Home

Eerste blok

 • Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  02/03/2015
  Leer Tijdsurfen: de cirkel is rond

  In een druk leven met werk, afspraken, sociale verplichtingen en oneindige to-do lijstjes is het soms moeilijk om rust in je hoofd te vinden. Tijdsurfen is een methode die je op je intuïtie laat varen in plaats van op je agenda.

 • Inner Peace

  01/03/2015
  Inner Peace

  In de beeldopening van iedere Happinez schrijft eindredacteur Adrienne een prachtig gedicht, die bij het thema van het desbetreffende nummer hoort. Die neemt je in een keer mee, het nummer in.

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Da's andere pannekoek

  28/02/2015
  Da's andere pannekoek

  Zaterdag is de perfecte dag om eens uitgebreid in de keuken te gaan staan. Lekker lang de tijd nemen voor het zoeken naar mooie ingrediënten, om vervolgens in verschillende potjes en pannetjes alles klaar te maken tot een gezonde, lekkere maaltijd.

 • The Work

  27/02/2015
  The Work

  Byron Katie heeft met haar The Work een methode ontwikkeld die je leert je gedachten die lijden verzoorzaken te onderzoeken en herkennen. Zo begrijp je wat je pijn doet, en kun je de oorzaak van problemen helder tegemoet treden.

 • Mooie woorden van Angela Groothuizen

  26/02/2015
  Mooie woorden van Angela Groothuizen

  Elk nummer van Happinez heeft een thema. Uit alle mooie woorden die de afgelopen jaren op de cover stonden, kiest Angela Groothuizen er enkele. Wat betekenen deze begrippen voor haar?

 • Overspel

  25/02/2015
  Overspel

  Schrijver Paolo Coelho mag zichzelf de auteur noemen met het meeste volgers op social media. Dat is niet zo gek, met de grote hoeveelheid boeken die hij uitbrengt, stuk voor stuk vol inspirerende quotes.


Lees meer