Meer

 • De Regenboogfamilie

  25/03/2015
  De Regenboogfamilie

  Bikers, Hare Krishna volgelingen, punks, nomaden, druïden en hippies kom je allemaal tegen op het Rainbow festival, waar ze een maancyclus lang samenleven in een werkelijk andere realiteit.

 • Lessen in Boeddhisme: de drie kenmerken van het bestaan

  24/03/2015
  Lessen in Boeddhisme: de drie kenmerken van het bestaan

  Boeddha’s leer is rijk aan inzichten. In deze serie bespreken we de drie kenmerken van het bestaan, dukkha (ontevredenheid), anatman (zelfloosheid) en anitya (vergankelijkheid). Deze keer met de focus op anatman (zelfloosheid).

 • De sieraden van Yifat Baraket

  23/03/2015
  De sieraden van Yifat Baraket

  Oorbellen van parelmoer, creolen met daaronder een trosje edelstenen en een ketting met een hoorntje des overvloeds. Yifat Baraket maakt prachtige sieraden voor de Happinez-webshop.

 • Eerste hulp bij intuïtie

  22/03/2015
  Eerste hulp bij intuïtie

  Wil je leren denken met het hart, en leren voelen met je geest? Deze zeven regels helpen je vertrouwen op je eigen intuïtie.

 • Vegatopia is vrolijk en vegetarisch

  21/03/2015
  Vegatopia is vrolijk en vegetarisch

  Lekker vegetarisch voor iedereen: op Vegatopia.com zijn al twintig jaar inspirerende recepten zonder vlees en vis te vinden. De recepten zijn vrolijk, een beetje gek en niet te ingewikkeld. Om het twintigjarig bestaan te vieren, worden de lekkerste recepten gebundeld in Vegatopia – Het kookboek.

 • Zo klinkt geluk: 10 x liedjes waar je blij van wordt

  20/03/2015
  Zo klinkt geluk: 10 x liedjes waar je blij van wordt

  Het is vandaag International Day of Happiness, een initiatief van de Verenigde Naties. Op deze dag van geluk wordt muziek gebruikt als universele taal en wordt je uitgenodigd mee te doen aan de #HappySoundsLike campagne.

 • De weg naar mindfulness

  19/03/2015
  De weg naar mindfulness

  Ruby Wax doet het. Bankiers in de City doen het. Het Amerikaanse leger doet het. Mindfulness, aandachtstraining. Zo opent een artikel in de Volkskrant van afgelopen weekend, met daarin de vraag: ‘Werkt mindfulness echt?’ Jazeker, zegt Jon Kabat-Zinn, de man die deze boeddhistische methode naar het Westen bracht.

 • Liefdesbang

  18/03/2015
  Liefdesbang

  Hoe open je je hart voor jezelf, en daarna voor een ander? Het antwoord op deze vraag vind je in het boek Liefdesbang van Hannah Cuppen, dat werd uitgeroepen tot het Spirituele boek van 2015.

 • Paarden als spiegel

  17/03/2015
  Paarden als spiegel

  Paarden laten zien wie je bent. Het is alsof ze in je ziel kijken. Dat ervoer journalist Ingrid Melenberg tijdens een workshop Coachen met paarden.

 • De I Tjing: het boek van de intuïtie

  16/03/2015
  De I Tjing: het boek van de intuïtie

  Het oeroude Chinese orakelboek de I Tjing kun je zien als een instrument om je intuïtie te ontwikkelen, zegt Lisette Thooft. Het orakel werkt holistisch: alles is met alles verbonden – dus is jouw vraag ook verbonden met de tekst die je te lezen krijgt.