Home

Eerste blok

 • 5 x inspirerende blogs

  30/08/2015
  5 x inspirerende blogs

  Bloggen blijft populair, zeker voor wie de 140 tekens van een tweet niet genoeg vindt om een gevoel te uiten, een mening te geven of een sfeer te beschrijven. Het Hart zet vijf interessante én inspirerende blogs in het zonnetje.

 • Beauty met bite

  29/08/2015
  Beauty met bite

  Proeven doe je met alle zintuigen - en vaak ’t eerst met je ogen. Bij deze kleine hapjes, hartig en zoet, komt eerst een o... en daarna een mmm... Geef je ogen de kost!

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • In balans met yoga girl

  28/08/2015
  In balans met yoga girl

  Of ze nu een handstand doet op haar surfboard, zich ondersteboven tegen een boom aanvlijt of samen met haar honden een strandwandeling maakt: yoga girl Rachel Brathen ziet er uit alsof ze blijdschap ademt. Misschien is dat wel omdat ze ook de moeilijke momenten in haar leven openhartig deelt.

 • Liefde voor chocolade

  27/08/2015
  Liefde voor chocolade

  Dat elke chocoladereep van Lovechock met liefde voor mens en natuur is gemaakt, dat proef je. Om de chocolade te bedanken, wordt er elke dag een dankbaarheidsgebed uitgesproken bij de chocoladeketel.

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  27/08/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Impulsief, die zich afvraagt of ze moet toegeven aan de drang iets aan haar uiterlijk te veranderen.

 • Stad en groen kunnen heel goed samen

  26/08/2015
  Stad en groen kunnen heel goed samen

  In de rubriek Down to Earth gaan we in gesprek met een inspirerend mens, iemand die de handen uit de mouwen steekt voor een betere wereld. Deze keer is dat Huib Sneep, die de wereld beter maakt door steden groener te maken met tuinen en bomen.


Lees meer