Home

Eerste blok

 • Osho, de provo-goeroe

  02/08/2015
  Osho, de provo-goeroe

  Een van de meest omstreden goeroes aller tijden was Osho, alias Bhagwan Shree Rajneesh (1931-1990). Hij schopte tegen alle heilige huisjes – om zijn leerlingen vrij te maken van oude denkpatronen. Er ging in zijn ashrams het een en ander mis. Maar wat hij de wereld naliet, is van onschatbare waarde.

 • Recept: gevuld boerenbrood

  01/08/2015
  Recept: gevuld boerenbrood

  Met brood kun je – van ontbijt tot avondmaaltijd – eindeloos variëren. Kijk vooral eens iets verder over de grens hoeveel soorten brood er zijn en wat je er allemaal mee kunt doen.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Made in Taiwan

  31/07/2015
  Made in Taiwan

  De schitterende lantaarns van Taiwan Lantern geven ‘made in Taiwan’ een heel andere dimensie. De stof is handbeschilderd met dezelfde decoraties die je in Taiwanese tempels ziet: dieren, bloemen en planten. Een prachtig, ambachtelijk lijntje tussen hemel en aarde.

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  30/07/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.

 • Slow Londen

  29/07/2015
  Slow Londen

  Bij Londen denk je misschien aan het snelle leven van de metropool, maar Happinez ontdekte dat het er binnenskamers een stuk langzamer aan toe gaat. In de opkomende wijken Shoreditch en Islington in Oost-Londen vond ze de groenste stilteplekken, ambachtelijke winkels en biologische restaurantjes.

 • Zo word je zen op je werk

  28/07/2015
  Zo word je zen op je werk

  Op ons werk worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties, en handelingen die we niet zo leuk vinden. Dat heeft allemaal een simpele oorzaak: we houden vast.


Lees meer