Home

Eerste blok

 • Mooie woorden: Mpho Tutu

  08/07/2014
  In de rubriek Mooie Woorden in Happinez 4-2014 Pluk de dag staat een interview met Mpho Tutu, anglicaans priester en de dochter van aartsbisschop Desmond Tutu. Met haar vader schreef ze een inspirerend boek over vergeving. Bekijk hier een gesprek tussen Mpho en haar vader over hun nieuwe boek.
 • 18 ity's: Humility

  07/07/2014
  18 ity's: Humility

  Nederigheid, zoals je je nederig kunt voelen in een groots landschap. Of als je ziet hoe een plant groeit. Het gaat om het besef dat je een radertje in de kosmos bent, een onderdeel van de natuur.

Advertentie

e-cursus Mindfulness

Zorgeloos leven en genieten van wat er hier en nu is. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt het leren via de nieuwe e-cursus Mindfulness van Happinez.

Susans vaste plek

 • Susan leest: Vertel

  03/07/2014
  Susan leest: Vertel Christien Brinkgreve schreef ‘Vertel’, over de kracht van verhalen. Een verhaal vertelt je over goede manier van leven, over valkuilen waarin je misschien niet hoeft te tuimelen als je goed luistert.

 
 • Zo pluk je de dag

  30/06/2014
  Zo pluk je de dag Het thema van Happinez 4-2014 is Pluk de Dag. Bewust stilstaan bij al het moois wat het leven te bieden heeft, klinkt eenvoudiger dan het soms is. Hoe zie je de pareltjes? Drie tips van de redactie.
 • Pluk de dag | Happinez e-cards

  26/06/2014
  Pluk de dag | Happinez e-cards

  Verstuur eens een Happinez e-card! Er zijn nu 8 nieuwe e-cards, gebaseerd op het thema van Happinez 4-2014: Pluk de dag.

 • Eenvoudig leven volgens Franciscus van Assisi

  23/06/2014
  Eenvoudig leven volgens Franciscus van Assisi In Happinez 4-2014 Pluk de dag staat een prachtig portret van de heilige Franciscus van Assisi, misschien wel de bekendste heilige uit de christelijke wereld. Zijn motto was: ‘Geef alles, bezit niets’ - maar om de wijsheid van Franciscus te eren hoeven we niet zo ver te gaan.
 • Happinez in Parijs

  19/06/2014
  Happinez in Parijs Sinds kort heeft Happinez een Franse editie. Daarom brengen we in Happinez 4-2014 ‘Pluk de dag’ een ode aan Parijs. Onze stylist Albertine van den Brink dwaalde samen met fotograaf Chantal Ariëns door deze bruisende stad en ontdekte pareltjes van plekken.

Lees meer