Home

Eerste blok

 • Brandon Bays op het Happinez festival

  03/03/2015
  Brandon Bays op het Happinez festival

  We hebben zulk goed nieuws, dat kunnen en willen we gewoon niet voor onszelf houden: Brandon Bays komt naar het Happinez Festival op 11, 12 en 13 september! Ze is de grondlegster van de Helende Reis, een methode om jezelf te helen, die wereldwijd wordt gebruikt. Bays is een van de vele inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland die op het Happinez Festival te zien zijn.

 • Geef geluk cadeau

  03/03/2015
  Geef geluk cadeau

  Mooie momenten vliegen vaak voorbij, maar soms laten ze zich vangen in foto’s. Van die keer dat je neefje stiekem van je bruidstaart snoepte, of dat prachtige beeld waar jij en je moeder breed lachend samen opstaan.

 

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  02/03/2015
  Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  In een druk leven met werk, afspraken, sociale verplichtingen en oneindige to-do lijstjes is het soms moeilijk om rust in je hoofd te vinden. Tijdsurfen is een methode die je op je intuïtie laat varen in plaats van op je agenda.

 • Inner Peace

  01/03/2015
  Inner Peace

  In de beeldopening van iedere Happinez schrijft eindredacteur Adrienne een prachtig gedicht, die bij het thema van het desbetreffende nummer hoort. Die neemt je in een keer mee, het nummer in.

 • Da's andere pannekoek

  28/02/2015
  Da's andere pannekoek

  Zaterdag is de perfecte dag om eens uitgebreid in de keuken te gaan staan. Lekker lang de tijd nemen voor het zoeken naar mooie ingrediënten, om vervolgens in verschillende potjes en pannetjes alles klaar te maken tot een gezonde, lekkere maaltijd.

 • Slama Ayurveda is een plek om te verstillen

  27/02/2015
  Slama Ayurveda is een plek om te verstillen

  Vind je levensmissie en doe alles om je droom te verwezenlijken. Dat is de les die Khalid Boukhima meegeeft wanneer journalist Monique Jansse zijn resort Salam Ayurveda in het Marokkaanse Atlasgebergte bezoekt – zijn eigen waargemaakte wens.


Lees meer