Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 • 4 x de tuin in

  26/04/2015
  4 x de tuin in

  Het is voorjaar! Tijd voor hark en gieter en zakken vol met potgrond. Vier tips voor een groeizaam seizoen.

 • Hot en happening

  25/04/2015
  Hot en happening

  In New York zie je ze steeds meer: stalletjes waar bekers hete bouillon worden verkocht. Een lekker licht, geurig en smaakvol tussendoortje waar je helemaal van opknapt. Leuk, én niet moeilijk, om thuis vers te maken.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 
 • Liefde voor jezelf

  24/04/2015
  Liefde voor jezelf

  Op de dag dat hij zeventig jaar werd, schreef Charlie Chaplin een prachtige tekst. Terugkijkend op zijn leven ontdekte hij dat liefde voor jezelf alles in een ander perspectief zet en het leven mooier en lichter maakt.

 • Voelen zonder filter

  23/04/2015
  Voelen zonder filter

  Hooggevoelig: het lijkt wel alsof steeds meer mensen dat zijn. Wat is hooggevoeligheid precies? Is het iets waar je alleen maar last van hebt, of kun je het ook vóór je laten werken?

 • Internationale Yogadag

  22/04/2015
  Internationale Yogadag

  Zouden de leden van het Europees Parlement andere keuzes maken als ze regelmatig yoga beoefenen? Spiritueel leider Sri Sri Ravi Shankar denkt van wel: volgens hem neemt yoga stress weg en maakt het je een beter én gelukkiger mens.

 • Nu in de winkel: Happinez 'Jezelf zijn' & Happi.body

  22/04/2015
  Nu in de winkel: Happinez 'Jezelf zijn' & Happi.body

  Op zoek naar jezelf, jezelf leren kennen, samenvallen met jezelf - het is de basis van deze Happinez. Lees alles over hoe je jouw weg vindt, en liefde voor jezelf.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd