Home

Eerste blok

 • Verander je gewoonten in zes stappen

  28/05/2015
  Verander je gewoonten in zes stappen

  Oude gewoonten kunnen houvast bieden, maar ze kunnen je ook tegenhouden om nieuwe te vormen. Ze hebben zich langzaam in je dagelijkse leven gesleten als water dat haar weg baant door steen. Maar wat als je deze ingesleten patronen wilt veranderen, om een nieuwe weg in te slaan?

 • Happinez 'Leve de lichtheid'

  28/05/2015
  Happinez 'Leve de lichtheid'

  De wind is een mysterieus iets: je kunt het niet pakken, niet zien, maar het laat rotsen slijten, zo sterk is het. 'Geef je zorgen mee aan de wind' staat er op de cover van deze nieuwe Happinez.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • De Keuringsdienst van Woorden

  27/05/2015
  De Keuringsdienst van Woorden

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt deze keer de zin: 'Wat je stoort aan een ander, leeft in jou'.

 • Cadeau tip

  26/05/2015
  Cadeau tip

  De Goodcard is niet zomaar een cadeaubon. Je kunt ‘m gebruiken voor de aanschaf van leuke, grappige en nuttige spulletjes, maar daarnaast kun je met deze kaart ook investeren in verantwoorde projecten én schenken aan diverse goede doelen. Live good, feel great is dan ook het motto van de bedenkers.

 • De bodyscan

  24/05/2015
  De bodyscan

  Rust, evenwicht, aanwezig zijn in het moment zonder dat je gedachten dwalen: allemaal eigenschappen die te oefenen zijn met meditatie. Steeds meer onderzoek toont aan dat mediteren ons goed doet, dus wat let je nog?

 • Zorgeloos zoet

  23/05/2015
  Zorgeloos zoet

  Suiker, zuivel, eieren, gluten, noten… je zult het maar slecht verdragen. En wat doe je als je gasten met een glutenintolerantie op bezoek krijgt? Dan pak je dit recept erbij en verras je ze met een taartje op maat – zo lekker, dat je er zelf ook graag van meesnoept.


Lees meer