Home

Eerste blok

 • Spring Groove is koningin van de mantra’s

  31/03/2015
  Spring Groove is koningin van de mantra’s

  Een vrolijk elfje met een bos dreadlocks, onafscheidelijk van haar gitaar, die het voor elkaar krijgt om iedereen mee te krijgen met haar muziek. Folkzangeres Spring Groove is een opvallende verschijning met een soulvolle stem.

 • Intenties houden je in contact met je ziel

  30/03/2015
  Intenties houden je in contact met je ziel

  Hoe geef je, in de drukte van alledag, betekenis aan je leven? Mallika Chopra schreef er een boek over. Liddie Austen sprak met haar in Happi.body over geluk dat schuilt in gewone dingen en goed voor jezelf zorgen.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers uit binnen- en buitenland zijn inmiddels bekend.

Susans vaste plek


 
 • Tegen de stroom in

  29/03/2015
  Tegen de stroom in

  Wat het vogeltje niet weet, en wij wel: onze omgeving verandert constant, hoe erg we ook ons best doen met het zoeken naar constante factoren. Henk van Straten schrijft erover in zijn nieuwe column: 'Tegen de stroom in'.

 • Zaterdag receptdag: mueslirepen

  28/03/2015
  Zaterdag receptdag: mueslirepen

  Onbedaarlijke zin in chocola. Een zak chips die je achter elkaar leegeet. Lekkere trek zeggen we dan. Maar wat eronder kan liggen is een tekort aan bepaalde stoffen. En die kunnen ook aangevuld worden met gezonde alternatieven.

 • Schrijf orde in je hoofd

  27/03/2015
  Schrijf orde in je hoofd

  Schrijven kan een heerlijke methode zijn om alle gedachten in je hoofd te ordenen. Meestal hoef je het geschrevene niet eens terug te lezen: het schrijven alleen is al genoeg om gebeurtenissen beter te onthouden. Deze schrijfoefeningen van Geertje Couwenbergh helpen je op weg.

 • Bloemige big bang

  26/03/2015
  Bloemige big bang

  In de bloemige kunstwerken van Anne ten Donkelaar is het alsof bloemzaadjes zich hebben vastgehecht aan papier, en vervolgens in allerlei formidabele formaties zijn uitgekiemd: vol kleur, uitdagend en teer tegelijk.


Lees meer