Nu in de winkel: Happinez 'Intuïtie'

Intuïtie

Hoor je het?

Luister je?

Wat zegt je intuïtie?

Stttttttt, luister eens...

Het kleine stemmetje in je hoofd. Het ondefinieerbare ‘Ik weet niet waarom, maar het vóelt gewoon goed’. Iedereen heeft intuïtie. En luisteren naar je onderbuikgevoel is alles behalve ‘vaag’ - ook nuchtere denkers en wetenschappers zien het inmiddels als een waardevolle bron van informatie. Niet negeren dus, dat stemmetje. En als je niet (meer) precies weet hoe dat moet, dan helpen de kaartjes in deze nieuwe Happinez je vast op weg.

Happinez 'Intuïtie' is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel en de Happinez webshop

Onder andere in Happinez 2-2015 'Intuïtie'


 • Eerste hulp bij intuïtie

  Eerste hulp bij intuïtie

  Wil je leren denken met het hart, en leren voelen met je geest? Deze zeven regels helpen je vertrouwen op je eigen intuïtie.

 • Paarden als spiegel

  Paarden als spiegel

  Paarden laten zien wie je bent. Het is alsof ze in je ziel kijken. Dat ervoer journalist Ingrid Melenberg tijdens een workshop Coachen met paarden.

 • De I Tjing: het boek van de intuïtie

  De I Tjing: het boek van de intuïtie

  Het oeroude Chinese orakelboek de I Tjing kun je zien als een instrument om je intuïtie te ontwikkelen, zegt Lisette Thooft. Het orakel werkt holistisch: alles is met alles verbonden – dus is jouw vraag ook verbonden met de tekst die je te lezen krijgt.

 • Mooie woorden van Sabrina Starke

  Mooie woorden van Sabrina Starke

  Elk nummer van Happinez heeft een thema. Uit alle mooie woorden die de afgelopen jaren op de cover stonden, kiest singer-songwriter Sabrina Starke er enkele. Wat betekenen deze begrippen voor haar?

 • Havermoutje

  Havermoutje

  Foodies weten het allang: havermoutpap is het ideale ontbijt. Het vult de maag, geeft energie zonder rare suikerpieken, bevat veel gezonde voedingsstoffen en is goed voor je cholesterol.

 • Vijf regels voor geweldige vrouwen

  Vijf regels voor geweldige vrouwen

  Hoeveel talenten en kwaliteiten ze ook hebben, vrouwen zien ze niet altijd van zichzelf. Ze verstoppen zich, maken zich klein. Deze vijf stelregels van Tara Mohr brengen daar verandering in: tijd om het beste in jezelf naar boven te halen.

 • De power van paars

  De power van paars

  Paars. De kleur van mysterie en wijsheid die hoort bij onze twee hoogste chakra’s. De energie van paars helpt je te zien wat onzichtbaar is en te luisteren naar wat je van binnen al wist.

 • Lekkere trek

  Lekkere trek

  Onbedaarlijke zin in chocola. Een zak chips die je achter elkaar leegeet. ‘Lekkere trek’, zeggen we dan. Maar wat eronder kan liggen is een tekort aan bepaalde stoffen. En die kunnen ook aangevuld worden met gezonde alternatieven.

 • Op de thee bij Happinez

  Op de thee bij Happinez

  Bij een jaarabonnement op Happinez krijg je een compleet theeservies als welkomstgeschenk. Ben je benieuwd hoe dit mooie porseleinen servies wordt gemaakt? Deze video geeft je een kijkje in de porseleinfabriek in Sri Lanka, waar het wordt vervaardigd.

 • Tara Mohr: 'Laat jezelf horen'

  Tara Mohr: 'Laat jezelf horen'

  Hoeveel talenten en kwaliteiten ze ook hebben, vrouwen zien het niet altijd van zichzelf. Ze verstoppen zich, maken zich klein. Voor hen schreef de Amerikaanse coach Tara Mohr het boek ‘Playing big’.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.