Home

Eerste blok

 • Villa Pinedo

  17/04/2014
  Villa Pinedo Uit alle goede doelen die er zijn, kiezen we er met het uitkomen van elk nieuw nummer eentje uit. In Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas' steunen we Villa Pinedo, de plek voor jongeren van gescheiden ouders.
 • Geluksworkshop Rick Hanson

  16/04/2014
  Geluksworkshop Rick Hanson Tijdens een interactieve workshop laat Rick zien hoe geluk binnen handbereik is - het is maar vier stappen bij je vandaan... Iedereen kan aan de hand van zijn unieke methode leren om gelukkiger te worden!

Advertentie

e-cursus Mindfulness

Zorgeloos leven en genieten van wat er hier en nu is. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt het leren via de nieuwe e-cursus Mindfulness van Happinez.

Susans vaste plek

 • Susan leest: Uit je comfortzone

  13/04/2014
  Susan leest: Uit je comfortzone ‘Stel je bloot aan wilde ideeën,’ moedigt Jessica Hagy je aan, ‘Vertrouw me maar. Dit wordt leuk.’ Voor mensen die hun eigen eigenzinnigheid nog niet hebben omarmd kan 'Uit je comfortzone' een heuse bijbel worden.

 
 • Detox-recept van Kyra de Vreeze

  15/04/2014
  In Happinez 2-2014 Loslaten lees je een interview met Kyra de Vreeze, natuur-geneeskundig therapeut en vlogger. Extreme maatregelen zijn volgens haar niet nodig om te detoxen: “Haal liever goede boodschappen in huis, doorbreek je patronen.” Verruil bijvoorbeeld je ontbijtboterham eens voor deze muesli.
 • Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel

  14/04/2014
  Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel Verscholen in de bossen van landgoed Zwaluwenburg op de Veluwe liggen tuinen vol geneeskrachtige kruiden en planten. Dit is het decor van een inspirerende en gezellige ‘relaxdag’ van A. Vogel, die speciaal voor lezers van Happinez wordt gehouden. Ontdek hoe je lekker in je vel kunt zitten.
 • De boeddha’s van Joost

  10/04/2014
  De boeddha’s van Joost Als vijftienjarige jongen leest Joost Mous voor het eerst over het boeddhisme, het begin van een levenslange liefde. Als hij als dertiger eindelijk naar Azië reist, is hij verkocht. “Vanaf het moment dat ik in Bangkok uit het vliegtuig stapte, wist ik: nu ben ik thuis. De geuren, de mensen, de gebouwen. Ik voelde me in de zevende hemel.” Inmiddels leeft Joost tussen zijn boeddhabeelden.
 • De kracht van planten

  10/04/2014
  De kracht van planten ‘Steeds meer mensen kiezen voor plantaardig eten omdat ze er iets bíj krijgen, namelijk een energiek lijf én heel lekker eten’, aldus Lisette Kreischer. Lisette is al jaren een voorvechter van de veganistische keuken In eerste instantie uit liefde voor dieren en het milieu - maar inmiddels heeft ze gemerkt dat het haar ook energieker en helderder maakt.

Lees meer