Newz

 • Stichting Ondersteuning Kitale: Thuiszorg voor ernstig zieken

  Stichting Ondersteuning Kitale: Thuiszorg voor ernstig zieken

  Dit hele jaar schenken we 10% van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Balans' is dat Stichting Ondersteuning Kitale.

  Goede doelen
 • Kom luisteren naar Elizabeth Gilbert in Paradiso

  Kom luisteren naar Elizabeth Gilbert in Paradiso

  Op vrijdagochtend 20 november geeft Elizabeth Gilbert ('Eat, Pray, Love') een lezing over inspiratie en creatief denken in poppodium Paradiso in Amsterdam. Jij kunt erbij zijn!

  Aanbieding voor lezers
 • Stad en groen kunnen heel goed samen

  Stad en groen kunnen heel goed samen

  In de rubriek Down to Earth gaan we in gesprek met een inspirerend mens, iemand die de handen uit de mouwen steekt voor een betere wereld. Deze keer is dat Huib Sneep, die de wereld beter maakt door steden groener te maken met tuinen en bomen.

  Natuur
 • Oude penvrienden

  Oude penvrienden

  Ken je het, dat bijzondere gevoel als de postbode, behalve rekeningen en reclames, een gezellige, interessante, lieve en soms zelfs handgeschreven brief bezorgt? Dát gevoel kun jij nu aan iemand anders geven.

  Liefde
 • De drie inzichten van een nieuw begin

  De drie inzichten van een nieuw begin

  We dromen er allemaal wel eens van. Over de grenzen stappen van het leven zoals je het nu leidt. Alles achter je laten en opnieuw beginnen. Documentairemaakster Sarah Domogala (37) dééd het ook: samen met haar gezin vertrok ze naar de Pyreneeën. Dit is haar verhaal.

  Inzicht
 • Heilige lotus

  Heilige lotus

  De prachtige lotusbloem heeft in het hindoeïsme en boeddhisme grote betekenis: de bloem symboliseert goddelijke geboorte en zuiverheid.

  Inspiratie
 • Muziek die verbindt

  Muziek die verbindt

  Muziek heeft de bijzondere eigenschap dat het je emoties laat doorvoelen, en dat je die emoties met anderen deelt als je er samen naar luistert. Muziek verbindt, en dat laat dit filmpje van Het Concertgebouw prachtig zien.

  Muziek
 • Blij door muziek

  Blij door muziek

  Zonder muziek zou zangeres en danseres Minyeshu zich niet compleet voelen, maar van drie nummers krijgt zij een echte energieboost.

  Muziek
 • Energie à la minute

  Energie à la minute

  Behoefte aan helderheid en frisheid? Deze natuurlijke ‘opladers’ voorzien je snel van nieuwe energie.

 • 10 oefeningen in positief denken

  10 oefeningen in positief denken

  Wist je dat mensen gemiddeld zo’n zestigduizend gedachten per dag hebben, en dat die gedachten invloed hebben op je lichaam? Volgens de filosofie achter meditatie vormen je lichaam en geest één geheel. Wanneer je je hier van bewust wordt, kun je leren positiever in het leven te staan.