Happinez lezersaanbiedingen

Speciaal voor lezers van Happinez

Doen, zien, beleven en ervaren. Ervaar zelf de onderwerpen die in het magazine Happinez beschreven staan. Speciaal voor haar lezers selecteert Happinez bijeenkomsten en aanbiedingen voor lezers. Soms op eigen initiatief, vaak in samenwerking met anderen. Hoe dan ook: altijd een verrijkende en bijzondere ervaring.


 • Voorstelling Power of the Heart *Uitverkocht*

  Voorstelling Power of the Heart *Uitverkocht*

  Speciaal voor onze lezers hebben we een vertoning van de film The Power of the Heart kunnen organiseren in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Een unieke kans om maker Baptist de Pape te ontmoeten.

 • Workshop met Jill Satterfield (volgeboekt)

  Workshop met Jill Satterfield (volgeboekt)

  Van plan om je in yoga te verdiepen? Of in meditatie? Dit is het moment! Jill Satterfield geeft speciaal voor lezers van Happinez de laagdrempelige workshop ‘Meditation in motion’. Een prachtige kennismaking met Vajra yoga én met de inspirerende vrouw erachter. (NB: alle workshops zijn helaas volgeboekt)

 • I can do it

  I can do it

  In Amerika, Canada en Australië is het al jaren een begrip, en nu komt I Can Do It eindelijk ook naar Nederland! Dit event voor body, mind en soul is op 27 en 28 september in de Doelen, Rotterdam.

 • Happinez Festival weer in 2015!

  Happinez Festival weer in 2015!

  Al die mooie, wijze en inspirerende verhalen die we horen, willen we graag met onze lezers delen. Daarom organiseren we de komende maanden een aantal geweldige Happinez Lezersaanbiedingen. In 2015 komt er weer een Happinez Festival. Houd onze website in de gaten voor updates.