Meditatie op het Museumplein

Eerste blok

 • Hot & spicy: kokossoep met gember

  18/04/2015
  Hot & spicy: kokossoep met gember

  Gember – ‘you love it or you hate it’. In het eerste geval bof je, want gember geeft de meest uiteenlopende gerechten net dat beetje extra. En met elke hap werk je aan je gezondheid, want gember bevat tal van goede eigenschappen.

 • Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  17/04/2015
  Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  Een lepeltje was, een paar druppels olie, een snuf plantenpoeder… Met ingrediënten uit de natuur maak je je eigen make-up; van foundation tot oogschaduw. Zuiverder dan dat wordt het niet.

 

Bestel nu je kaarten

Kom naar het Happinez Festival in september en laat je inspireren!

De eerste namen van sprekers zijn inmiddels bekend.


 

Lees meer
Meditatie op het Museumplein
Foto: Harold Pereira Foto: Harold Pereira

Om te vieren dat ‘Stadsverlichting’ precies een jaar bestaat kwamen zondag 8 juli ongeveer 500 mensen bijeen om de stad een beetje verlichting te brengen.

Hoofdredacteur van Happinez, Marije de Jong: Een geweldige ervaring zo in de open lucht. Die stadsgeluiden geven toch een extra dimensie aan het geheel. Jong, oud en zelfs kinderen zaten een uur stil.

In het begin registreer je nog geluiden maar na een tijdje ben je daar helemaal niet meer mee bezig. Je gedachten lossen op. Ik voelde zeker de helft van de tijd een glimlach op mijn gezicht. Een intens vredig uur.

Meer stadsverlichting

Op initiatief van Kris en Tijn Touber stellen mensen nu al een jaar lang hun huis open voor meditatie. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf maar ook bij elkaar. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!