Kom ook naar het Happinez festival

11-12-13 september Fort Voordorp, Groenekan

Dit najaar gaat het weer gebeuren: het Happinez Festival! Ook deze keer hebben we weer een inspirerend programma met bekende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, yoga, muziek en lekker eten. Het festival vindt plaats op het sfeervolle eiland Fort Voordorp bij Utrecht.


Nieuwsupdate - de eerste sprekers zijn bekend:

 • Mallika Chopra - Hoe geef je betekenis aan je leven?

  Mallika Chopra - Hoe geef je betekenis aan je leven?

  Toen Mallika en haar broer klein waren, stelde haar vader - Deepak Chopra - voor om de dag te beginnen met de vraag: wat wil ik vandaag? In de special Happi.body, die 1 april verschijnt, vertelt Mallika: “In eerste instantie riepen wij dingen als: naar Hawaii! Een nieuw spelletje voor de spelcomputer! Mijn vader vroeg toen: ‘Waarom vragen jullie niet om liefde? Om hoop? Om inspiratie?’

 • Tara Stiles - Yoga die je laat stralen

  Tara Stiles - Yoga die je laat stralen

  De New York Times noemde haar een 'yoga rebel'. Tara Stiles gaat al jaren haar eigen weg en ontwikkelde een vorm van yoga die Strala heet - naar het Zweedse woord voor ‘stralen’. Op het festival laat ze je ervaren wat haar yoga zo bijzonder maakt.

 • Frédéric Lenoir - Bestaat geluk zonder liefde?

  Frédéric Lenoir - Bestaat geluk zonder liefde?

  Als iemand je de weg naar liefde en geluk kan wijzen, is het Frédéric Lenoir wel. Op het festival onderzoekt hij het verband tussen beide. Dat doet hij in het Engels, met een charmant Frans accent. Frédéric is auteur van vele succesvolle spirituele boeken, die wereldwijd verschijnen. Hij laat zich door allerlei stromingen en religies inspireren.

Mis het niet!

Bestel nu alvast je ticket(s) en verzeker jezelf van toegang tot het festival. Je kunt kiezen uit een dagticket of een passe-partout. Ben je abonnee? Dan ontvang je korting op de toegangsprijs.

Een impressie van het vorige Happinez FestivalVoor adverteerders & standhouders:

Ben je geïnteresseerd in deelname aan het festival?
Kijk ook eens op onze Exposeren op het Happinez Festival-pagina