Home

Eerste blok

 • De smog-vrije toren

  27/07/2015
  De smog-vrije toren

  Na een dansvloer die bewegingen omzet in energie, een geprojecteerde regenboog op Amsterdam CS, een slimme snelweg en een het in het donker oplichtende van Gogh-fietspad wil de studio van Daan Roosegaarde een gigantische stofzuiger bouwen die smog opzuigt.

 • Vijf boeken voor een blije zomer

  26/07/2015
  Vijf boeken voor een blije zomer

  Met een boek kun je even ontsnappen aan het alledaagse, maar je kunt lezen ook gebruiken om in je dagelijks leven gelukkiger te zijn. Deze vijf boeken helpen je met het vinden van het eenvoudige geluk en het (iets) beter begrijpen van je leven.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Koning kokos

  25/07/2015
  Koning kokos

  Het komt van grote hoogte en het is exotisch, romig, veelzijdig en lékker… Niet voor niets wordt de kokospalm wel een heilige boom genoemd. Een hapje kokos is als een hapje paradijs.

 • Kleur je zen

  24/07/2015
  Kleur je zen

  Kleuren als meditatieve bezigheid – volwassenen hebben het herontdekt. De wereld om je heen vergeten en je creativiteit de vrije loop laten. Daarvoor is dit prachtige kleurboek met illustraties vol oosterse symboliek, wijze spreuken en mandala’s! Het wordt een kleurrijke zomer!

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  23/07/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.

 • Lichter leven begint op de mat

  22/07/2015
  Lichter leven begint op de mat

  Yoga maakt niet alleen je lichaam, maar ook je geest leniger. Via de yogamat een beter mens worden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Nu alleen nog uitvinden wat voor jou de beste manier is.


Lees meer