Home

Eerste blok

 • De bodyscan

  24/05/2015
  De bodyscan

  Rust, evenwicht, aanwezig zijn in het moment zonder dat je gedachten dwalen: allemaal eigenschappen die te oefenen zijn met meditatie. Steeds meer onderzoek toont aan dat mediteren ons goed doet, dus wat let je nog?

 • Zorgeloos zoet

  23/05/2015
  Zorgeloos zoet

  Suiker, zuivel, eieren, gluten, noten… je zult het maar slecht verdragen. En wat doe je als je gasten met een glutenintolerantie op bezoek krijgt? Dan pak je dit recept erbij en verras je ze met een taartje op maat – zo lekker, dat je er zelf ook graag van meesnoept.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Van Hollandse Bodem - een avond over superfoods

  22/05/2015
  Van Hollandse Bodem - een avond over superfoods

  Superfoods is voedsel met bijzonder veel vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten. Hype of geen hype: volgens auteurs Jesse van der Velde en Suzanne Poot kunnen ze bijdragen aan een gezond en energiek leven.

 • Mooie woorden

  21/05/2015
  Mooie woorden

  Igone de Jongh (35) is ruim tien jaar eerste soliste van het Nationale Ballet en wordt gezien als Nederlands beste danseres. ‘Ik geniet volop van dansen, maar ben niet bang om het grote succes achter me te laten’.

 • Deel je liefdesverhaal voor eerlijk goud

  20/05/2015
  Deel je liefdesverhaal voor eerlijk goud

  Ringen hebben een bijzondere, symbolische betekenis. Al eeuwenlang geven we ze aan dierbaren om belangrijke gebeurtenissen te vieren: de geboorte van een baby, om een verloving te vieren of om eeuwige trouw te bezegelen bij een bruiloft. Op die manier drukken we liefde, verbintenis en trouw uit.

 • Flower Power

  19/05/2015
  Flower Power

  Ze kunnen meedingen naar de titel van meest kleurrijke familie op het westelijk halfrond: Merel Krielaart, Alok Torrejon, hun zes kinderen én oma. Samen vormen ze ‘World Family Ibiza’. In hun hippiehuis op het Spaanse eiland komt wereldse weelde samen.


Lees meer