Nu in de winkel: Happinez 'Nieuwe energie'

Leve de lichtheid

De zomer is hét seizoen om op te laden, om weer contact te maken met je bron van energie. Of je nu power à la minute zoekt, of juist wilt opladen op een dieper niveau: het nieuwe nummer van Happinez biedt je volop inspiratie. Waar krijg jij energie van?

Happinez 'Nieuwe energie' ligt vanaf woensdag 15 juli in de winkel en de Happinez webshopOnder andere in Happinez 5-2015 'Nieuwe energie'


 • Slow Londen

  Slow Londen

  Bij Londen denk je misschien aan het snelle leven van de metropool, maar Happinez ontdekte dat het er binnenskamers een stuk langzamer aan toe gaat. In de opkomende wijken Shoreditch en Islington in Oost-Londen vond ze de groenste stilteplekken, ambachtelijke winkels en biologische restaurantjes.

 • Lichter leven begint op de mat

  Lichter leven begint op de mat

  Yoga maakt niet alleen je lichaam, maar ook je geest leniger. Via de yogamat een beter mens worden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Nu alleen nog uitvinden wat voor jou de beste manier is.

 • Vind je eigen ritme

  Vind je eigen ritme

  Alles in de natuur – dus ook onze eigen innerlijke klok – beweegt op de ritmes van de aarde, de maan en de zon. Volg hun beweging en ontdek wanneer je fysiek en emotioneel in optima forma bent (en wanneer niet).

 • Lekker zomers rood: recept voor kokosijs en rode bessen

  Lekker zomers rood: recept voor kokosijs en rode bessen

  Geen zomerser snoep dan zachte, zoete frambozen, bessen en bramen. Boordevol vitamine C, vezels en antioxidanten. Heerlijk om zó te eten, om jam of sap van te maken of te verwerken in verrassende bonbons en candybars.

 • Verbinding is het woord van de toekomst

  Verbinding is het woord van de toekomst

  Nadat ze afscheid nam van ‘haar’ Happinez in 2008, was het een tijdlang stil rond bladenmaker Inez van Oord. Ze startte een nieuw project, maar vond daarin toch niet wat ze zocht. Haar nieuwe boek ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?’ is een uitnodiging tot het onderzoeken van je eigen leven.

 • De magie van muziek

  De magie van muziek

  Tonen die diep door je lijf trillen, ritmes die je een energieboost geven. Onhoorbare trillingen, keihard meezingen, afwijkende toonladders of juist heel harmonische klanken. Zes mensen voor wie muziek hun werk en hun leven is, vertellen welke muziek hen oplaadt.

 • Eyes on Ghana: Een mooiere wereld

  Eyes on Ghana: Een mooiere wereld

  Dit hele jaar schenken we 10% van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Leve de lichtheid' is dat Eyes on Ghana.

Voorproefje
Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.