Nu in de winkel: Happinez 'Verbondenheid' & Happi.food

Wij

Als er één symbool is dat de samenhang van alles in het universum verbeeldt, is het wel het yin-en-yangteken. Geen tegenpolen, maar elkaar aanvullende delen van dezelfde eenheid. En altijd in beweging, dat laat de S-vorm zien: onder en boven, dag en nacht, koud en warm. Alles bestaat in relatie tot elkaar. Ook mensen hebben elkaar nodig - dat is altijd zo geweest, om ervaringen uit te wisselen en wijsheid te delen. In deze Happinez daarom, onder meer, verhalen over vriendschap, lessen in compassie en inspirerende inzichten over misschien wel een van de grootste spirituele uitdagingen die er is: onvoorwaardelijke naastenliefde.

Ook Happinez bestaat dankzij een groot netwerk van gouden draadjes. Om onze lezers te bedanken voor hun aandacht, hebben we dit nummer bovendien een Grote Happinez Weggeefactie met 'wereldvriendelijke' cadeautjes, waarop iedereen die Happinez leest kans maakt.

Happinez 'Leven in verbondenheid' ligt nu in de winkel en is te bestellen in de Happinez webshop

Onder andere in Happinez nummer 7-2014 'Leven in verbondenheid'


 • De spirituele reis van Typhoon

  De spirituele reis van Typhoon

  De Nederlandse rapper Typhoon, oftewel Glenn de Randamie, toert met zijn achtkoppige band door het land om zijn nieuwe album ‘Lobi da Basi’ te laten horen.

 • De zachte kracht van het Latifa-gebed

  De zachte kracht van het Latifa-gebed

  Het was eeuwenlang een geheim gebed in het soefisme. Bestemd voor ingewijden, omdat de kracht ervan zo groot is.

 • Ware schoonheid

  Ware schoonheid

  Waarom vinden we mooi wat we mooi vinden? De Duitse filosofe Rebekka Reinhard schreef ‘Mooi’, een filosofische analyse van schoonheid in deze tijd.

 • Wijsheid van Oprah

  Wijsheid van Oprah

  Net verschenen: ‘Wat ik zeker weet’, een bundeling columns van Oprah Winfrey. In het nieuwe nummer van Happinez krijgt journalist Dirk Mulder de opdracht erin op zoek te gaan naar pareltjes van wijsheid. Is dat gelukt?

 • Op zoek naar zen in Tokio

  Op zoek naar zen in Tokio

  Op zoek naar rust in een van de drukste steden ter wereld: Tokio. In het nieuwe nummer van Happinez gaat stilteliefhebster Janine Abbring de uitdaging aan.

 • Ik ben omdat jij bent

  Ik ben omdat jij bent

  In haar editorial noemt Marije Ubuntu 2.0, een nieuwe versie van de levensfilosofie waarop de tribale wereld in Afrika gebaseerd is en waar Mandela de verpersoonlijking van is geworden. Wat Ubuntu precies inhoudt? ‘Ik ben omdat jij bent’, een diepgeworteld besef dat je in je eentje geen mens bent.

 • Op zoek naar Shambhala

  Op zoek naar Shambhala

  Wie heeft er als kind niet gedroomd van een glansrijke carrière als ontdekkingsreiziger? Bij Arita Baaijens is het niet bij dromen gebleven: zij ging echt op zoek, naar het mythische paradijs Shambhala. Op 16 oktober krijgt ze in New York de Women of Discovery Award uitgereikt.

 • DreamWeb: vredesonderwijs

  DreamWeb: vredesonderwijs

  Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid' steunen we DreamWeb, dat jongeren met uiteenlopende achtergronden laat werken aan een gemeenschappelijke droom.

Voorproefje


Happi.food: nu in de winkel

"To cook is to meditate. It is not just cooking, it's just cooking."

Op de redactie van Happinez gaat het ontzettend vaak over eten: we love food! We konden dan ook niet wachten om een nieuwe editie van onze special Happi.food te maken, vol inspirerende recepten en de laatste inzichten over voeding.

In Happi.food lees je onder meer over een veggie lifestyle, fermenteren, weerstandboosters, het verhaal achter greenkitchenstories.com, pannekoeken nieuwe stijl, tarwegras, kokos, de eetfilosofie achter te gekke horecazaakjes… en nog veel, veel meer.

Happifood ligt nu in de winkel en is tevens te bestellen in de Happinez webshop.

Onder andere in Happi.food


 • Gezond eten met Vegadutchie

  Gezond eten met Vegadutchie

  Tijdens de wintermaanden is het vaak een stuk lastiger om gezond en gevarieerd te blijven eten. Toch kun je ook in deze periode gezond en gevarieerd seizoensgebonden eten - heerlijke pompoen of stamppot bijvoorbeeld.

 • Recept tegen verkoudheid: bietjessalade met hazelnoten

  Recept tegen verkoudheid: bietjessalade met hazelnoten

  Je bent niet écht ziek, maar voelt je ook niet helemaal lekker: je voelt een beginnende verkoudheid opkomen. Gelukkig geeft deze bietjessalade met hazelnoten je lichaam weer een duwtje in de goede richting.

 • Boekentip: Puur en Eerlijk

  Boekentip: Puur en Eerlijk

  Programmamaker en presentator Teun van de Keuken (bekend van de ‘Keuringsdienst van Waarde’) kijkt kritisch naar eten. In zijn boek ‘Puur en Eerlijk’ neemt hij op vrolijke wijze de wonderlijke wereld van de voedingsindustrie onder de loep.

 • Vijf eettentjes om te onthouden

  Vijf eettentjes om te onthouden

  Puur en gezond eten staat in restaurants gelukkig steeds vaker op het menu. Van de lekkerste vegan clubsandwich tot een verrukkelijke biologische ‘slow’ pizza. Bij deze vijf adressen uit de nieuwste Happi.food willen we wel elke dag aanschuiven.

 • Drie tips voor beginnende vegetariërs

  Drie tips voor beginnende vegetariërs

  Als je ‘dieraardiger’ wilt eten, is het belangrijk om erop te letten dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. In de nieuwste Happi.food helpen we je op weg met tips, plus verrukkelijke en voedzame recepten voor beginnende vegetariërs.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.