Terug naar overzicht

Tweelingen: dit is wat jij anderen deze zomer biedt

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Tweelingen: dit is wat jij anderen deze zomer biedt

Accepteer dat onderlinge strijd bij het leven hoort, Tweelingen.

Mars is bij jou actief in de zone van vriendschap. Dat zal deze zomer jouw grote bron van veerkracht blijken te zijn. Op het moment dat je voelt dat je verbonden bent met gelijkgestemden, kun je de hele wereld aan.

Muizenwiel

Maar omdat er zoveel discussie is, kan het toch moeite kosten om voor jezelf te bepalen bij wie je wel en niet wilt horen. Soms laten vrienden zo’n vreemd geluid horen dat jij je afvraagt of je nog wel vrienden kunt blijven. Vooral als het over politiek en maatschappij gaat, kan die verbondenheid helemaal weg zijn. Besef dat iedereen momenteel wat harder schreeuwt dan nodig is. Mars is ook de planeet van de energie en als hij in het teken Ram staat, hebben we allemaal energie over. Een groot muizenwiel voor mensen zou misschien uitkomst kunnen bieden…

Hete zomer

Als de discussies en ideologieën oplaaien, kun jij anderen inspireren. Je kunt ze wijzen op wat we gemeenschappelijk hebben. Humor, bijvoorbeeld, en het vermogen tot empathie, jezelf in de ander verplaatsen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, nogmaals, het wordt een hete zomer. Maar vrienden zijn jouw vangnet, er zit niets anders op dan te accepteren dat onderlinge strijd bij het leven hoort.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen