Meer

 • Lichter leven begint op de mat

  22/07/2015
  Lichter leven begint op de mat

  Yoga maakt niet alleen je lichaam, maar ook je geest leniger. Via de yogamat een beter mens worden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Nu alleen nog uitvinden wat voor jou de beste manier is.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Als het op je pad komt, dan moet je er iets mee'

  21/07/2015
  Keuringsdienst van Woorden: 'Als het op je pad komt, dan moet je er iets mee'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Als het op je pad komt, dan moet je er iets mee'.

 • Vind je eigen ritme

  20/07/2015
  Vind je eigen ritme

  Alles in de natuur – dus ook onze eigen innerlijke klok – beweegt op de ritmes van de aarde, de maan en de zon. Volg hun beweging en ontdek wanneer je fysiek en emotioneel in optima forma bent (en wanneer niet).

 • Verdwalen in een labyrint

  19/07/2015
  Verdwalen in een labyrint

  Sommige mensen plannen hun route heel precies, anderen beginnen gewoon te lopen en verdwalen zo nu en dan flink. In het labyrint loop je over al gelopen paden en mogelijke nieuwe routes.

 • Lekker zomers rood: recept voor kokosijs en rode bessen

  18/07/2015
  Lekker zomers rood: recept voor kokosijs en rode bessen

  Geen zomerser snoep dan zachte, zoete frambozen, bessen en bramen. Boordevol vitamine C, vezels en antioxidanten. Heerlijk om zó te eten, om jam of sap van te maken of te verwerken in verrassende bonbons en candybars.

 • Verbinding is het woord van de toekomst

  17/07/2015
  Verbinding is het woord van de toekomst

  Nadat ze afscheid nam van ‘haar’ Happinez in 2008, was het een tijdlang stil rond bladenmaker Inez van Oord. Ze startte een nieuw project, maar vond daarin toch niet wat ze zocht. Haar nieuwe boek ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?’ is een uitnodiging tot het onderzoeken van je eigen leven.

 • Lieve Dot: direct advies voor alles wat dwarszit

  16/07/2015
  Lieve Dot: direct advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Ze geeft je haar eerlijke, maar liefdevolle mening over grote levensvragen, kleine dilemma’s of wringende kwesties, als een zacht duwtje richting wal.

 • Happy home

  15/07/2015
  Happy home

  In de Happinez webshop is van alles te vinden voor een blij en vrolijk huis. Een prachtige, handgemaakte lampion bijvoorbeeld, of een wanddoek die je meeneemt in een onbekende, exotische wereld.

 • Steeds een beetje beter: verander je gewoonten met Gretchen Rubin

  14/07/2015
  Steeds een beetje beter: verander je gewoonten met Gretchen Rubin

  Verander je gewoonten, verander je leven. We denken er niet meer bewust bij na, maar gewoonten vormen de structuur van ons dagelijks bestaan. Maar als je onbewust gewoonten hebt ontwikkeld waar je niet zo blij mee bent, is het moeilijk om er weer vanaf te komen.

 • Het regent geluk: een interview met Lisa Portengen

  13/07/2015
  Het regent geluk: een interview met Lisa Portengen

  Lisa Portengen schrijft blogs, maakt filmpjes, geeft lezingen en workshops om vrouwen te vertellen hoe je nóg meer uit je leven kunt halen. Het gaat goed met haar bedrijf Smart&Sexy, maar hoe gaat het met haar? Is ze zelf wel gelukkig?