Bijzondere Down to earth-middag - Happinez
< terug
03 oktober 2016

Bijzondere Down to earth-middag

Sinds de filmvertoningen die we begin dit jaar samen met Rolf en Renata organiseerden, krijgen we bijna wekelijks de vraag: ‘Wanneer en waar kunnen we Down to Earth zien?’ Daar kunnen we nu antwoord op geven: op 14, 15, 16, 19 en 30 oktober, in Nederland én België.

Over de film

Rolf en Renata reisden met hun drie kinderen de wereld over om de wijsheden van earth keepers vast te leggen in hun documentaire ‘Down to Earth’. Van Peru tot Namibië, van Noord-Amerika naar een afgelegen eiland bij Australië spraken ze stamhoofden en oude wijzen die als geen ander weten hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe noodzakelijk het is de aarde te koesteren. De film laat een diepe indruk achter en daagt de kijker uit zich af te vragen hoe het zit met de earth keeper in ieder van ons.

https://www.happinez.nl/wp-content/uploads/sites/4/2018/02/txtvidhq-pfNjyNWxgv8.jpg

Met een sjamaan

En hoe kan zo’n film beter in- en uitgeleid worden dan door een ceremonie van een sjamaan, die je meeneemt in eeuwenoude rituelen van dankbaarheid aan de vijf elementen en de seizoenen. Vooraf is er een gezamenlijke meditatie die het gevoel van verbinding dat de film oproept versterkt. Een ding is zeker: de film laat geen enkele kijker onberoerd. Na afloop zal er ruimte zijn om vragen te stellen aan Rolf Winters, de maker van de film. Daarna ga je naar huis vol nieuwe inzichten over je eigen rol in een betere wereld.

Programma

13.00 uur foyer geopend
13.30 – 14.00 uur meditatie sjamaan
14.00 – 15.30 uur filmvertoning
15.30 – 16.15 uur Q&A Rolf Winters
16.15 – 16.45 uur  thee, koffie, iets lekkers
16.45 – 17.45 uur  ceremonie met sjamaan

Prijs: €37,50

Nederland

14 oktober: uitverkocht
15 oktober: uitverkocht
16 oktober: uitverkocht
19 oktober: uitverkocht

Maitland Theater, Landgoed de Horst, Horst 1, Driebergen
Een fijn, iets verzonken theater met een groen dak, op een unieke locatie in de bossen van de Utrechtse heuvelrug.

België

30 oktober: uitverkocht

Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, B-2800 Mechelen
Theater gevestigd in een oude bierbrouwerij, centraal gelegen in Mechelen. De architectuur is een geslaagde combinatie van oud en nieuw.

 

Dit vind je vast
ook leuk