Home

Eerste blok

 • Help de bij

  30/06/2015
  Help de bij

  Albert Einstein zei het al: zonder bijen op aarde zou de mens niet langer dan vier jaar overleven. Om te laten zien hoe belangrijk bijen zijn én om meer over ze te weten te komen heeft Natuur & Milieu een speciale bijensafari-app ontwikkeld.

 • Muziek die verbindt

  29/06/2015
  Muziek die verbindt

  Met sprekers, yogi’s en meditatieleraren worden belangrijke levensthema’s besproken op het Happinez festival. Maar naast al deze lezingen over geluk, innerlijke rust en verandering, is er een factor die alles met elkaar verbindt: muziek.

                            (Advertentie)

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • We zijn de wind

  28/06/2015
  We zijn de wind

  Van de vier elementen is de lucht het vluchtigst, het meest mystiek. Je kunt het niet pakken, niet zien, maar het laat rotsen slijten, zo sterk is het. Adem in, adem uit en breng de lucht in beweging.

 • Ayurvedisch recept: biryani-rijst met groene asperges en radijs

  27/06/2015
  Ayurvedisch recept: biryani-rijst met groene asperges en radijs

  ‘Harmonie in eten en rusten, in slapen en ontwaken, volmaaktheid in alles wat je doet. Dat is de weg naar vrede’ – Bhagavad Gita. In de ayurvedische gezondheidsleer speelt eten een belangrijke rol. Maar of je nu een vata, kapha of pitta bent, deze biryani-rijst met groene aperges is gewoon heel erg lekker.

 • Weldaad in een druppel

  26/06/2015
  Weldaad in een druppel

  Geuren kunnen onverwacht haarscherpe herinneringen oproepen of je in een andere stemming brengen. De werking van etherische oliën gaat nog een stapje verder.

 • Lieve Dot: direct advies voor alles wat dwarszit

  25/06/2015
  Lieve Dot: direct advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.


Lees meer