Eén moment...

Betaalmethoden

Afhankelijk van uw bestelling kunt u in de Happinez webshop op verschillende wijzen betalen. Vanuit het buitenland kunt u uitsluitend via e-mail of telefonisch bestellen. Lees hiervoor het speciale gedeelte onderaan deze pagina. Voor bestellingen en betalingen binnen Nederland bieden wij de volgende betaalmethoden.

iDeal

Als u reeds internetbankiert, kunt u gebruik maken van iDeal. Tijdens het bestelproces wordt u bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank geleid. Zodra de betaling via uw bank is verlopen wordt het bestelproces afgerond en waarna u uw bestelling kunt verwachten.

Betaling in het buitenland

Een bestelling met buitenlands afleveradres is via deze webshop niet mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met ons KSC via happinez.service(at)weekbladpers.nl. Vermeld in uw e-mail uw adresgegevens en de omschrijving en prijs van het artikel(en) dat u wilt bestellen. De betaling van uw bestelling kan middels een nota of automatische incasso plaatsvinden.

Nota

U ontvangt dan een nota voor het bedrag van de bestelling en administratie- en verzendkosten. Nadat de betaling verwerkt is, vindt uitlevering van uw bestelling plaats. Houdt u rekening met verwerkingstijd van enige weken bij een bestelling vanuit het buitenland.

Automatische incasso

Indien u over een Nederlands bankrekeningnummer beschikt, kunnen wij het verschuldigde bedrag van uw rekening afschrijven. Uw order zal dan onmiddellijk worden verwerkt.Winkelwagen

Een ogenblik geduld...

Blijf op de hoogte