Home

Eerste blok

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  30/07/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.

 • Slow Londen

  29/07/2015
  Slow Londen

  Bij Londen denk je misschien aan het snelle leven van de metropool, maar Happinez ontdekte dat het er binnenskamers een stuk langzamer aan toe gaat. In de opkomende wijken Shoreditch en Islington in Oost-Londen vond ze de groenste stilteplekken, ambachtelijke winkels en biologische restaurantjes.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Zo word je zen op je werk

  28/07/2015
  Zo word je zen op je werk

  Op ons werk worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties, en handelingen die we niet zo leuk vinden. Dat heeft allemaal een simpele oorzaak: we houden vast.

 • De smog-vrije toren

  27/07/2015
  De smog-vrije toren

  Na een dansvloer die bewegingen omzet in energie, een geprojecteerde regenboog op Amsterdam CS, een slimme snelweg en een het in het donker oplichtende van Gogh-fietspad wil de studio van Daan Roosegaarde een gigantische stofzuiger bouwen die smog opzuigt.

 • Vijf boeken voor een blije zomer

  26/07/2015
  Vijf boeken voor een blije zomer

  Met een boek kun je even ontsnappen aan het alledaagse, maar je kunt lezen ook gebruiken om in je dagelijks leven gelukkiger te zijn. Deze vijf boeken helpen je met het vinden van het eenvoudige geluk en het (iets) beter begrijpen van je leven.

 • Koning kokos

  25/07/2015
  Koning kokos

  Het komt van grote hoogte en het is exotisch, romig, veelzijdig en lékker… Niet voor niets wordt de kokospalm wel een heilige boom genoemd. Een hapje kokos is als een hapje paradijs.


Lees meer