De hosts: Eveline Helmink en Susan Smit
Een avond vol magie, plezier en verwondering
29 & 30 december 2022 (uitverkocht!)
Blijf op de hoogte van Happinez Events
Aanmelden
De hosts: Eveline Helmink en Susan Smit
Een avond vol magie, plezier en verwondering
29 & 30 december 2022 (uitverkocht!)

Uitverkocht event: Happinez End of year-ritueel

Het einde van het jaar nadert. Tijd om naar binnen te keren, hét moment voor bezinning en reflectie. Wat wil je loslaten? Wat neem je mee naar 2023? Tijdens het magische en intieme End of year-ritueel op 29 en 30 december in de sprookjesachtige Posthoornkerk in Amsterdam. zetten we samen intenties voor het nieuwe jaar en kun je genieten van de prachtige muziek van een gospelkoor. Luister vol verwondering naar de mindset talks, en doe actief mee met meditatie- en schrijfoefeningen. Na afloop krijg je het Happinez Vision board boek mee naar huis waarmee je je intenties verder kunt uitwerken. Helaas is dit evenement op allebei de dagen uitverkocht. Wil jij op de hoogte blijven van alle andere mooie Happinez events? Klik dan op de button hieronder.

59,95

Het programma

Wanneer: Donderdag 29 (uitverkocht!) & vrijdag 30 december 2022 (uitverkocht!)
Hoe laat: 19:00 – 22:00 uur. Toegang vanaf 18:00 uur.

Wat: Eveline Helmink en Susan Smit begeleiden je door deze intieme avond vol magie. Met prikkelende talks, intieme schrijfoefeningen en gezamenlijke meditaties verwelkomen we samen het nieuwe jaar. Een gospelkoor zorgt deze avond voor het nodige muzikale vuurwerk — kortom; een betoverende avond.

Waar: de sprookjesachtige Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam (vlak bij station Amsterdam Centraal)

Prijs: € 59,95 incl. het Happinez Vision board boek en een goedgevulde goodiebag (t.w.v. € 35)

 

End of year event

Waarom je deze avond niet wil missen...

Het einde van het jaar is een karakteristiek moment voor bezinning, een gelegenheid om stil te staan bij het goede dat het jaar je bracht en los te laten wat je heeft beperkt. Dit is ook hét moment om vooruit te kijken: om te durven dromen, om je verlangens te adresseren en nieuwe energie te verwelkomen. Samen sluiten we dit jaar goed af, om ons te kunnen focussen op de dromen voor de toekomst. Een prachtig ritueel voor een frisse, heldere start van het nieuwe jaar.

Sfeerimpressie: End of year-ritueel 2019

De hosts op dit event

Als we aan de toekomst denken, is dat vaak met de nodige spanning: wat ligt er in het onbekende? Door heel bewust te reflecteren op wat was en met aandacht vooruit te kijken, creëer je zoveel meer rust en helderheid. Juist in de drukke periode aan het eind van het jaar vind ik het zó fijn en waardevol daar de tijd voor te nemen! En hoe bijzonder is het om dat samen te doen, op een prachtige plek, omringd door kaarslicht.

Eveline Helmink

Happinez hoofdredacteur, host

Deze tijd van het jaar nodigt uit tot het opmaken van de balans, afscheid nemen en ruimte maken om te verwelkomen. Van oudsher noemen we deze donkerste nachten van het jaar, die als magisch worden beschouwd, ‘de twaalf heilige nachten’, ‘de ruwe nachten’ of ‘de joeltijd’. Met ritueel, muziek en reflectie tillen we onszelf op, houden elkaar even vast en zegenen het jaar dat voorbijging en het jaar dat komen gaat.

Susan Smit

Auteur, co-host

Alles wat je moet weten over dit evenement

De avond wordt georganiseerd in de prachtige, sprookjesachtige Posthoornkerk. Deze kerk staat op de Haarlemmerstraat 124-126; midden in het centrum van Amsterdam.

Het allerbeste kun je met de trein naar Amsterdam Centraal komen. Vanaf daar is het op loopsafstand. Kom je toch liever met de auto? Parkeren kan lastig zijn in de binnenstad van Amsterdam. Het is daarom aan te raden om je auto buiten het centrum neer te zetten, en daarna over te stappen op het openbaar vervoer.

Je koopt een ticket voor één van de twee dagen; 29 óf 30 december. Beide avonden beginnen om 19:00, maar de inloop is al vanaf 18:00 uur.

Ja, het event is Nederlandstalig.

Nee; de stoelen zijn niet genummerd dus je mag plaatsnemen waar je wil.

Blijf op de hoogte van Happinez Events
Aanmelden