Nu in de winkel: Happinez 'Take it slow'

Take it slow

‘Take it slow’, staat er op de cover van de nieuwe Happinez. Het is een uitnodiging om meer rust in je leven te brengen. Doe je ook mee met de ‘slow challenge’? Veertig dagen lang gaan we bewust op zoek naar de ruimte in de dagelijkse dingen… Want de enige manier om tijd te hebben, is door tijd te nemen!

Het nummer ligt woensdag 27 januari in de winkel en is verkrijgbaar in de Happinez webshop.Onder andere in Happinez 'Take it slow'


 • Landen in je lichaam

  Landen in je lichaam

  We zijn allemaal astronauten op de planeet aarde, maar hoe moeten we met onze ruimtepakken – ofwel lichamen – omgaan? Lisette Thooft heeft jarenlang in haar hoofd geleefd, afgesloten van haar gevoel. Maar ze heeft de weg naar haar lichaam opnieuw gevonden. Hoe? Dat vertelt ze in deze TED-talk.

 • Leer de Latifa-meditatie

  Leer de Latifa-meditatie

  Happinez-lezers kunnen een bijzondere middag beleven met Michaël Derkse. Ervaar zelf het helende gebed van de soefi’s.

 • Back to life: toekomst voor Syrische kinderen

  Back to life: toekomst voor Syrische kinderen

  Er zijn projecten die de wereld echt een beetje mooier maken. Elke Happinez lichten we er één uit waar we 10 procent van 
de webshop-opbrengst aan doneren. Dit keer is dat Back to Life, een project van TECS International voor Syrische kinderen.

 • De zoektocht naar een verborgen paradijs

  De zoektocht naar een verborgen paradijs

  Wie droomde er als kind niet van een glansrijke carrière als avonturier, die de meest spannende en wilde avonturen beleefde? Bij ontdekkingsreiziger, bioloog en fotograaf Arita Baaijens is het niet bij dromen gebleven: zij ging echt op reis.

Voorproefje

Abonnees hebben een streepje voor

Het nieuwe nummer als eerste thuis ontvangen?
Neem een abonnement >>

Op de hoogte blijven

Wanneer ligt het nieuwe nummer in de winkel? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet het.

Happinez magazine

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

Lees Happinez op de iPad

Lees Happinez overal ter wereld, met de Happinez op de iPad-app, gratis te downloaden via de iTunes App Store!

Vorige nummers

Bestel nummers in de Happinez webshop.