Eten, yoga en mediteren met Tara Stiles

Eten, yoga en mediteren met Tara Stiles Eten, yoga en mediteren met Tara Stiles Eten, yoga en mediteren met Tara Stiles

Tara Stiles heeft in haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een simpele maar krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt. Alles wat je volgens Tara nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken.

De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten).

Uit balans

Tara Stiles deelt in dit boek voor het eerst openhartig haar eigen verhaal. Tijdens haar dansopleiding raakte ze uit balans doordat ze niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat je niet minder calorieën moet eten, je niet hoeft te sporten als een bezetene of je zeker niet overal druk om hoeft te maken. Ze begon van binnenuit te werken aan een sterk en krachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken.

Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters:
powerfood voor meer energie en gezondheid,
yoga voor meer ruimte in je lijf en je hoofd en
meditatie om te leren voelen hoe je het voelt.

Nieuw: ‘Kristallen by Happinez’

De special (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Een goed begin

Tara schotelt ons een weekprogramma voor waarbij iedere dag bijvoorbeeld start met enkele minuten meditatie, gevolgd door een lekker ontbijtrecept en een serie yogahoudingen. Daarna ben je klaar voor het ‘Dertig-dagenplan voor werkelijke transformatie’. Om met Tara te spreken: Get on the mat, get on the cushion, get in the kitchen!

Yoga rebel

Tara Stiles (1981) is eigenaar van yogastudio Strala Yoga in New York en heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok. Zij volgt al jaren haar eigen weg (zo noemde de New York Times haar ‘yoga rebel’) en moedigt lezers aan hetzelfde te doen via haar yogalessen, maar ook online via How-to-video’s en mooie foto’s op Instagram.

Ben je benieuwd naar Tara’s bevindingen? Haar nieuwe boek Powerfood, yoga en meditatieis vanaf half februari in het Nederlands verkrijgbaar. In het Engels is het hier te bestellen.

Volgend artikel
Groene thee smoothie met wortel
Groene thee smoothie met wortel