Happinez lezersaanbiedingen

Speciaal voor lezers van Happinez

Doen, zien, beleven en ervaren. Ervaar zelf de onderwerpen die in het magazine Happinez beschreven staan. Speciaal voor haar lezers selecteert Happinez bijeenkomsten en aanbiedingen voor lezers. Soms op eigen initiatief, vaak in samenwerking met anderen. Hoe dan ook: altijd een verrijkende en bijzondere ervaring.


 • Geluksworkshop Rick Hanson

  Geluksworkshop Rick Hanson

  Tijdens een interactieve workshop laat Rick zien hoe geluk binnen handbereik is - het is maar vier stappen bij je vandaan... Iedereen kan aan de hand van zijn unieke methode leren om gelukkiger te worden!

 • Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel

  Opladen & ontspannen: lezersdag i.s.m. A. Vogel

  Verscholen in de bossen van landgoed Zwaluwenburg op de Veluwe liggen tuinen vol geneeskrachtige kruiden en planten. Dit is het decor van een inspirerende en gezellige ‘relaxdag’ van A. Vogel, die speciaal voor lezers van Happinez wordt gehouden. Ontdek hoe je lekker in je vel kunt zitten.

 • Kom naar de dalai lama (uitverkocht)

  Kom naar de dalai lama (uitverkocht)

  Zo vaak komt His Holiness niet naar Nederland, dus áls hij komt en een publieke lezing geeft, wil je daar toch bij zijn! Happinez heeft 300 eersterangs plekken kunnen reserveren voor lezers. Geef je snel op en laat je inspireren door een van de grootste geestelijk leiders van deze tijd. (Inmiddels uitverkocht)

 • Ontmoet fotograaf Jimmy Nelson

  Ontmoet fotograaf Jimmy Nelson

  Jimmy Nelsons foto's uit Happinez 1-2014 Down to earth - van stammen die in hun manier van leven nog nauwelijks zijn beïnvloed door de moderne samenleving - hangen vanaf medio april in het Rijksmuseum Volkenkunde. Voor lezers van Happinez is een speciaal arrangement samengesteld - inclusief ontmoeting met Jimmy Nelson zelf.