Home

Eerste blok

 • Lekker uitpakken: take away-lunches

  24/04/2014
  Lekker uitpakken: take away-lunches Een paar boterhammen en een appel. Een prima lunch om mee te nemen, maar ook wel een tikkeltje saai... Het kan ook anders, en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. In Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas' leveren we het bewijs…
 • Nu in de winkel: Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas' & Happi.body

  23/04/2014
  Nu in de winkel: Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas' & Happi.body

  Toen we over Happinez nummer 3-2014 'Je innerlijke kompas' nadachten, vroegen we elkaar: wat is het kompas in jouw leven? Een vraag die best lastig te beantwoorden bleek. Want: er is zoveel wat ons inspireert, beweegt en de weg wijst. Waar te beginnen?

Advertentie

e-cursus Mindfulness

Zorgeloos leven en genieten van wat er hier en nu is. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt het leren via de nieuwe e-cursus Mindfulness van Happinez.

Susans vaste plek

 • Susan leest: Stil in mij

  24/04/2014
  Susan leest: Stil in mij Dat ook meisjes veel te verduren kregen van de nonnen wordt treffend en vol mededogen naar buiten gebracht in het boek ‘Stil in mij’, geschreven door de succesvolle thrillerauteurs Daniëlle Hermans en Esther Verhoef.

 
 • Villa Pinedo

  17/04/2014
  Villa Pinedo Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas' steunen we Villa Pinedo, de plek voor jongeren van gescheiden ouders.
 • Geluksworkshop Rick Hanson

  16/04/2014
  Geluksworkshop Rick Hanson Tijdens een interactieve workshop laat Rick zien hoe geluk binnen handbereik is - het is maar vier stappen bij je vandaan... Iedereen kan aan de hand van zijn unieke methode leren om gelukkiger te worden!
 • Detox-recept van Kyra de Vreeze

  15/04/2014
  In Happinez 2-2014 Loslaten lees je een interview met Kyra de Vreeze, natuur-geneeskundig therapeut en vlogger. Extreme maatregelen zijn volgens haar niet nodig om te detoxen: “Haal liever goede boodschappen in huis, doorbreek je patronen.” Verruil bijvoorbeeld je ontbijtboterham eens voor deze muesli.
 • Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel

  14/04/2014
  Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel Verscholen in de bossen van landgoed Zwaluwenburg op de Veluwe liggen tuinen vol geneeskrachtige kruiden en planten. Dit is het decor van een inspirerende en gezellige ‘relaxdag’ van A. Vogel, die speciaal voor lezers van Happinez wordt gehouden. Ontdek hoe je lekker in je vel kunt zitten.

Lees meer