Eén moment...

Levertijd

Bij elk product in de Happinez webshop wordt een indicatie van de levertijd afgegeven, gebaseerd op de voorraad en de levertijd van onze leveranciers. Voor de daadwerkelijke levertijd zijn wij echter afhankelijk van de leverancier, de indicatie is dus geen garantie. Wij doen uiteraard ons best om de levertijd zo accuraat mogelijk weer te geven.

Verzendkosten

Per bestelling wordt binnen Nederland een eenmalige bijdrage van administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het product wordt Є 2,95 of Є 5,95 in rekening gebracht. Bij producten met verschillende verzendkosten geldt een eenmalige bijdrage van Є 5,95.

Onze pakketten worden verstuurd volgens de TNT algemene voorwaarden voor goederenvervoer. Deze zijn te raadplegen op www.tntpostpakketservice.nl.


Bestellingen uit het buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland worden meerkosten in rekening gebracht afhankelijk van het afleveradres; neem hiervoor contact op met ons KlantenServiceCentrum: happinez.service(at)weekbladpers.nl of 020-5518707 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 19:00 uur).

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...

Blijf op de hoogte