Jaarabonnement Happinez + Kimono Flowerpower cadeau
Terug naar overzicht

Jaarabonnement met cadeau

Om verliefd op te worden: deze zeegroene kimono Flowerpower met een rijkgeborduurd rugpand, gemaakt van zachte stonewashed katoen. Te dragen als tuniek, jas of duster. Als je ’m aan hebt, wil je ‘m eigenlijk niet meer uittrekken. Het zachte stonewashed katoen van deze voelt als een streling op je huid en is luchtig en toch behaaglijk. Hij droogt snel en da’s fijn voor na het douchen of zwemmen. En met z’n rijk geborduurde achterpand is hij vooral ook heel mooi – daar wil je wel in gezien worden.

One size fits all, was Kimono Flowerpower op maximaal 30 graden.

Neem nu een jaarabonnement op Happinez (8 nummers + digitaal lezen) t.w.v. € 52,- en krijg de Kimono Flowerpower (t.w.v. € 89,95) samen voor slechts € 79,95

 

Jaarabonnement met cadeau

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.