Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

Advertentie

Grote Weggeef-actie

Op de nieuwe Happinez zit een kraskaart met gelukscode. Doe mee aan de Grote Weggeef-actie van Happinez: vul jouw code in op de actie-pagina

Susans vaste plek

 • Susan leest: Bram

  27/10/2014
  Susan leest: Bram Een joviale, ruimhartige, eigenzinnige en soms wat dominante man – zo komt Bram Vermeulen naar voren in 'Bram', de biografie die Henk van Gelder over hem schreef.

 
 • Gewoon is ook gezond

  31/10/2014
  Gewoon is ook gezond

  Wat nu als je door alle gojibessen, quinoa en amandelmelk het eten niet meer ziet? Draven we niet een beetje door? Dat vraagt Lisette Thooft zich af in een pleidooi voor gewoon, lekker eten.

 • Goedemorgen, meneer Mandela

  30/10/2014
  Goedemorgen, meneer Mandela

  Ze weet als geen ander hoe het was om met Nelson Mandela samen te werken: Zelda La Grange was twintig jaar lang de persoonlijke assistent van de oud-president en schreef een eerbetoon over haar ervaringen.

 • De natuur in op je laptop

  30/10/2014
  De natuur in op je laptop

  Soms heb je de behoefte om een frisse neus te halen in het bos, een wandeling te maken in de bergen of uit te waaien op het strand. Als dat niet lukt, zijn deze prachtige Tumblrs met natuurfoto’s een goed alternatief.

 • Docu’s die je aan het denken zetten

  29/10/2014
  Docu’s die je aan het denken zetten

  Je kunt je bijna niet voorstellen dat iemand na het zien van deze documentaires nog een plofkip uit de supermarkt haalt: ze laten zien hoe er echt wordt omgegaan met dieren in de bio-industrie.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd