Meer

 • Geloven in de wereld

  17/12/2014
  Geloven in de wereld

  Een gevoel van onmacht kan je bekruipen als je hoort over alles wat er misgaat in de wereld. Je wilt je niet afsluiten of je kop in het zand steken. Je wilt positief blijven. Maar hoe houd je het licht in je branden?

 • De TED-talk van Jezus

  16/12/2014
  De TED-talk van Jezus

  De Bergrede is een van de bekendste teksten uit het Nieuwe Testament. In deze toespraak vat Jezus zijn boodschap samen, een boodschap van liefde en troost, maar vooral ook van hoop en vertrouwen.

 • Lieve Lakshmi lampjes

  15/12/2014
  Lieve Lakshmi lampjes

  Een lief klein lampje is een prachtig, speciaal cadeau voor iemand die dicht bij je staat. Deze Lakshmi-lampjes uit de Happinez webshop hebben een spirituele betekenis, maar zijn daarnaast ook heel mooi voor in huis.

 • Een les voor het leven

  15/12/2014
  Een les voor het leven

  Wijze woorden van Stephen Covey: een goede les of leraar blijft je altijd bij.

 • Leer Tijdsurfen

  14/12/2014
  Leer Tijdsurfen

  Haasten, deadlines en to do-lijstjes zijn uit – Tijdsurfen is in! Leer deze succesvolle methode met onze nieuwe online cursus, vol mooie en praktische inzichten.

 • Met muziek op zoek naar innerlijke vrede

  13/12/2014
  Met muziek op zoek naar innerlijke vrede

  Oscar Wilde zei al: “Muziek is de kunst die het dichtste bij tranen en herinneringen staat.” Muziek doet iets met ons hart en onze ziel en helpt ons bij het vinden van innerlijke vrede.

 • 5 x afvallen

  12/12/2014
  5 x afvallen

  Maar liefst anderhalve kilo afval produceren we per persoon per dag. De afvalberg dreigt ons boven het hoofd te groeien. Wat doen we daaraan? Zorgen dat er minder afval komt, natuurlijk, zoals de New Yorkse Lauren Singer bijvoorbeeld. Én: afval hergebruiken.

 • Recept: zo bak je een traditionele challe

  12/12/2014
  Recept: zo bak je een traditionele challe

  Liefde is het geheime ingrediënt van brood. Je mengt, je kneedt, je draait, je kneedt nog eens, en brengt zo het deeg onder je handen tot leven.

 • Wij zijn blij!

  11/12/2014
  Wij zijn blij!

  Feest vandaag bij Happinez. Gisteravond wonnen wij op het Mercurs Tijdschriftengala 2014 de Mercurs voor Artdirection van het jaar. Met andere woorden: Happinez is het mooiste tijdschrift van Nederland!

 • Een omgekeerde midlifecrisis

  11/12/2014
  Een omgekeerde midlifecrisis

  Waarom zou je niet alsnog de keuze maken om het leven te gaan leiden dat je altijd zo graag had willen hebben? In de film Midlife Twist worden drie mensen van boven de vijftig gevolgd die hun leven rigoureus omgooiden.

 • Yogahouding: Gomukhâsana (koeienkop)

  10/12/2014
  Yogahouding: Gomukhâsana (koeienkop)

  Yogadocent Skadi van Paasschen liet zich voor deze yin yoga houding inspireren door de eeuwenoude Gayatri mantra, die je verbindt met het licht buiten én binnen in jezelf.

 • Yoga voor het goede doel

  10/12/2014
  Yoga voor het goede doel

  Over Serious Request hoeven we niks meer te vertellen. Over Serious Yoga (nog) wel: een spontane actie om geld op te halen voor het Glazen Huis via een landelijke yogamarathon.

 • Mooie woorden van WRDS

  09/12/2014
  Mooie woorden van WRDS

  Word up! Het team van WRDS kwam op het briljante idee om zinnetjes uit songteksten als I Got So Much Love To Give, Forever Young en Stop, Look, Wonder op te blazen tot wandversiering.

 • (bijna) Héél Amsterdam

  08/12/2014
  (bijna) Héél Amsterdam

  Een leuke uitdaging: verblijf een weekendje in Amsterdam en eet en drink er volledig fair.