Halfjaarabonnement Happinez + Happinez Agenda 2019 cadeau
Terug naar overzicht

Halfjaarabonnement met cadeau

Gratis bij een halfjaarabonnement op Happinez: de Happinez Agenda 2019. In de nieuwe Happinez Agenda 2019 vind je een jaarkalender, een fijne weekindeling per pagina, een overzicht van feestdagen en vakanties, voldoende notitiepagina’s, inspirerende mantra’s en een mapje voor losse notities. Ook komt de agenda met een gouden leeslint. Bovendien biedt de agenda slash notebook ruimte voor persoonlijke groei en verdieping in allerlei soorten thema’s. De agenda loopt van 24 december 2018 en tot 5 januari 2020.

Neem nu een halfjaarabonnement op Happinez (4 nummers + digitaal lezen) en ontvang de Happinez Agenda 2019. Nu samen voor slechts € 26,-

Halfjaarabonnement met cadeau

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.