Home

Eerste blok

 • Een ster voor in huis

  22/12/2014
  Een ster voor in huis

  Het kijken naar onze sterrenhemel verveelt nooit: zoveel stralende lichtjes, met oneindig veel vormen om te ontdekken. Geen wonder dat we er zoveel bijzondere verhalen bij verzinnen.

 • Geloof, hoop en liefde

  22/12/2014
  Geloof, hoop en liefde

  De drie goddelijke deugden 'Geloof, hoop en liefde' zijn het thema van Happinez 8-2014. Het is waar het leven om gaat: geloof, hoop en liefde. Maar het allerbelangrijkste is liefde.

Advertentie

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Creativiteit als exportproduct

  21/12/2014
  Creativiteit als exportproduct

  In Happinez 8-2014 ‘Geloof, hoop en liefde’ gaan we in gesprek met een inspirerend mens, iemand die de handen uit de mouwen steekt voor een mooiere wereld. Deze keer is dat Daan Roosegaarde, die de wereld beter maakt door zijn duurzame, slimme ontwerpen.

 • Mooie site: Meat on Sunday

  20/12/2014
  Mooie site: Meat on Sunday

  Tijdens de feestdagen is er genoeg tijd om uren in de keuken te staan en de lekkerste maaltijden te bereiden. Op foodblog Meat on Sunday vind je meer dan genoeg inspiratie.

 • The House of Yoga

  19/12/2014
  The House of Yoga

  Een yogales van Kristin Vikjord uit Noorwegen, Kevin Sahaj uit Australië, Kino MacGregor uit de USA of Katiza Satya uit Chili? Het kan op het nieuwe online yogaplatform The House of Yoga. Je volgt er lessen wanneer en waar je wilt, met behulp van je mobiel, tablet of computer.

 • Ik geef om jou

  19/12/2014
  Ik geef om jou

  In de donkere maanden komt de hartverwarmende tentoonstelling ‘Ik geef om jou! Naastenliefde door de eeuwen heen’ in het Utrechtse museum het Catharijneconvent als geroepen.


Lees meer