Vorige nummers van Happinez

 • Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid'

  Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid'

  Eigenlijk zou op elke cover van Happinez het yin-en-yangteken prachtig passen. Want Happinez gaat over wij, over verbondenheid.

 • Happinez 6-2014 'Zuiver'

  Happinez 6-2014 'Zuiver'

  Laat je woorden voor je ze uitspreekt door drie poorten gaan, luidt een soefi-gezegde. Vraag jezelf eerst af: is het waar wat ik wil zeggen? Dan: is het nodig? En tot slot: is het aardig?

 • Happinez 5-2014 'Lef'

  Happinez 5-2014 'Lef'

  'Wat zou je doen als je zou durven?' staat op de cover van de nieuwe Happinez. Echt een vraag voor in de vakantie. Want als je hoofd leeg is, je agenda vrij, komt er ruimte om te dromen.

 • Happinez 4-2014 'Pluk de dag'

  Happinez 4-2014 'Pluk de dag'

  Elke nieuwe dag is een belofte, een kans. Stap erin zonder oordelen, zonder verwachtingen en zet al je zintuigen wijd open voor wat er op je pad komt. Een vriendelijk gebaar, een goed gesprek, de geur van een bloeiende struik waar je langs loopt - ze geven je dag een gouden randje. Daarom: pluk de dag.

 • Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas'

  Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas'

  Toen we over Happinez nummer 3-2014 'Je innerlijke kompas' nadachten, vroegen we elkaar: wat is het kompas in jouw leven? Een vraag die best lastig te beantwoorden bleek. Want: er is zoveel wat ons inspireert, beweegt en de weg wijst. Waar begin je?

 • Happinez 1-2014 'Down to earth'

  Happinez 1-2014 'Down to earth'

  Wat is de overtreffende trap van dromen? Doen! Niet zweven, maar landen. Om ons heen zien we allerlei inspirerende initiatieven van mensen die hun handen uit de mouwen steken voor een mooiere wereld. Daarom hebben we 2014 het motto ‘down to earth’ meegegeven.

 • Happinez 8-2013 'Thuiskomen'

  Happinez 8-2013 'Thuiskomen'

  We vinden het heel gewoon om ons lichaam te trainen. Maar een work-out voor de mind, die schiet er jammer genoeg snel bij in. Geen tijd, geen zin, geen energie… In de nieuwe Happinez laten we je kennismaken met een ‘buddhist bootcamp’: een krachttraining van de geest, die je gelukkiger en liefdevoller maakt - naar jezelf en anderen. Het nieuwe nummer van Happinez ligt vanaf vandaag in de winkel!

 • Happinez 7-2013 Geluk (Jubileumnummer!) & Happifood 2 'Inspiratie'

  Happinez 7-2013 Geluk (Jubileumnummer!) & Happifood 2 'Inspiratie'

  We maakten er grapjes over. Misschien kunnen we onszelf wel ‘hofleverancier in geluk’ gaan noemen. Want met het Grote Geluksnummer staan we stil bij het feit dat Happinez tien jaar bestaat! Dit vieren we met een gouden Happinez boordevol geluksverhalen, gelukbrengers en gelukssymbolen. En last but not least: een spectaculaire Kras&Win-actie, die helemaal aansluit bij wat wij belangrijk en waardevol vinden: mooi, duurzaam & fair.

 • Happinez 5-2013 'Vrijheid'

  Happinez 5-2013 'Vrijheid'

  Vrijheid ruikt naar zomer, naar aarde en pas gemaaid gras. Vrijheid klinkt naar avontuur, naar de wereld intrekken, je losmaken van het geijkte, nieuwe oorden ontdekken en vrienden worden met vreemde mensen. Verlang je ook naar vrijheid? Je hoeft er niet per se voor op vakantie, hoor. Je kunt het ook heel dichtbij vinden, zelfs thuis. Lees het in Happinez 5-2013 Vrijheid

 • Happinez 4-2013 'Hier & nu'

  Happinez 4-2013 'Hier & nu'

  Stel je voor: je staat met je rug naar de toekomst. Je overziet het verleden, maar hebt geen idee wat er in de toekomst ligt. Wat heeft dat voor invloed op je beleving van het nu? Misschien helpt deze manier van kijken je wel om op te gaan in het moment. Lees er alles over in Happinez 4-2013 'Hier & nu'.

Bestel vorige nummers van Happinez

 • Informatie en bestellen nummers van 2011
 • Informatie en bestellen nummers van 2010
 • Informatie en bestellen nummers van 2009
 • Bestel nummers van voorgaande jaren