Happinez 'Leve de lichtheid'

Leve de lichtheid

De wind is een mysterieus iets: je kunt het niet pakken, niet zien, maar het laat rotsen slijten, zo sterk is het. 'Geef je zorgen mee aan de wind' staat er op de cover van deze nieuwe Happinez. Want het is heerlijk, een frisse bries door je leven laten waaien. Ruimte maken, ballast loslaten, en vol nieuwe energie de zomer in. Leve de lichtheid!

Happinez 'Leve de lichtheid' ligt vanaf woensdag 3 juni in de winkel en de Happinez webshopOnder andere in Happinez 4-2015 'Leve de lichtheid'


 • Oefenen met Shenpa in drie stappen

  Oefenen met Shenpa in drie stappen

  Shenpa is een term uit het Tibetaans boeddhisme waarmee de rusteloze energie van onze impulsen wordt bedoeld. Volgens Pema Chödrön kunnen we onszelf leren om niet door onze impulsieve reacties te worden meegesleept. De volgende oefening helpt daarbij.

 • We zijn de wind

  We zijn de wind

  Van de vier elementen is de lucht het vluchtigst, het meest mystiek. Je kunt het niet pakken, niet zien, maar het laat rotsen slijten, zo sterk is het. Adem in, adem uit en breng de lucht in beweging.

 • Weldaad in een druppel

  Weldaad in een druppel

  Geuren kunnen onverwacht haarscherpe herinneringen oproepen of je in een andere stemming brengen. De werking van etherische oliën gaat nog een stapje verder.

 • Plek van de toekomst

  Plek van de toekomst

  Het is een magische plek bij het woelige centrum van Amsterdam: De Ceuvel. Ontstaan met weinig geld, maar met veel goede wil en creatieve samenwerking. Hoe het praktische idealisme samen met vernieuwende energie zomaar voor een nieuwe vorm van samenleven kon zorgen.

 • Leve de lichtheid

  Leve de lichtheid

  Licht leven, dat is blij en ontspannen leven. Gul en open, zonder overdadig piekeren of te mokken. Een hoog spiritueel ideaal – en verre van oppervlakkig. Want het lijkt zo makkelijk, maar de weg ernaartoe is zwaar.

 • De oceaan als leermeester

  De oceaan als leermeester

  Al jaren droomt adjunct hoofdredacteur Eveline Helmink over een surfavontuur. Niet alleen vanwege zon, zee en strand – maar als spirituele leerschool in overgave en beheersing. Aan de kust van Costa Rica ontdekt ze hoe de oceaan een strenge, doch rechtvaardige leermeester is.

 • Ontvrienden, hoe doe je dat?

  Ontvrienden, hoe doe je dat?

  Op Facebook kan het met een druk op de knop. Maar in het echte leven komt het ook voor dat je mensen waarmee je geen band meer voelt zou willen ‘ontvrienden’. Wat doe je dan?

 • Stichting Elburg: Geboren worden op een veilige plek

  Stichting Elburg: Geboren worden op een veilige plek

  Dit hele jaar schenken we 10% van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Leve de lichtheid' is dat Stichting Elburg.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.