Nu in de winkel: Happinez 'Overgave' & Happi.home 'Harmonie'

Overgave

Met vertrouwen ervaren hoe het leven zich ontvouwt, loslaten waar je geen invloed (meer) op hebt… wanneer dat lukt, ontstaat er iets bijzonders. 'It is only in surrender that I am free’ staat er op de nieuwe cover, want overgave geeft een groot gevoel van vrijheid. Een nummer vol nieuwe inzichten en frisse inzichten om lichter te leven!

Het nummer ligt woensdag 20 april in de winkel en is verkrijgbaar in de Happinez webshop.Onder andere in Happinez 'Overgave'


 • Een kommetje zon op tafel

  Een kommetje zon op tafel

  Happinez' food stylist Ajda maakt een gezonde 'Green Goddess Glow Bowl' met broccolipesto. Sommigen noemen het ook wel Buddha bowls: grote kommen vol pure ingrediënten, zo royaal gevuld dat ze wel een beetje lijken op het bolle buikje van een Boeddhabeeld.

 • De roep van de olifant

  De roep van de olifant

  De olifant is het nationale symbool van Thailand. In de 140 olifantenparken van het land maken elke dag honderden toeristen een ritje op een olifant. Dichter bij het imposante dier kun je niet komen, maar voor de olifanten zijn de ritjes zwaar.

 • Vier de zomer!

  Vier de zomer!

  De gezondste plek van Nederland vind je in de bossen van de Veluwe, op landgoed Zwaluwenburg. Daar liggen de tuinen van A.Vogel, vol met geneeskrachtige kruiden en planten. Een mooie plek om tot rust te komen tijdens inspirerende lekker-in-je-vel-dagen, georganiseerd voor de lezers van Happinez.

 • Internationale yogadag

  Internationale yogadag

  21 juni is door de Verenigde Naties vorig jaar officieel uitgeroepen tot internationale yogadag. Over de hele wereld worden yogalessen geïnitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Happinez en Yoga Magazine doen dit jaar ook mee.

Harmonie

Het is voorjaar, tijd om de ramen en deuren te openen en een frisse wind door je huis te laten waaien! Onze nieuwe special Happi.home biedt volop inspiratie. Schrijver James Wallman deelt de laatste inzichten over ‘ontspullen’, feng shui-experts vertellen hoe je yin-yang evenwicht creeërt in je interieur en je leest alles over de kracht van kleur. Dit nummer van Happi.home verbindt binnen met buiten: prachtige binnenkijkers met fijne moestuintips, alles over planten en hun werking, zeven portretten van mensen met een groen hart en lekkere recepten om zelf verse thee te maken. Een tijdschrift vol inzichten om van je huis een thuis te maken.Het nummer ligt woensdag 30 maart in de winkel en is verkrijgbaar in de Happinez webshop.

Onder andere in Happi.home

 • Maak je eigen flessentuin

  Maak je eigen flessentuin

  Het kan: een tuintje in een fles, waarbij de planten in een afgesloten ruimte overleven in hun eigen zelfvoorzienende ecosysteem. Je kunt allerlei flessen gebruiken, flessen waarin bier wordt gebrouwen, maar ook een mooie grote augurkenpot is om te toveren tot een tropisch binnentuintje.

Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.