Vorige nummers van Happinez

 • Happinez 6-2015 'Balans'

  Happinez 6-2015 'Balans'

  Wat is het toch een heerlijk gevoel om in het tuintje in je hart achterover in het gras te vallen, diep uit te ademen en te voelen hoe alles precies is zoals het moet zijn. Maar wat is het soms moeilijk om de poort naar dat tuintje te vinden in de drukte van alledag.

 • Happinez 5-2015 'Nieuwe energie'

  Happinez 5-2015 'Nieuwe energie'

  De zomer is hét seizoen om op te laden, om weer contact te maken met je bron van energie. Of je nu power à la minute zoekt, of juist wilt opladen op een dieper niveau: het nieuwe nummer van Happinez biedt je volop inspiratie. Waar krijg jij energie van?

 • Happinez 4-2015 'Leve de lichtheid'

  Happinez 4-2015 'Leve de lichtheid'

  De wind is een mysterieus iets: je kunt het niet pakken, niet zien, maar het laat rotsen slijten, zo sterk is het. 'Geef je zorgen mee aan de wind' staat er op de cover van deze nieuwe Happinez. Want het is heerlijk, een frisse bries door je leven laten waaien. Ruimte maken, ballast loslaten, en vol nieuwe energie de zomer in. Leve de lichtheid!

 • Happinez 3-2015 'Jezelf zijn'

  Happinez 3-2015 'Jezelf zijn'

  Op zoek naar jezelf, jezelf leren kennen, samenvallen met jezelf - het is de basis van deze Happinez. Lees alles over hoe je jouw weg vindt, en liefde voor jezelf.

 • Happinez 2-2015 'Intuïtie'

  Happinez 2-2015 'Intuïtie'

  Intuïtie: iedereen heeft het. Niet negeren hoor, dat stemmetje. En als je niet (meer) precies weet hoe je er naar moet luisteren, dan helpt de nieuwe Happinez je op weg.

 • Happinez 1-2015 'Peace of mind'

  Happinez 1-2015 'Peace of mind'

  Peace of mind: een hoofd als een rimpelloze, uitgestrekte zee om in te dobberen, in plaats van een golfslagbad van meningen, oordelen en gedachten. In Happinez 1-2015 Peace of mind vind je verhalen over niet-weten, loslaten, over acceptatie en de kunst van het relativeren.

 • Happinez 8-2014 'Geloof, hoop en liefde'

  Happinez 8-2014 'Geloof, hoop en liefde'

  Na jaren van cynisme en negativiteit hebben we behoefte aan schoonheid en optimisme. Happinez 8-2014 'Geloof, hoop & liefde' is daarom letterlijk een lichtje in het donker!

 • Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid'

  Happinez 7-2014 'Leven in verbondenheid'

  Eigenlijk zou op elke cover van Happinez het yin-en-yangteken prachtig passen. Want Happinez gaat over wij, over verbondenheid.

 • Happinez 6-2014 'Zuiver'

  Happinez 6-2014 'Zuiver'

  Laat je woorden voor je ze uitspreekt door drie poorten gaan, luidt een soefi-gezegde. Vraag jezelf eerst af: is het waar wat ik wil zeggen? Dan: is het nodig? En tot slot: is het aardig?

 • Happinez 5-2014 'Lef'

  Happinez 5-2014 'Lef'

  'Wat zou je doen als je zou durven?' staat op de cover van de nieuwe Happinez. Echt een vraag voor in de vakantie. Want als je hoofd leeg is, je agenda vrij, komt er ruimte om te dromen.

 • Happinez 4-2014 'Pluk de dag'

  Happinez 4-2014 'Pluk de dag'

  Elke nieuwe dag is een belofte, een kans. Stap erin zonder oordelen, zonder verwachtingen en zet al je zintuigen wijd open voor wat er op je pad komt. Een vriendelijk gebaar, een goed gesprek, de geur van een bloeiende struik waar je langs loopt - ze geven je dag een gouden randje. Daarom: pluk de dag.

 • Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas'

  Happinez 3-2014 'Je innerlijke kompas'

  Toen we over Happinez nummer 3-2014 'Je innerlijke kompas' nadachten, vroegen we elkaar: wat is het kompas in jouw leven? Een vraag die best lastig te beantwoorden bleek. Want: er is zoveel wat ons inspireert, beweegt en de weg wijst. Waar begin je?

 • Happinez 1-2014 'Down to earth'

  Happinez 1-2014 'Down to earth'

  Wat is de overtreffende trap van dromen? Doen! Niet zweven, maar landen. Om ons heen zien we allerlei inspirerende initiatieven van mensen die hun handen uit de mouwen steken voor een mooiere wereld. Daarom hebben we 2014 het motto ‘down to earth’ meegegeven.

 • Happinez 8-2013 'Thuiskomen'

  Happinez 8-2013 'Thuiskomen'

  We vinden het heel gewoon om ons lichaam te trainen. Maar een work-out voor de mind, die schiet er jammer genoeg snel bij in. Geen tijd, geen zin, geen energie… In de nieuwe Happinez laten we je kennismaken met een ‘buddhist bootcamp’: een krachttraining van de geest, die je gelukkiger en liefdevoller maakt - naar jezelf en anderen. Het nieuwe nummer van Happinez ligt vanaf vandaag in de winkel!

 • Happinez 7-2013 Geluk (Jubileumnummer!) & Happifood 2 'Inspiratie'

  Happinez 7-2013 Geluk (Jubileumnummer!) & Happifood 2 'Inspiratie'

  We maakten er grapjes over. Misschien kunnen we onszelf wel ‘hofleverancier in geluk’ gaan noemen. Want met het Grote Geluksnummer staan we stil bij het feit dat Happinez tien jaar bestaat! Dit vieren we met een gouden Happinez boordevol geluksverhalen, gelukbrengers en gelukssymbolen. En last but not least: een spectaculaire Kras&Win-actie, die helemaal aansluit bij wat wij belangrijk en waardevol vinden: mooi, duurzaam & fair.

 • Happinez 5-2013 'Vrijheid'

  Happinez 5-2013 'Vrijheid'

  Vrijheid ruikt naar zomer, naar aarde en pas gemaaid gras. Vrijheid klinkt naar avontuur, naar de wereld intrekken, je losmaken van het geijkte, nieuwe oorden ontdekken en vrienden worden met vreemde mensen. Verlang je ook naar vrijheid? Je hoeft er niet per se voor op vakantie, hoor. Je kunt het ook heel dichtbij vinden, zelfs thuis. Lees het in Happinez 5-2013 Vrijheid

 • Happinez 4-2013 'Hier & nu'

  Happinez 4-2013 'Hier & nu'

  Stel je voor: je staat met je rug naar de toekomst. Je overziet het verleden, maar hebt geen idee wat er in de toekomst ligt. Wat heeft dat voor invloed op je beleving van het nu? Misschien helpt deze manier van kijken je wel om op te gaan in het moment. Lees er alles over in Happinez 4-2013 'Hier & nu'.

 • Happinez 3-2013 'Aandacht'

  Happinez 3-2013 'Aandacht'

  Stel je voor dat er een tovermiddel is waarmee je alles mooi kan maken. Hoe stoffig of krakkemikkig het ook is - als je het insmeert met dit magische zalfje, wordt het steeds stralend en beeldschoon. Het goede nieuws: zo’n tovermiddel heb je! Aandacht: lees er meer over in het nieuwe nummer van Happinez

 • Happifood

  Happifood

  Hoe maak ik een superlekkere taart zonder suiker? Met welke yoga-oefeningen kan ik mijn spijsvertering verbeteren? Wat kun je eigenlijk met borlottibonen, kasha of amaranth? Waarom zijn uien en spruitjes superfoods? Je leest het allemaal in Happi•food.

 • Happinez 2-2013 'De rijkdom van eenvoud'

  Happinez 2-2013 'De rijkdom van eenvoud'

  Een ode aan de eenvoud, en dat een dik nummer lang. Het klinkt misschien wat tegenstrijdig. Toch blijkt het makkelijker dan we vaak denken, ontdekten we. Ontdek de 8 stappen naar een simpeler leven... Nu in Happinez 2-2013.

Bestel vorige nummers van Happinez

In onze webshop kun je vorige edities van Happinez nabestellen >>