Kom ook naar het Happinez festival

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september Fort Voordorp, Groenekan

Deze nazomer gaat het weer gebeuren: het Happinez Festival! Ook deze keer hebben we weer een inspirerend programma met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, yoga, muziek en lekker eten. Het festival vindt plaats op het sfeervolle eiland Fort Voordorp bij Utrecht.


Nieuwsupdate - deze sprekers komen ook naar het festival:

 • Arjan Erkel - Vergroot je vrijheid

  Arjan Erkel - Vergroot je vrijheid

  VR/ZA/ZO: Leef je echt in vrijheid? Of denk je meer in belemmeringen dan in mogelijkheden? Arjan Erkel vertelt zijn levensverhaal en slaat van daaruit een brug naar de festivalbezoeker.

 • Mark Nepo - Ja zeggen tegen het leven

  Mark Nepo - Ja zeggen tegen het leven

  VR/ZA/ZO: Hij zit regelmatig bij Oprah Winfrey, schreef bestsellers en wordt ‘een van de beste spirituele gidsen van deze tijd’ genoemd. Het belangrijkste advies van Mark Nepo, die zelf worstelde met kanker: zeg volmondig ‘ja’ tegen het leven.

 • Arita Baaijens - Oproep tot avontuur

  Arita Baaijens - Oproep tot avontuur

  VR/ZA/ZO: Hoe weet je wanneer het tijd is om een nieuwe weg in te slaan? Zeven jaar geleden, na een persoonlijke crisis, was voor ontdekkingsreiziger Arita Baaijens dat moment gekomen.

Programma

Bekijk welke sprekers er nog meer komen.


Mis het niet!

Bestel nu alvast je ticket(s) en verzeker jezelf van toegang tot het festival. Je kunt kiezen uit een dagticket of een passe-partout. Ben je abonnee? Dan ontvang je korting op de toegangsprijs.Een impressie van het vorige Happinez Festival

Voor adverteerders & standhouders:

Ben je geïnteresseerd in deelname aan het festival?
Kijk ook eens op onze Exposeren op het Happinez Festival-pagina