Eén moment...

Een account aanmaken

U kunt gemakkelijk en snel een account aanmaken wanneer u uw eerste bestelling plaatst. Tijdens uw eerste bestelling kiest u dan bij het afrekenen voor de optie ‘Ik heb geen account en wil er een aanmaken of snel bestellen’. In het formulier dat vervolgens verschijnt vult u uw gegevens in, en vinkt u aan ‘Ja, ik wil een account aanmaken’. Daarna plaatst u uw bestelling.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail waarin we u ter controle verzoeken uw account te bevestigen door te klikken op een link. Pas als u op deze link heeft geklikt, is uw account bevestigd.

Accountgegevens (wijzigen)

U kunt zelf in uw account altijd gegevens wijzigen zoals uw naam, adres(, factuuradres en bezorgadres), etc. Om technische redenen vormt uw e-mailadres hierop een uitzondering.

Om uw e-mailadres te wijzigen kunt u een nieuw account aanmaken met dezelfde gegevens en uw nieuwe e-mailadres.

Als u een bestelling aan het afronden bent, kunt u bij het controleren van uw bestelling het factuuradres en het bezorgadres wijzigen. Door bij factuuradres op ‘Wijzigen’ te klikken, kunt u ook uw accountgegevens wijzigen, met uitzondering van e-mailadres.

Wachtwoord vergeten

Klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Vul hier het e-mailadres behorende bij uw Happinez webshop account in en klik op Verstuur. U ontvangt een e-mail met hierin een link waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...

Blijf op de hoogte