Nu in de winkel: Happinez 7-2014 Verbondenheid en Happi.food

Happinez 7-2014: vanaf woensdag in de winkel

Als er één symbool is dat de samenhang van alles in het universum verbeeldt, is het wel het yin-en-yangteken. Geen tegenpolen, maar elkaar aanvullende delen van dezelfde eenheid. En altijd in beweging, dat laat de S-vorm zien: onder en boven, dag en nacht, koud en warm. Alles bestaat in relatie tot elkaar. Ook mensen hebben elkaar nodig - dat is altijd zo geweest, om ervaringen uit te wisselen en wijsheid te delen. In deze Happinez daarom, onder meer, verhalen over vriendschap, lessen in compassie en inspirerende inzichten over misschien wel een van de grootste spirituele uitdagingen die er is: onvoorwaardelijke naastenliefde.

Ook Happinez bestaat dankzij een groot netwerk van gouden draadjes. Om onze lezers te bedanken voor hun aandacht, hebben we dit nummer bovendien een Grote Happinez Weggeefactie met 'wereldvriendelijke' cadeautjes, waarop iedereen die Happinez leest kans maakt.

Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid' ligt nu in de winkel en is te bestellen in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 7-2014 'Leven in verbondenheid'


 • DreamWeb: vredesonderwijs

  DreamWeb: vredesonderwijs

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid' steunen we DreamWeb, dat jongeren met uiteenlopende achtergronden laat werken aan een gemeenschappelijke droom.

Voorproefje


Happi.food: nu in de winkel

"To cook is to meditate. It is not just cooking, it's just cooking."

Op de redactie van Happinez gaat het ontzettend vaak over eten: we love food! We konden dan ook niet wachten om een nieuwe editie van onze special Happi.food te maken, vol inspirerende recepten en de laatste inzichten over voeding.

In Happi.food lees je onder meer over een veggie lifestyle, fermenteren, weerstandboosters, het verhaal achter greenkitchenstories.com, pannekoeken nieuwe stijl, tarwegras, kokos, de eetfilosofie achter te gekke horecazaakjes… en nog veel, veel meer.

Happifood ligt nu in de winkel en is tevens te bestellen in de Happinez webshop.

Onder andere in Happi.food


 • Vijf eettentjes om te onthouden

  Vijf eettentjes om te onthouden

  Puur en gezond eten staat in restaurants gelukkig steeds vaker op het menu. Van de lekkerste vegan clubsandwich tot een verrukkelijke biologische ‘slow’ pizza. Bij deze vijf adressen uit de nieuwste Happi.food willen we wel elke dag aanschuiven.

 • Drie tips voor beginnende vegetariërs

  Drie tips voor beginnende vegetariërs

  Als je ‘dieraardiger’ wilt eten, is het belangrijk om erop te letten dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In de nieuwste Happi.food helpen we je op weg met tips, plus verrukkelijke en voedzame recepten voor beginnende vegetariërs.

 • Michael Pollan: 'Koken verbindt je met de natuur'

  Michael Pollan: 'Koken verbindt je met de natuur'

  ‘Koken is een onmisbaar ritueel om je te verbinden met de natuur,’ zegt de Amerikaanse journalist en schrijver Michael Pollan in de nieuwste Happi.food. Met zijn bestseller ‘Een pleidooi voor echt eten’ zette hij pure en onbewerkte voeding weer op de kaart - wat volgens Pollan veel lekkerder én gezonder is.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.