Meer

 • Muziek laat je liefde voelen

  21/01/2015
  Muziek laat je liefde voelen

  Natalie Merfort wil met haar talent anderen raken en begeleid herdenkingsdiensten voor overleden kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ze stelde ook de beeldschone CD Passage samen, waarvan ze de helft van de doneert aan ouders die een kind hebben verloren.

 • Kom naar de extra workshop van meditatiemeester davidji

  20/01/2015
  Kom naar de extra workshop van meditatiemeester davidji

  Enthousiast, wijs, vrolijk, toegankelijk: de Amerikaanse meditatiemeester davidji is het allemaal. In februari komt hij naar Nederland om een inspirerende workshop in Amsterdam te geven. Die zat heel snel vol, maar er komt een extra workshop – en jij kunt daarbij zijn.

 • Dansend de zon zien opkomen

  20/01/2015
  Dansend de zon zien opkomen

  Waarom zou je je dag gehaast, gestrest en serieus beginnen als je ook dansend wakker kunt worden? Dat kan op de speciale health editie van dansfeest Morning Gloryville. Dit feest wordt niet gehouden in het holst van de nacht, maar in het vroege ochtendgloren. Zo kun je na een dansje gelijk door naar je werk.

 • Recept: Groene Thee-Wortel Smoothie

  19/01/2015
  Recept: Groene Thee-Wortel Smoothie

  Deze groene thee met wortel smoothie is naast heel lekker ook nog eens gezond.

 • Het gezonde van een kokosnoot in een flesje

  17/01/2015
  Het gezonde van een kokosnoot in een flesje

  Vers kokoswater uit een kokosnoot is heerlijk, maar helaas groeien er in Nederland geen kokosnoten aan de bomen. Dit 100% natuurlijke kokoswater van Unoco is een gezond alternatief.

 • Mediteren met de Angel Cards App

  16/01/2015
  Mediteren met de Angel Cards App

  Met de Original Angel® Cards App kun je je dag beginnen en afsluiten met een kort meditatiemoment. Een keer per dag kun je een engel oproepen, die je die dag helpt om op een andere manier tegen dingen aan te kijken.

 • Het beste spirituele boek van 2015

  15/01/2015
  Het beste spirituele boek van 2015

  De Maand van de Spiritualiteit wordt dit keer gehouden van 10 januari tot en met 9 februari 2015. Tijdens de maand van de spiritualiteit wordt ook het meest inspirerende boek van 2015 gekozen. Tot en met 2 februari kun je nog stemmen op de tien genomineerde boeken.

 • Bekende stemmen brengen boeken tot leven in de Storytel app

  15/01/2015
  Bekende stemmen brengen boeken tot leven in de Storytel app

  Met een boek kun je even verdwalen in de wereld van iemand anders, zonder na te denken over de taken die je zelf nog moet doen. Nu kun je ook luisteren naar je favoriete boek terwijl je boodschappen doet, in de file staat of gewoon heerlijk onderuitzakt op de bank.

 • Laat de natuur je was doen

  14/01/2015
  Laat de natuur je was doen

  Wil je ook de wereld schoner en mooier wassen? Probeer dan Seepje eens uit: een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel uit Nepal.

 • Powerfood, Yoga & Meditatie

  13/01/2015
  Powerfood, Yoga & Meditatie

  Tara Stiles heeft in haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een simpele maar krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt. Alles wat je volgens Tara nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken.