Maak kans op een wellnessdag voor 2 bij Elaisa Energetic Wellness

Maak kans op een wellnessdag voor 2 bij Elaisa Energetic Wellness Maak kans op een wellnessdag voor 2 bij Elaisa Energetic Wellness Maak kans op een wellnessdag voor 2 bij Elaisa Energetic Wellness

Net over de Nederlands-Belgische grens, in verbinding met de natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt Elaisa Energetic Wellness. Een ruim opgezet wellnesscentrum waar je terecht kunt voor uiteenlopende behandelingen, heilzaam voor lichaam en geest. Een rustgevende en helende plek om je dit voorjaar onder te dompelen en opgeladen huiswaarts te keren. 

Bij Elaisa kun je genieten van maar liefst tien sauna’s, de ene nog mooier dan de andere. Zoals de Sunset-sauna met en prachtig uitzicht op de natuur. De Avatar-sauna, toegewijd aan natuurwezens, is gebouwd met natuurlijke materialen. Ook is er een Mexicaanse Temazcal, een oersauna vanuit de oude Mayabeschaving, uniek in Europa.

Naast de sauna’s en baden met chloorvrij water kun je ook nog kiezen uit een scala aan behandelingen: soul & sound-therapie, halotherapie, klankschaalmeditaties, een kristalmassage en nog veel meer. Daarnaast heeft het centrum een team van gepassioneerde en kundige behandelaars in dienst die samen een multidisciplinair aanbod bieden van holistische therapieën en wellnessbehandelingen met natuurlijke producten.

Ook naar Elaisa Energetic Wellness?

Happinez mag 10x een wellness-bezoek voor 2 personen weggeven t.w.v. 250,-. Dit is inclusief badjassen, handdoeken en slippers, een sound ceremony en een clay ceremony. Vul onderstaand formulier in om kans te maken. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Meedoen kan t/m 28 maart 2023.

Volgend artikel
Dit is hoe dankbaarheid je immuunsysteem kan verbeteren
Dit is hoe dankbaarheid je immuunsysteem kan verbeteren