Meer

 • Op zoek naar geluk

  23/08/2015
  Op zoek naar geluk

  Wil je samen mediteren met leraar davidji en Rosalinda Weel over het vinden van innerlijk geluk? Dat kan op donderdag 27 augustus, als Rosalinda bij davidji te gast is in de Amerikaanse Hay House Radio Show.

 • Eten van eigen oogst

  22/08/2015
  Eten van eigen oogst

  Ook in jouw tuin is augustus oogstmaand. Wil je werkelijk alles eruit halen wat erin zit? In het boek ‘Eten uit de volkstuin’ van Marleen van Es vind je heerlijke recepten rond alle mogelijke groenten en fruit van eigen kweek.

 • Heilige lotus

  21/08/2015
  Heilige lotus

  De prachtige lotusbloem heeft in het hindoeïsme en boeddhisme grote betekenis: de bloem symboliseert goddelijke geboorte en zuiverheid.

 • Muziek die verbindt

  20/08/2015
  Muziek die verbindt

  Muziek heeft de bijzondere eigenschap dat het je emoties laat doorvoelen, en dat je die emoties met anderen deelt als je er samen naar luistert. Muziek verbindt, en dat laat dit filmpje van Het Concertgebouw prachtig zien.

 • Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  20/08/2015
  Lieve Dot: advies voor alles wat dwarszit

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Gevoelsmens, die zich afvraagt of ze emotionele steun bij haar ouders moet zoeken.

 • Lopend mediteren, zo doe je dat

  19/08/2015
  Lopend mediteren, zo doe je dat

  Mediteren begint met zitten, óf met lopen. Wie aan mediteren denkt, denkt vaak aan een sereen persoon die met gesloten ogen op een kussentje in kleermakerszit zijn gedachten wegduwt. Maar mediteren hoef je helemaal niet zittend te doen: lopend kan het ook.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Wees jezelf!'

  18/08/2015
  Keuringsdienst van Woorden: 'Wees jezelf!'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Jezelf zijn'.

 • Blij door muziek

  17/08/2015
  Blij door muziek

  Zonder muziek zou zangeres en danseres Minyeshu zich niet compleet voelen, maar van drie nummers krijgt zij een echte energieboost.

 • Energie à la minute

  16/08/2015
  Energie à la minute

  Behoefte aan helderheid en frisheid? Deze natuurlijke ‘opladers’ voorzien je snel van nieuwe energie.

 • Recept: rooiboszonnethee met gember

  15/08/2015
  Recept: rooiboszonnethee met gember

  Sarah Britton woont in Kopenhagen en deelt haar zoektocht naar gezond en plantaardig (vegan) eten via haar wereldwijd gelezen blog MyNewRoots.org. Met toegankelijke recepten en prachtige fotografie inspireert ze tot een gezonde levensstijl zonder labels.