Terug naar overzicht

Ram? Jij ontdekt deze zomer je grootste kracht

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ram? Jij ontdekt deze zomer je grootste kracht

Jij kunt de herder zijn waar ‘de kudde’ nu behoefte aan heeft.

De strijdbare planeet Mars staat de maanden juli en augustus in het teken Ram, zijn favoriete teken. Daar maakt hij achtereenvolgens een vierkant met Mercurius, Jupiter, Pluto en uiteindelijk met Saturnus.

Verhitte discussies

Het belooft een hete zomer te worden, waarin jij de strijd bewust opzoekt, want als kind van Mars voel je je daar toe aangetrokken als een mug tot een lamp. Je hebt het gevoel dat je de barricades op moet. Dat begint in juli met verhitte discussies met de mensen om je heen die gaandeweg overgaan in een intense woede waarbij jij het gevoel hebt dat je voor je leven en rechten moet vechten. Wil je hierin jezelf verliezen, dan is het nodig om naar het standpunt van de ander te blijven luisteren. Deze tijd vraagt om empathie, niet om agressie. Er wint niemand als we op de barricades gaan, maar als we echt met elkaar gaan praten, wint iedereen.

Initiatief en leiderschap

Omdat jij je bevindt in het episch centrum van deze ontwikkelingen, is het je taak om goed te onderzoeken waar je grootste kracht schuilt. Die ligt niet in schreeuwen of vechten, hoe verleidelijk ook, maar in het tonen van initiatief en leiderschap. Jij kunt de herder zijn waar ‘de kudde’ nu behoefte aan heeft.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen