Jaarabonnement Happinez: 8 nummers voor €35,-
Terug naar overzicht

Jaarabonnement met korting

Onlangs heb je je laatste Happinez ontvangen en hiermee is je abonnement op Happinez helaas ook afgelopen. Wij hopen dat je er nog niet aan toe bent om afscheid te nemen. Dat je het nog steeds ervaart als een feestje als je weer een nieuw nummer in de brievenbus vindt. Omdat wij de band met jou nog graag laten voortduren, doen wij je met veel plezier een exclusief aanbod: een jaar Happinez voor € 35,- (i.p.v. € 52,-).

Bestel nu een jaarabonnement Happinez met 8 nummers voor € 35,-

Jaarabonnement met korting
Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Mijn gegevens

Titel*

Bestelling

Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw of aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.

*Wij maken je er op attent dat de door jou verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Je gegevens kunnen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.