Nieuwe maan in Stier, laat je omringen door aardse invloeden

Nieuwe maan in Stier, laat je omringen door aardse invloeden Nieuwe maan in Stier, laat je omringen door aardse invloeden Nieuwe maan in Stier, laat je omringen door aardse invloeden

Op 11 mei 2021 is het nieuwe maan in het sterrenbeeld Stier. Stipt om 20:59 betreedt de betoverende maan het betrouwbare en koppige teken Stier. De vijfde nieuwe maan van dit jaar.

De nieuwe maan is een moment waarop de zon en de maan samen opkomen en ondergaan. De maan is om die reden bijna onzichtbaar -je ziet hooguit een kransje van licht- maar niet minder voelbaar.

Nieuwe maan in Stier

We kunnen extra vermoeid zijn door nieuwe manen, Stier versterkt dit gevoel. Zorg ervoor dat je thuis echt thuis kunt zijn, laat de energie van de Stier hiervoor zorgen. Het is belangrijk dat je een prettig gevoel hebt in huis, vooral nu je veel meer thuis bent.

Black Moon Lilith is zeer aanwezig deze nieuwe maan, deze vrouwelijke energie helpt je te herinneren om in je kracht te staan en op te komen voor jezelf. Maar de energie van Lilith gaat verder dan vrouwelijke kracht en staat daarnaast ook voor: creativiteit, intuïtie en het omarmen van onze praktische kanten.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Eigenwijs

Stieren zijn wat eigenwijs zo nu en dan. Deze nieuwe maan kan je in verleiding brengen met materie, een mooie designer tas te kopen die je graag wilde, bijvoorbeeld. Deze rebelse energie wordt verstrekt voor Uranus. Probeer te luisteren naar je omgeving, koppig zijn zit in de aard van de Stier.

Invloed op sterrenbeelden

Tijdens deze nieuwe maan zullen een aantal sterrenbeelden extra beïnvloedbaar zijn. Omringt door aardse invloeden zullen Stieren helemaal in hun element zijn. Advies voor de Stier: blijft loyaal en betrouwbaar, dit vinden mensen fijn aan jou.

Voor Boogschutters kan de kracht van de maan ook extra voelbaar zijn. Deze ontdekkingsreizigers houden er niet van om voor een lange periode op een plek te blijven. Omdat deze maan thuisblijven aanmoedigt kan dit vervelend zijn, maar onthoud dat het niet lang duurt.

Ook Vissen kan de nieuwe maan intenser voelen dan anders. Door deze kracht voel je je meer energiek en wordt jouw creativiteit verdubbeld. Maak hier gebruik van en onthoud dat je alles kan bereiken wat je maar wilt.

Happy New Moon!


Meer Happinez?

Volgend artikel
Ram? Venus is jou bijzonder gunstig gezind
Ram? Venus is jou bijzonder gunstig gezind