Abonnementsvoorwaarden Happinez

Geniet als abonnee van extra voordelen

Abonnees ontvangen niet alleen korting op het nieuwe nummer, maar ontvangen het ook nog enkele dagen eerder dan het in de winkel ligt in huis. Dat betekent dat u er als abonnee bij speciale aanbiedingen als eerste bij bent. Daarnaast profiteert u van een aantrekkelijke korting op een groot deel van onze Webshop-producten en download u Happinez gratis op iPad.


Abonnementenservice

De abonnementenservice van Happinez wordt verzorgd door:

Nederland / Buitenland
Happinez KlantenServiceCentrum
Postbus 1567
1000 BN Amsterdam
Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur

Telefoon: +31 20-5518707 of e-mail: happinez.service@weekbladpers.nl
Bij correspondentie duidelijk naam- en adresgegevens vermelden s.v.p.

België
Happinez Lezersservice België / PartnerPress
Lenniksebaan 451
1070 Brussel

Telefoon: 02 5564140 of e-mail: happinez@partnerpress.be


Abonnementsvoorwaarden

• Abonnementsaanbieding zijn geldig tot aangegeven datum en zolang de voorraad strekt voor diegenen die in het afgelopen halfjaar geen abonnement op Happinez hadden.
• Betaling van een abonnement voor een postadres in Nederland verloopt door middel van automatische incasso of acceptgirokaart (toeslag van € 2,-). Voor België verloopt betaling via een overschrijvingsformulier dat u na aanmelding ontvangt. Voor overige buitenlandse adressen verloopt betaling via een nota of afschrijving van een Nederlands rekeningnummer.
• Welkomstgeschenken worden verstuurd na ontvangst van het abonnementsgeld. Indien het welkomstgeschenk niet meer op voorraad is, ontvangt u automatisch de eenmalige korting.
• Het welkomstgeschenk geldt niet voor buitenlandse abonnementen.
• Cadeau- en proefabonnementen stoppen automatisch.
• Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van één maand vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld geschiedt vanaf dit moment in termijnen van een jaar. Vervolgens geldt een opzegtermijn van drie maanden vanaf de dag dat de opzegging Happinez heeft bereikt. Eventueel te veel vooruitbetaald abonnementsgeld wordt automatisch teruggestort.
• Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch of per e-mail. Opzeggingen worden onzerzijds schriftelijk of per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging het adres waarop Happinez wordt bezorgd.
• Indien u verhuist of Happinez liever op een ander adres ontvangt, uw adreswijziging graag minimaal 3 weken voor de gewenste ingansdatum doorgeven aan het KlantenServiceCentrum
• Prijswijzigingen voorbehouden.Privacy

• We maken u erop attent dat aan ons verstrekte gegevens worden opgenomen in ons gegevensbestand. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens door WPG Uitgevers, de verantwoordelijke voor uw gegevens. Uw gegevens worden gebruikt voor onze abonnementenadministratie, voor de uitvoering van met ons gesloten overeen¬komsten en om u op de hoogte te houden van producten en diensten van WPG Uitgeverijen. U kunt uw eigen gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen een e-mail sturen aan: happinez.service@weekbladpers.nl


Standaardtarieven

De standaardtarieven voor Happinez abonnementen zijn als volgt:

  • jaarabonnement (8 nummers): € 42,50 (€ BE: € 45,-)
  • halfjaarabonnement (4 nummers): € 22,50 (BE: € 23,50)
  • plusabonnement (8 nummers + extra producten): € 57,50