Meer

 • Internationale Yogadag

  22/04/2015
  Internationale Yogadag

  Zouden de leden van het Europees Parlement andere keuzes maken als ze regelmatig yoga beoefenen? Spiritueel leider Sri Sri Ravi Shankar denkt van wel: volgens hem neemt yoga stress weg en maakt het je een beter én gelukkiger mens.

 • Sieraden met een ziel

  21/04/2015
  Sieraden met een ziel

  Een armband die herinnert aan liefde, een ring voor op reis, een ketting die beschermt. Een portret van de vrouw die bijna alle sieraden in de Happinez webshop heeft gemaakt: Noomi van Gelder.

 • Steuntje van Sterrenstof

  20/04/2015
  Steuntje van Sterrenstof

  Steuntjes zijn steentjes met een gezichtje, een vlinder, een hartje of een andere tekening, die steun geven bij het verlies van een dierbare. Als lief gebaar, zonder woorden maar vol betekenis.

 • Seks met hart en ziel

  19/04/2015
  Seks met hart en ziel

  Seks is voor sommige mensen een verplicht nummer, terwijl anderen de extremen opzoeken. Wat ligt er in het midden van die twee? Wat maakt dat seks ook een manier kan zijn voor je ziel om zich te uiten? Susan Smit over de kracht van zielvolle spiritualiteit.

 • Hot & spicy: kokossoep met gember

  18/04/2015
  Hot & spicy: kokossoep met gember

  Gember – ‘you love it or you hate it’. In het eerste geval bof je, want gember geeft de meest uiteenlopende gerechten net dat beetje extra. En met elke hap werk je aan je gezondheid, want gember bevat tal van goede eigenschappen.

 • Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  17/04/2015
  Zo maak je je eigen gezichtspoeder

  Een lepeltje was, een paar druppels olie, een snuf plantenpoeder… Met ingrediënten uit de natuur maak je je eigen make-up; van foundation tot oogschaduw. Zuiverder dan dat wordt het niet.

 • Het verhaal van Bernadette

  16/04/2015
  Het verhaal van Bernadette

  Op de katholieke heiligenkalender is 16 april de dag van Bernadette Soubirous, beter bekend als Bernadette van Lourdes, de grootste katholieke bedevaartplaats in Frankrijk. Hier zou de maagd Maria in een grot aan rivier de Gave verschenen zijn.

 • Agri-Dynamic: Op weg naar een mooiere wereld

  16/04/2015
  Agri-Dynamic: Op weg naar een mooiere wereld

  Dit hele jaar schenken we 10% van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Jezelf kennen' steunen we Agri-Dynamic.

 • Verhalen van de wind

  15/04/2015
  Verhalen van de wind

  Kurai Kurai is het speelfilmdebuut van fotografe en documentairemaakster Marjoleine Boonstra. Een mythe in een modern jasje, die je meeneemt over de uitgestrekte steppen van Kirgizië.

 • De Keuringsdienst van Woorden

  14/04/2015
  De Keuringsdienst van Woorden

  Spirituele oneliners, ze zijn vaak om in te lijsten zo mooi – maar soms ook veel makkelijker gezegd dan gedaan. Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt.