Happinez 5-2012 Volg je hart

Happinez 5-2012 Volg je hart
Happinez 5-2012 Volg je hart

Volg je hart, staat er op de voorkant van de nieuwe Happinez. Drie simpele woorden die heerlijk klinken. Maar de vraag is natuurlijk: hoe doe je dat? Hoe kun je je hart gebruiken als kompas?
En welke rol speelt je hoofd dan? Lees het in het nieuwe nummer van Happinez, dat 18 juli in de winkel ligt.

Happinez nummer 5-2012 is nu al verkrijgbaar in de Happinez Webshop.

 • Meditatie voor beginners - Andy Puddicombe

  Meditatie voor beginners - Andy Puddicombe

  De Britse meditatieleraar Andy Puddicombe heeft op het Happinez Festival laten zien hoe gemakkelijk het is om meditatie toe te passen in je dagelijks leven. ’Elke dag tien minuten in stilte zitten, maakt je een blijer en gelukkiger mens.’ Lezers van Happinez kunnen met korting een jaar lang de Headspace Journey ervaren.

 • De flexibele maagd

  De flexibele maagd

  Maagd begrijpt van nature dat het beter is te geven dan te nemen en dat iets voor een ander te doen gelukkig maakt. Maar hoe gaan andere tekens uit de dierenriem hiermee om en wat kunnen zij van elkaar leren?

 • Laat je talenten bloeien

  Laat je talenten bloeien

  Hoe breng je jouw unieke talenten – en daarmee ook jezelf – tot bloei? Het talentenspel van Willem Glaudemans helpt je om talenten op te sporen en in te zetten.

 • Absurde overvloed

  Absurde overvloed

  Absurde overvloed van Michael Foley maakt je bewust van de manier waarop de gemiddelde moderne westerse mens eigenlijk leeft. Tegenwoordig zijn we verwend en snel verveeld terwijl het er een halve eeuw geleden heel anders aan toe ging.

 • Music in me

  Music in me

  Muziek maakt blij en geeft troost. Stichting Music in Me geeft muziek aan getraumatiseerde kinderen in het Midden-Oosten. Tien procent van het resultaat van de Happinez Webshop besteden wij aan Music in Me.

 • De roep van het droomvolk

  De roep van het droomvolk

  Inez van Oord en fotograaf Mirjam Bleeker werden naar de jungle van Ecuador geroepen. Stamhoofden hebben visioenen over de bedreiging van hun land maar ook dat er vrede zal zijn en respect. Daarom roepen zij de moderne wereld om hun leefgebied te beschermen.

 • Boeddhistische metamorfosemassage

  Boeddhistische metamorfosemassage

  Door boeddhistische metamorfosemassage gaat gestagneerde energie weer stromen en kom je tot nieuwe inzichten. In Happinez nummer 5-2012 staat in zes stappen beschreven hoe je dit thuis kunt doen.

 • De vurige Leeuw

  De vurige Leeuw

  Leeuw heeft een sterk ego. Hoe gaan andere tekens uit de dierenriem hiermee om? In Happinez nummer 5-2012 staat per sterrenbeeld de relatie met Leeuw beschreven.

 • Open je hart

  Open je hart

  Wie zijn je echte vrienden? En voor wie kom jij ’s nachts je bed uit? Dit zijn voorbeelden van wat yogi Max Strom hoge-kwaliteitsvragen noemt, en die we onszelf niet vaak stellen. Volgens Strom, leraar en oprichter van de bekendste yogastudio’s in Amerika, hebben we deze antwoorden nodig om er achter te komen wie we zelf zijn.

 • Groente van de toekomst

  Groente van de toekomst

  Zeewier bevat meer sporenelementen, vitaminen en mineralen dan welke landgroente ook. Er zijn tienduizend soorten zeewier die allemaal eetbaar zijn. Het bekendste gerecht in Nederland is sushi, maar talloze andere fascinerende recepten zijn mogelijk zoals hijikibroodjes en gevulde omelet met dulsi en nori.

Columns van Tijn Touber, Susan Smit en Marjoleine de Vos en in Het Hart nieuws over - film - geluk - muziek - en lezingen.