Home

Eerste blok

 • Ademhaling is je sleutel tot geluk

  02/09/2015
  Ademhaling is je sleutel tot geluk

  Rajshree Patel, het vrouwelijke gezicht van de Art of Living, is een van de meest invloedrijke spiritueel leraren van deze tijd. Ze deelt met cursisten, wereldleiders en multinationals dezelfde mantra: ‘Verander je ademhaling, want daarmee verander je je leven.'

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Laat het los!'

  01/09/2015
  Keuringsdienst van Woorden: 'Laat het los!'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Laat het los'.

Advertentie

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • 366 dagen Happinez

  31/08/2015
  366 dagen Happinez

  Wat is ‘ie weer mooi, de Happinez agenda voor 2016! De cover van het jaar is een wissellijst. Van ons krijg je er twee kaarten bij: eentje met een tekst van Rumi: ‘Love is the way' en eentje met een gestileerde lotus in het goud.

 • 5 x inspirerende blogs

  30/08/2015
  5 x inspirerende blogs

  Bloggen blijft populair, zeker voor wie de 140 tekens van een tweet niet genoeg vindt om een gevoel te uiten, een mening te geven of een sfeer te beschrijven. Het Hart zet vijf interessante én inspirerende blogs in het zonnetje.

 • Beauty met bite

  29/08/2015
  Beauty met bite

  Proeven doe je met alle zintuigen - en vaak ’t eerst met je ogen. Bij deze kleine hapjes, hartig en zoet, komt eerst een o... en daarna een mmm... Geef je ogen de kost!

 • In balans met yoga girl

  28/08/2015
  In balans met yoga girl

  Of ze nu een handstand doet op haar surfboard, zich ondersteboven tegen een boom aanvlijt of samen met haar honden een strandwandeling maakt: yoga girl Rachel Brathen ziet er uit alsof ze blijdschap ademt. Misschien is dat wel omdat ze ook de moeilijke momenten in haar leven openhartig deelt.


Lees meer