Lieve Boogschutter: deze maand vind jij je eigen stem

Lieve Boogschutter: deze maand vind jij je eigen stem Lieve Boogschutter: deze maand vind jij je eigen stem Lieve Boogschutter: deze maand vind jij je eigen stem

Echte Boogschutters zijn dol op het woord, op communicatie. Dat zien ze als het perfecte middel om hun wijze boodschap de wereld in te sturen. Toch kun je ontdekken dat de vertrouwde manier waarop je dat al jaren doet, de laatste tijd de plank misslaat.

Misschien ben je steeds meer een wandelende reclameboodschap geworden en zappen mensen weg als jij ‘begint’. Of misschien heb je het gevoel dat je begint te klinken als een echo uit het verleden.

Heb je behoefte aan een nieuwe tone of voice?

In augustus voel je ineens heel sterk: ik wil het anders. Ik wil een andere tone of voice, een andere manier om mijn verhaal over te brengen. Ook voel je aan dat je dit op eigen houtje moet doen, zonder hulp van buitenaf.

En zonder dat je je boodschap of visie wilt veranderen. Die voelt nog steeds ijzersterk en dat is ‘ie waarschijnlijk ook. Het gaat er gewoon om dat je wilt leren hoe je mensen beter kunt bereiken met jouw verhaal, zonder dat ze afhaken.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Mars in Waterman

Met de kracht van Mars in Waterman, vind je daarvoor nieuwe en verrassende wegen, die veel beter bij het ‘nu’ passen. De positieve respons van anderen is overweldigend en dat maakt dat jij er weer lol inkrijgt. Het motiveert je om je je communicatievorm tegen het licht aan te houden.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren
In augustus krijgt Steenbok meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren