Home

Eerste blok

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Alles komt goed'

  24/11/2015
  Keuringsdienst van Woorden: 'Alles komt goed'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Alles komt goed'.

 • Normal Is Over

  23/11/2015
  Normal Is Over

  De wereld verandert. Dat is altijd al zo geweest, en het is een van de weinige dingen waarvan we met zekerheid kunnen vaststellen dat het altijd zo zal blijven. In de laatste eeuw is die verandering versneld, en dat heeft gevolgen voor onze aarde. De film Normal Is Over probeert deze veranderingen in kaart te brengen.

 

Inspiratiekaarten

Bij Happinez 'Balans' krijgen plusabonnees onze nieuwe Inspiratiekaarten.
(Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Balans'.)


 
 • Van Nietzsche tot Plato

  22/11/2015
  Van Nietzsche tot Plato

  ‘Wij zijn niet de maan, maar de vinger die naar de maan wijst’, aldus Marije de Jong in een interview met dominee Herman Koetsveld en publicist Enis Odaci. Dit interview over God, geest en tijdgeest is nu, samen met zes andere gesprekken, gebundeld in het boek De zeven zuilen.

 • Recept: key lime pie van Ella Woodward

  21/11/2015
  Recept: key lime pie van Ella Woodward

  Simpele, natuurlijke en vooral hele lekkere recepten die je helpen om je goed te voelen en om er goed uit te zien: dat is de missie van blogger, foodie en yogi Ella Woodward. Met haar eenvoudige recepten en benaderbare persoonlijkheid maakt ze gezond eten wel heel makkelijk.

 • Drie films die je moet zien op IDFA

  20/11/2015
  Drie films die je moet zien op IDFA

  Films die je sprakeloos achterlaten, waarbij je een traantje weg moet pinken of die je juist vol energie de bioscoopzaal doen verlaten: dat zijn de verhalen die je onthoudt. Waarom? Omdat ze iets met je doen. Deze drie IDFA documentaires zullen je niet onberoerd laten.

 • Lieve Dot: advies aan Beide Kanten Voeler

  19/11/2015
  Lieve Dot: advies aan Beide Kanten Voeler

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Beide Kanten Voeler, die zich afvraagt of ze wel of niet door moet gaan met haar relatie.


Lees meer