Nu in de winkel: Happinez 'Geloof, hoop & liefde'

Geloof, hoop & liefde

Liefde is licht, angst is donker. Als je het donker niet wilt hebben, doe dan het licht aan, begin gewoon met liefhebben, schrijft Lisette Thooft in ons nieuwe nummer. Steeds meer mensen beginnen hiermee, want na jaren van cynisme en negativiteit hebben we behoefte aan schoonheid en optimisme. Niet eerder hoor je begrippen als empathie, vergeving en compassie door zoveel mensen gebruiken. Dat is wat we iedereen wensen in deze ‘donkere’ maanden: een onbekommerd geloof in liefde en lichtheid. Deze Happinez is daarom letterlijk een lichtje in het donker!

Happinez 'Geloof, hoop & liefde' ligt nu in de winkel en is te bestellen in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 8-2014 'Geloof, hoop & liefde'


 • Yogahouding: Gomukhâsana (koeienkop)

  Yogahouding: Gomukhâsana (koeienkop)

  Yogadocent Skadi van Paasschen liet zich voor deze yin yoga houding inspireren door de eeuwenoude Gayatri mantra, die je verbindt met het licht buiten én binnen in jezelf.

 • De magie van klankschalen

  De magie van klankschalen

  Ze geven rust, helpen bij mediteren en brengen harmonie in lichaam en geest. Maar de magie van klankschalen gaat verder: hun klank brengt je terug bij jezelf.

 • Gayatri mantra, het oudste gebed

  Gayatri mantra, het oudste gebed

  De eeuwenoude Gayatri mantra verbindt je met het licht buiten én binnen in jezelf. Op elk moment van de dag wordt deze mantra wel ergens ter wereld gereciteerd: de eeuwenoude woorden liggen als een warme deken om de aarde.

 • Liefde in de vorm van sterretjes

  Liefde in de vorm van sterretjes

  Liefde geven met een klein papiertje, in de vorm van een ster: dat zijn lucky stars. Je geeft ze aan iemand die je een beetje aandacht wilt schenken: die aardige buuf, je beste collega, de juf van je kinderen of die vriendelijke buschauffeur.

 • Workshop van meditatiemeester davidji

  Workshop van meditatiemeester davidji

  Enthousiast, wijs, vrolijk, toegankelijk: de Amerikaanse meditatiemeester davidji is het allemaal. In februari komt hij naar Nederland om een inspirerende workshop in Amsterdam te geven - en jij kunt daar bij zijn.

 • SOS kinderdorpen: 'Familieliefde is van levensbelang'

  SOS kinderdorpen: 'Familieliefde is van levensbelang'

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 8-2014 'Geloof, hoop & liefde' steunen we SOS kinderdorpen, een veilig nest, met een mama, broertjes en zusjes voor kinderen die er alleen voor staan.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.