Kom naar de Happinez Kristallen Giftshop in de 9 Straatjes (18 t/m 23 december)
Terug naar overzicht

Kom naar de Kristallen Giftshop

Categorie
Kom naar de Kristallen Giftshop

In de week voor Kerst, van 18 t/m 23 december, opent Happinez in de 9 Straatjes van Amsterdam de eerste Kristallen Giftshop van Nederland. Dé plek om cadeautjes met een vleugje magie te kopen voor je vriendinnen, je moeder, zus of lief.

Het glanst en glinstert in de Happinez Kristallen Giftshop, waar je omringd wordt door de mooiste stenen. Maar kristallen zijn niet alleen prachtig om te zien; ze zijn ook enorm krachtig. Je vindt de shop in de 9 Straatjes, Huidenstraat 13 te Amsterdam.

Vanwege de bijzondere samenstelling van kristallen – en omdat ze rechtstreeks uit de aarde komen – geven ze een heel sterke, pure energie af. Deze energie kun je gebruiken om een kalme of juist een creatieve sfeer in je huis te creëren, om je gemoedstoestand te beïnvloeden óf om een ander meer kracht en wijsheid te geven. Een prachtig cadeau dus voor jezelf of een dierbare.

Fan van kristallen?

In de Giftshop kun je ontdekken welke kristallen bij jou passen, en wat de werking is van deze bijzondere stenen. Naast kristallen shop je er ook sieraden met edelstenen, gezichtsrollers met jade, waterflessen met kristallen, runenstenen en nog veel meer!

Ook lanceren we op 18 december we drie exclusieve giftboxes, elk met een eigen magische werking.  Welke setje doe jij jezelf cadeau?

Giftbox: Love & Happinez 

Love & Happinez

Deze prachtige intuïtieve kristallenset beschermt je tegen ongewenste energie van buitenaf en stelt je open voor liefde en geluk. Een mix van rozenkwarts, agaatgeode en calciet.

Giftbox: Balance & Peace 

Balance and Peace

Wil jij je in het dagelijks leven meer zen en op je plek voelen? Kies dan voor de krachtige mix van aragoniet, bergkristal en pyriet.

Giftbox: Strength & Energy 

Strength and Energy

Om je zelfvertrouwen een boost te geven hebben we de levendige kristallenset met hematiet, amethist en peacock pyriet. Met deze set ga jij stralend het nieuwe jaar in!

Geen tijd om langs te komen in Amsterdam? Je kunt de sets vanaf nu ook gemakkelijk online shoppen, tijdelijk zonder verzendkosten.

Datum & openingstijden van de Happinez Giftshop

Wanneer: 18 december t/m 23 december 2018
Locatie: Huidenstraat 13, Amsterdam – in de gezellige 9 Straatjes
Tijd: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Happinez Giftshop? Klik op de knop ‘deelnemen’ op onze speciale Facebook event pagina.

Meest populair