Nu in de winkel: Happinez 'Jezelf zijn' & Happi.body

Intuïtie

Wie ben ik? Wat is ik? Het is misschien wel een van de moeilijkste vragen om antwoord op te geven. Veel spirituele beoefening draait om zelfonderzoek: om het vinden van je kern of juist het loslaten van je ego. Op zoek naar jezelf, jezelf leren kennen, samenvallen met jezelf - het is de basis van deze Happinez. We delen in de nieuwe Happinez onder meer de inzichten van Charlie Chaplin, die laat in zijn leven dichtte over zelfliefde: ‘Toen ik van mezelf begon te houden, verlangde ik niet langer naar een ander leven en zag ik dat alles in de wereld een uitnodiging is om me te ontwikkelen. Nu weet ik: dat is groei.’

Happinez 'Jezelf zijn' ligt nu in de winkel en de Happinez webshop

Onder andere in Happinez 3-2015 'Jezelf zijn'


 • 4 x de tuin in

  4 x de tuin in

  Het is voorjaar! Tijd voor hark en gieter en zakken vol met potgrond. Vier tips voor een groeizaam seizoen.

 • Hot en happening

  Hot en happening

  In New York zie je ze steeds meer: stalletjes waar bekers hete bouillon worden verkocht. Een lekker licht, geurig en smaakvol tussendoortje waar je helemaal van opknapt. Leuk, én niet moeilijk, om thuis vers te maken.

 • Liefde voor jezelf

  Liefde voor jezelf

  Op de dag dat hij zeventig jaar werd, schreef Charlie Chaplin een prachtige tekst. Terugkijkend op zijn leven ontdekte hij dat liefde voor jezelf alles in een ander perspectief zet en het leven mooier en lichter maakt.

Voorproefje

Work that happy body

‘Fit is het nieuwe rijk’, horen we steeds vaker. Bij Happinez geloven we dat dat waar is. Goed voor je lichaam zorgen is onlosmakelijk verbonden met een bewust leven. Maar daar moet je voor werken, in beweging komen. Als je energie wilt ontvangen, moet je er energie in stoppen. Je ziel wíl zweten… en dat een fysieke work-out ook veel spirituele lessen brengt, lees je in onze nieuwe special Happi.body. Een special vol inspiratie over je body, mind en soul. Want, als je je lekker voelt in je lichaam voelt het leven ook lichter.

Happi.body ligt nu in de winkel!

Onder andere in Happi.body


 • Hot & spicy: kokossoep met gember

  Hot & spicy: kokossoep met gember

  Gember – ‘you love it or you hate it’. In het eerste geval bof je, want gember geeft de meest uiteenlopende gerechten net dat beetje extra. En met elke hap werk je aan je gezondheid, want gember bevat tal van goede eigenschappen.

 • Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  Een lepeltje was, een paar druppels olie, een snuf plantenpoeder… Met ingrediënten uit de natuur maak je je eigen make-up; van foundation tot oogschaduw. Zuiverder dan dat wordt het niet.

 • Een wereld vol schoonheid

  Een wereld vol schoonheid

  Een badhuis in het Midden-Oosten, een masker van rijstwater in Japan of een massage met zandstempels in Frans-Polynesië. Er zijn zo veel verschillende schoonheidsrituelen, maar de essentie is overal hetzelfde: je sluit je even af van de wereld, om jezelf te koesteren, te verzorgen en te herstellen.

 • Terug naar lichtheid

  Terug naar lichtheid

  Weer zo soepel en licht bewegen als een kind, zou dat kunnen? Volgens yogadocent en schrijver Gert van Leeuwen wel. ‘Neem blokkades weg en de energie kan weer vrij stromen.’ Hij is een van de sprekers op het Happinez Festival.

 • Happy met hummus

  Happy met hummus

  Het recept zou oorspronkelijk uit Israël komen, waar het zelfs wordt gezien als hét nationale gerecht. Maar hummus, een gezonde puree van peulvruchten, sesam, knoflook en olie, heeft inmiddels ook de rest van de wereld veroverd. We geven het basisrecept én een verrassende variatie met wortel.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.