hart kan onontgonnen terrein betreden.’ Het begint dus met je denken stil te zetten en te luisteren naar wat je hart je ingeeft. En dan het lef hebben om daarop te vertrouwen, grenzen te overschrijden en nieuwe wegen te verkennen…

Bestel Happinez 5-2014 'Lef' in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 5-2014 'Lef'


 • Courgettekroketjes met Madame Jeanette-tomatensaus

  Courgettekroketjes met Madame Jeanette-tomatensaus

  Op warme dagen kun je het best lekker pittig eten, want dat werkt verkoelend. Deze courgettekroketjes met Madame Jeanette-tomatensaus zijn bijvoorbeeld heerlijk bij de borrel!

 • Mooie woorden: Eric Vloeimans

  Mooie woorden: Eric Vloeimans

  "Om jezelf te kennen, om te weten wat je echt wilt, moet je goed voor jezelf zorgen. Niet in materiële, maar in spirituele zin," vertelt trompettist Eric Vloeimans in Happinez 5-2014 ‘Lef’.

 • Liefde in een luciferdoosje

  Liefde in een luciferdoosje

  Kleine tempeltjes vol hoop en liefde, gemaakt van lucifersdoosjes: in Happinez 5-2014 ‘Lef’ staat een inspirerende reportage over de huisaltaartjes van Subash en Hanneke Taneja.

 • Martial arts als weg naar innerlijke rust

  Martial arts als weg naar innerlijke rust

  ‘De Oosterse krijgskunst is een gevecht; niet met de tegenstander, maar met jezelf.’ In Happinez 5-2014 ‘Lef’ lees je meer over de filosofie achter vechtsporten als aikido, kungfu en taikwondo.

 • 365 dagen Happinez - de nieuwe Happinez agenda

  365 dagen Happinez - de nieuwe Happinez agenda

  Hij is er weer! De rijk uitgevoerde Happinez Agenda, die dit jaar geheel in het teken staat van 'Less is more'. Een primeur is de Chinese horoscoop - wat brengt het jaar van de Schaap voor jou? Je kunt de agenda nu doorbladeren en bestellen in onze webshop.

 • Lef | Happinez e-cards

  Lef | Happinez e-cards

  Verstuur eens een Happinez e-card! Er zijn nu 6 nieuwe e-cards, gebaseerd op het thema van Happinez nummer 5-2014: Lef.

 • Dobberen op zee met alle luikjes open

  Dobberen op zee met alle luikjes open

  Journalist Dennis Meinema schreef voor Happinez 5-2014 Lef over zijn ‘diepzielduik’ in de Cariben. Dobberend op zee volgde hij lessen mindfulness en meditatie. “Als ik afdaal in het schemergebied van weggestopte emoties, weet ik niet of ik de weg terug vind.”

 • Een goed gesprek

  Een goed gesprek

  Filosofe Stine Jensen schreef een essay over de kunst van het gesprek. In Happinez 5-2014 'Lef' vertellen zij en coach Jan Lemmens wat je kunt doen om een gesprek meer diepte te geven.

 • MasterPeace: Bouwen aan vrede

  MasterPeace: Bouwen aan vrede

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 5-2014 Lef steunen we Masterpeace.

 • Mooie woorden: Byron Katie

  Mooie woorden: Byron Katie

  Byron Katie beschouwt zichzelf als het ‘instrument’ van The Work. Ze wil mensen helpen in te zien hoe ze een eind kunnen maken aan hun lijden. Zelf was ze jarenlang depressief, totdat op een dag haar visie op het leven kantelde.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.