Newz

 • Made in Taiwan

  Made in Taiwan

  De schitterende lantaarns van Taiwan Lantern geven ‘made in Taiwan’ een heel andere dimensie. De stof is handbeschilderd met dezelfde decoraties die je in Taiwanese tempels ziet: dieren, bloemen en planten. Een prachtig, ambachtelijk lijntje tussen hemel en aarde.

 • Slow Londen

  Slow Londen

  Bij Londen denk je misschien aan het snelle leven van de metropool, maar Happinez ontdekte dat het er binnenskamers een stuk langzamer aan toe gaat. In de opkomende wijken Shoreditch en Islington in Oost-Londen vond ze de groenste stilteplekken, ambachtelijke winkels en biologische restaurantjes.

 • Zo word je zen op je werk

  Zo word je zen op je werk

  Op ons werk worden we vaak geconfronteerd met stressvolle situaties, en handelingen die we niet zo leuk vinden. Dat heeft allemaal een simpele oorzaak: we houden vast.

  Geluk
 • Vijf boeken voor een blije zomer

  Vijf boeken voor een blije zomer

  Met een boek kun je even ontsnappen aan het alledaagse, maar je kunt lezen ook gebruiken om in je dagelijks leven gelukkiger te zijn. Deze vijf boeken helpen je met het vinden van het eenvoudige geluk en het (iets) beter begrijpen van je leven.

  Geluk | Boeken
 • Kleur je zen

  Kleur je zen

  Kleuren als meditatieve bezigheid – volwassenen hebben het herontdekt. De wereld om je heen vergeten en je creativiteit de vrije loop laten. Daarvoor is dit prachtige kleurboek met illustraties vol oosterse symboliek, wijze spreuken en mandala’s! Het wordt een kleurrijke zomer!

  Meditatie
 • Vind je eigen ritme

  Vind je eigen ritme

  Alles in de natuur – dus ook onze eigen innerlijke klok – beweegt op de ritmes van de aarde, de maan en de zon. Volg hun beweging en ontdek wanneer je fysiek en emotioneel in optima forma bent (en wanneer niet).

  Natuur
 • Verdwalen in een labyrint

  Verdwalen in een labyrint

  Sommige mensen plannen hun route heel precies, anderen beginnen gewoon te lopen en verdwalen zo nu en dan flink. In het labyrint loop je over al gelopen paden en mogelijke nieuwe routes.

 • Verbinding is het woord van de toekomst

  Verbinding is het woord van de toekomst

  Nadat ze afscheid nam van ‘haar’ Happinez in 2008, was het een tijdlang stil rond bladenmaker Inez van Oord. Ze startte een nieuw project, maar vond daarin toch niet wat ze zocht. Haar nieuwe boek ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?’ is een uitnodiging tot het onderzoeken van je eigen leven.

  Geluk
 • Happy home

  Happy home

  In de Happinez webshop is van alles te vinden voor een blij en vrolijk huis. Een prachtige, handgemaakte lampion bijvoorbeeld, of een wanddoek die je meeneemt in een onbekende, exotische wereld.

 • Steeds een beetje beter: verander je gewoonten met Gretchen Rubin

  Steeds een beetje beter: verander je gewoonten met Gretchen Rubin

  Verander je gewoonten, verander je leven. We denken er niet meer bewust bij na, maar gewoonten vormen de structuur van ons dagelijks bestaan. Maar als je onbewust gewoonten hebt ontwikkeld waar je niet zo blij mee bent, is het moeilijk om er weer vanaf te komen.

  Geluk