Home

Eerste blok

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Osho, de provo-goeroe

  02/08/2015
  Osho, de provo-goeroe

  Een van de meest omstreden goeroes aller tijden was Osho, alias Bhagwan Shree Rajneesh (1931-1990). Hij schopte tegen alle heilige huisjes – om zijn leerlingen vrij te maken van oude denkpatronen. Er ging in zijn ashrams het een en ander mis. Maar wat hij de wereld naliet, is van onschatbare waarde.

 • Recept: gevuld boerenbrood

  01/08/2015
  Recept: gevuld boerenbrood

  Met brood kun je – van ontbijt tot avondmaaltijd – eindeloos variëren. Kijk vooral eens iets verder over de grens hoeveel soorten brood er zijn en wat je er allemaal mee kunt doen.

 • Made in Taiwan

  31/07/2015
  Made in Taiwan

  De schitterende lantaarns van Taiwan Lantern geven ‘made in Taiwan’ een heel andere dimensie. De stof is handbeschilderd met dezelfde decoraties die je in Taiwanese tempels ziet: dieren, bloemen en planten. Een prachtig, ambachtelijk lijntje tussen hemel en aarde.

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  30/07/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.


Lees meer