Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 • Bommetje

  17/12/2014
  Bommetje

  Altijd een mooi en vooral hoopgevend gezicht: zo’n lelijk braakliggend gebied waar dan de prachtigste bloemen en planten bloeien.

 • Geloven in de wereld

  17/12/2014
  Geloven in de wereld

  Een gevoel van onmacht kan je bekruipen als je hoort over alles wat er misgaat in de wereld. Je wilt je niet afsluiten of je kop in het zand steken. Je wilt positief blijven. Maar hoe houd je het licht in je branden?

Advertentie

Online cursus Tijdsurfen

Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit - Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

Susans vaste plek


 
 • De TED-talk van Jezus

  16/12/2014
  De TED-talk van Jezus

  De Bergrede is een van de bekendste teksten uit het Nieuwe Testament. In deze toespraak vat Jezus zijn boodschap samen, een boodschap van liefde en troost, maar vooral ook van hoop en vertrouwen.

 • Lieve Lakshmi lampjes

  15/12/2014
  Lieve Lakshmi lampjes

  Een lief klein lampje is een prachtig, speciaal cadeau voor iemand die dicht bij je staat. Deze Lakshmi-lampjes uit de Happinez webshop hebben een spirituele betekenis, maar zijn daarnaast ook heel mooi voor in huis.

 • Een les voor het leven

  15/12/2014
  Een les voor het leven

  Wijze woorden van Stephen Covey: een goede les of leraar blijft je altijd bij.

 • Leer Tijdsurfen

  14/12/2014
  Leer Tijdsurfen

  Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit – Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd