Reizen

Via Happinez Reizen vind je inspirerende adressen, met zorg geselecteerd, in samenwerking met Happy Soul Travel. Boek je reis via onze site en ontvang aantrekkelijke extra's.


 • De stille kracht van Curaçao

  De stille kracht van Curaçao

  Tijdens deze reis gaan we een aantal plekken uit ‘De stille kracht van Curaçao’ (Happinez 3-2013) bezoeken. Zo gaan we wandelen door de ongerepte natuur, culinair zeilen, genieten van heerlijk verantwoord eten, en uiteraard ontbreken body & mind-sessies niet.

 • Mindfulness in Andalusië

  Mindfulness in Andalusië

  Midden in een beschermd natuurgebied aan zee, Cabo de Gata in Zuid-Spanje, ervaar je hoe je door mindfulness totaal anders in het leven kunt staan.

 • Vasten in de Ardennen

  Vasten in de Ardennen

  Vasten is dé methode om je lichaam te zuiveren. Zelfs een weekend kan je al een herboren gevoel geven. En dat in een heerlijk château in een adembenemend mooi stukje Ardennen…

 • Opladen op de Veluwe

  Opladen op de Veluwe

  Behoefte om je op te laden met frisse energie, niet te ver van huis? Volg eens een wellness, yoga & detoxweekend in een viersterrenhotel op de Veluwe bossen. Tijdens dit down to earth weekend is alles voorhanden om te kunnen ontspannen.

 • Inspiratie op Ibiza

  Inspiratie op Ibiza

  Op een landelijk stukje van Ibiza ontdekten we een vierhonderd jaar oude finca. Gastvrouw Sandra heeft een achtergrond als danseres, yogadocent en lichaamstherapeut en nu ontvangt ze groepen en individuen die bij haar op het landgoed volledig tot rust kunnen komen.

 • Wellness op Thailand

  Wellness op Thailand

  Aan een idyllisch baaitje in de rustige Zuidoost hoek van Koh Samui, Thailand, ligt een heerlijk spa- en yogaresort verscholen tussen de palmbomen. Je kunt je hier volledig overgeven aan één van de wellnessprogramma's die garant staan voor totale ontspanning.

 • Wellness in het weiland

  Wellness in het weiland

  Een typische Twentse boerderij is omgetoverd tot een prachtige designspa midden in de weilanden. In deze eerste boerderijspa van Nederland word je op en top in de watten gelegd tijdens het Wellness in het Weiland arrangement.

 • Detoxweek in Frankrijk

  Detoxweek in Frankrijk

  Najaar in zicht? Tijd om te detoxen! Wij ontdekten een hele fijne plek in Zuid Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën.

 • Ayurveda in Limburg

  Ayurveda in Limburg

  Midden in Limburg maak je kennis met ayurveda, de eeuwenoude Indiase levenswetenschap. In een landhuis daterend uit de 14e eeuw, met een biologische tuin en theeterras, word je drie dagen hartelijk onthaald met ayurvedische behandelingen, maaltijden en yoga.

 • Yoga & Mindful koken in Portugal

  Yoga & Mindful koken in Portugal

  Door middel van de dagelijkse yoga en aandachtsvolle eetmomenten kom je meer in contact met je lichaam en zul je duidelijker je eigen (eet)behoeften leren herkennen. Zo kun je betere keuzes maken op het gebied van voeding en beweging en voel je je prettiger in je lichaam.

Happinez biedt deze reizen aan i.s.m. Happy Soul Travel. Voor al uw vragen over deze reizen kunt u rechtstreeks contact opnemen via 020-6230673, 06-51048870 of info@happysoultravel.nl.