Bestelling geslaagd

Bedankt!

Wat leuk dat u naar het eerste Happinez Festival (15-16 september) komt. We hebben uw aanmelding en betaling in goede orde ontvangen. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail van ons.


Mail een vriend(in) dat u naar het Happinez Festival gaat

Op 15 en 16 september ga ik naar het Happinez Festival, met boeiende lezingen, workshops, meditatiesessies en yogalessen door bekende sprekers uit binnen- en buitenland. Ga je mee?

Bekijk het programma op www.happinez.nl/festival

Velden met een * zijn verplicht.
 

Meer informatie

Het definitieve programma wordt eind augustus per e-mail verstuurd. U kunt vervolgens digitaal reserveren voor twee verschillende activiteiten, zodat u verzekerd bent van deelname aan die activiteiten.

Mocht u vragen hebben over uw aanmelding, kijkt u dan bij de Veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet bij, neem dan contact op met de organisatie via happinezfestival@pino.nl en 030 275 96 22.

Vast een voorproefje van het Happinez Festival?

Bekijk het programma voor zaterdag en zondag. Bij Locatie vindt u een kaartje van het terrein, alles over Fort Voordorp en de route.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Happinez Festival, en andere nieuwtjes? Schrijf u dan in voor de Happinez Nieuwsbrief, like onze Happinez Facebook-pagina en volg Happinez op Twitter.

Heeft u nog vragen?

Lees onze Veelgestelde Vragen.