Jaarabonnement Happinez + "Just Be" Giftset cadeau
Terug naar overzicht

Jaarabonnement met cadeau: van € 111,- voor € 52,-

Kom tot rust met de heerlijk aardende geuren uit de “Just Be” Giftset, bestaande uit een auraspray, body & bath oil en hematiet-steen. Deze selfcare-set is speciaal ontworpen ter ere van het 15-jarige bestaan van Happinez en ontvang je cadeau bij een jaarabonnement.

Neem nu een jaarabonnement op Happinez (8 nummers + digitaal lezen) en ontvang de “Just Be” Giftset (t.w.v. € 59,-). Nu samen voor slechts € 52,-

 

Jaarabonnement met cadeau: van € 111,- voor € 52,-

Mijn gegevens

Titel*
Gegevens betaler en ontvanger*

Bestelling

Tot wederopzegging (cadeau-abonnementen stoppen automatisch)
Ingangseditie*
Welkomstgeschenk*
Betaalwijze*
Akkoord voorwaarden*
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
*
Wij maken u er op attent dat de door u verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij wij de nieuwsbrief kunnen afstemmen op uw interesses, gebaseerd op uw aankopen of uw bezoek aan onze website (zie ons cookiestatement). Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u dit per e-mail of schriftelijk melden bij onze klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons Privacystatement.