Halfjaarabonnement Happinez + Happinez Scheurkalender 2019 cadeau
Terug naar overzicht

Halfjaarabonnement met cadeau: van € 41,95 voor € 25,-

Met de Happinez Scheurkalender 2019 begin je elke dag met een wijze spreuk of een bijzondere quote. Dat zijn 365 pagina’s vol inzicht en inspiratie afkomstig van grote schrijvers en filosofen. Je ontvangt de Happinez Scheurkalender 2019 cadeau bij een halfjaarabonnement.

Neem nu een halfjaarabonnement op Happinez (4 nummers + digitaal lezen) en ontvang de Happinez Scheurkalender 2019. Nu samen voor slechts € 25,-

Halfjaarabonnement met cadeau: van € 41,95 voor € 25,-

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.