Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival

Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival

Het programma van het Happinez festival mag dan bomvol inspirerende sprekers en teachers zitten, ook buiten de tenten en podia om is er van alles te beleven. Laat je hand lezen, kom snuffelen in de real-life versie van de Happinez Webshop, onderga een unieke engelenhealing en speel het geluksspel. Wedden dat je tijd tekort komt?

Pop-up Happinez Webshop

We zouden niet meer zonder online shoppen kunnen, maar laten we eerlijk zijn: het is toch het fijnst om producten te kunnen zien, voelen en ruiken. Daarom brengen we op het Festival de Happinez Webshop tot leven, vol met de mooiste sieraden en tassen, yogamatjes en –kussens, wanddoeken…

Laat je hand lezen

Wat vertellen je handen over je? Handlezeres Ellen Duim ziet de handen als een boek, dat het verhaal van jouw leven vertelt. Heb je een vraag over relaties, werk, kwaliteiten of blokkades? Ellen kan je er meer inzicht in geven.

Meet & greet

Heb je altijd al eens Lorna Byrne willen ontmoeten, is je favoriete boek niet compleet zonder een handtekening van Jan Geurtz of ben je nieuwsgierig hoe Haemin Sunim in het echt is? Tijdens de Meet & Greet heb je de kans om je favoriete spreker of teacher te ontmoeten.

festival

Leg samen met ons de bloemenmandala

Van duizenden kleurige bloemen gaan we samen een mandala maken. Als symbool voor het Festival zelf, waar we met alle aanwezigen een unieke ervaring van gaan maken. Help je mee?

Speel het geluksspel

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt: geluk kun je trainen, net zoals je dat bij je spieren doet. Samen met Happinez hebben de zussen Clara en Anke een geluksspel ontwikkeld. Maak spelenderwijs kennis met de zeven factoren die van invloed zijn op je geluk.

Ontmoet het Happinez team

Deel je mooiste momenten met de hashtag #HappinezFestival en maak elke dag kans op een prijs. Stuur een gelukswens door via de Happinez brievenbus. Benieuwd wie Happinez maken? Natuurlijk is het hele team op het Festival aanwezig! Gluur door de ramen van de ‘het glazen huis’ van Happinez Online om te zien hoe het er op de redactie aan toegaat.

Laat je healen door Margaretha

Zodra je ze je een hand geeft, voelt ze al wie ze tegenover zich heeft. Healer Margaretha de Vries kan voelen als geen ander. In haar engelenhealing laat ze liefde en licht door haar handen stromen. Meld je op het Festival aan voor een van haar healings op zaterdag en zondag (wees op tijd, het aantal plaatsen is beperkt).

Volgend artikel
Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk
Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk