Home

Eerste blok

 • The Work

  27/02/2015
  The Work

  Byron Katie heeft met haar The Work een methode ontwikkeld die je leert je gedachten die lijden verzoorzaken te onderzoeken en herkennen. Zo begrijp je wat je pijn doet, en kun je de oorzaak van problemen helder tegemoet treden.

 • Mooie woorden van Angela Groothuizen

  26/02/2015
  Mooie woorden van Angela Groothuizen

  Elk nummer van Happinez heeft een thema. Uit alle mooie woorden die de afgelopen jaren op de cover stonden, kiest Angela Groothuizen er enkele. Wat betekenen deze begrippen voor haar?

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • Overspel

  25/02/2015
  Overspel

  Schrijver Paolo Coelho mag zichzelf de auteur noemen met het meeste volgers op social media. Dat is niet zo gek, met de grote hoeveelheid boeken die hij uitbrengt, stuk voor stuk vol inspirerende quotes.

 • Detoxen: een grote schoonmaak van lichaam en geest

  24/02/2015
  Detoxen: een grote schoonmaak van lichaam en geest

  Detoxen is populair. Er verschijnen steeds meer detoxprogramma’s die je thuis, of onder begeleiding, kunt volgen. Ze zijn vaak veel minder streng dan het rigoureuze traditionele vasten. Het blijft wel de kunst om je eigen pad te volgen als het om jouw lichaam gaat. Wat past bij je? Wat voelt goed?

 • Inspirerend mens Li An Phoa

  23/02/2015
  Inspirerend mens Li An Phoa

  In elke Happinez gaan we in gesprek met een inspirerend mens, iemand die de handen uit de mouwen steekt voor een betere wereld. Deze keer is dat Li An Phoa, die de wereld mooier maakt door haar enorme kennis over ecologie te delen.

 • Een quote voor peace of mind

  22/02/2015
  Een quote voor peace of mind

  Midden in de hectiek van het leven innerlijke rust vinden - Elif Algu kan het. Wat voor haar 'peace of mind' is? In deze quote vertelt ze dat het onder ogen zien van problemen je op weg helpt om dit te bereiken.


Lees meer