Bekijk als eerste de film 'Walk With Me' op het Happinez Festival - Happinez
< terug
22 augustus 2017

Bekijk als eerste de film ‘Walk With Me’ op het Happinez Festival

FESTIVAL Nog heel even en dan gaat het vierde Happinez Festival van start. Naast het reguliere programma – vol inspirerende lezingen en fijne yoga- en meditatielessen- is er nog van alles te doen. Woon de Europese première van de docu ‘Walk With Me’ bij, zing ‘Imagine’ met Birgit Schuurman en toon je hoelahoepkunsten tijdens Hoopdance.

Een reuzenmandala van bloemen

Ken je ze, de prachtige kunstwerken van zandkorrels die tijdens boeddhistische ceremonies gemaakt worden? Op het Festival gaan we iets vergelijkbaars doen, maar dan met bloemen. Duizenden kleurige bloemen in allerlei soorten en maten. Je bent van harte welkom om je steentje bij te dragen aan onze bloemenmandala!

Bekijk als eerste de film ‘Walk With Me’

In Europa is ie nog nergens te zien, maar wij mogen ‘m al vertonen op het Festival: de unieke documentaire ‘Walk With Me’. In de film krijg je een inkijkje in een Zen-Boeddhistische gemeenschap op het Franse platteland, die zich laat inspireren door de wereldberoemde leraar Thich Nhat Hanh. De leden van het klooster houden zich bezig met de grote vragen van het leven, maar ook met praktische beslommeringen, net als wij allemaal.

Meezingen met Birgit

‘You may say I’m a dreamer / But I’m not the only one’. Krijg jij ook altijd kippenvel als je John Lennons Imagine noemde? Birgit Schuurman wel, en daarom brengt ze op de laatste dag van het Festival een bijzondere, Nederlandstalige versie van het nummer ten gehore. Zing je mee?

Doe de hoelahoep-workout

Zie je jezelf nog op het schoolplein staan, eindeloos hoelahoepend? Dat heerlijke, vrije gevoel kun je opnieuw beleven met Hoopdance. Mirjam Douma is gek van de workout en werkt al ruim zes jaar als Hoopdance-docente. Hoepel een halfuurtje mee (of zo lang als je wilt) en je zult zien dat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Sluit je ogen en luister naar Dennis Kivit

Sommige muzikanten verstaan de kunst om je mee te voeren naar een andere wereld. Gitarist en singer-songwriter Dennis Kivit is zo’n muzikant. Even wegdromen en helemaal tot rust komen, dat doe je als je luistert naar Dennis.

Heb je nog geen ticket?

Als je nu je ticket koopt, kun je direct een plek reserveren bij je favoriete sprekers.

Lees meer over:

festival
Dit vind je vast
ook leuk