Halfjaarabonnement Happinez + Chakrastenen cadeau
Terug naar overzicht

Halfjaarabonnement met chakrastenen

Happy chakra’s met deze chakrastenen. Zeven edelstenen om de belangrijkste energiepunten in je lichaam – de chakra’s – in balans te brengen. Je krijgt ze cadeau als je nu een halfjaarabonnement neemt op Happinez.

Heb je al een abonnement? De chakrastenen zijn ook los te bestellen in onze webshop.

Neem nu een halfjaarabonnement op Happinez (4 nummers + digitaal lezen) en ontvang deze chakrastenen cadeau, samen voor slechts € 26,-

Wegens overweldigend succes zijn de chakrastenen niet meer op voorraad. Levertijd: 2 maanden.

Halfjaarabonnement met chakrastenen

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.