Terug naar overzicht

Lucky you! Korting op je festivalticket

Categorie
Lucky you! Korting op je festivalticket

Geluksplaneet Jupiter is op volle kracht én staat in zijn favoriete teken Boogschutter. Lucky you, want ook wij zijn in de ban van deze energie en strooien met gelukskorting!

Jij mag met korting naar het Happinez Festival

49 uur lang betaal jij slechts € 49 voor je Happinez Festival-ticket (€ 13,50 korting). Wil jij deze lucky vibes niet missen? Wees er dan snel bij want er is een zéér beperkt aantal tickets beschikbaar.

* Geldig tot 28 maart 19:00 uur, zolang de voorraad strekt en alleen te bestellen via bovenstaande link

Geluksplaneet Jupiter

Heb je ooit zo vurig in iets geloofd, dat je er alles voor wilde opgeven? Heb je weleens het gevoel gehad alsof de dingen die je zei niet uit jezelf kwamen, maar uit een hogere vorm van intelligentie? Zijn er dingen die je ‘gewoon weet’ maar waar je nooit voor hebt geleerd? Heb je weleens iemand een wijze raad gegeven waar hij of zij je eindeloos dankbaar voor is terwijl je geen idee had waar je de wijsheid vandaan haalde?

Dan heb je kennis gemaakt met de energie van Jupiter.

Jupiter vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid en vraagt je anderen te inspireren met jouw ‘Now Age’-kijk op het leven. Maar hij vraagt je ook om je constant te laten inspireren door anderen, om jouw vuurtje brandende te houden zodat je jouw boodschap met passie kunt overbrengen.

De energie van Jupiter op het Happinez Festival

Niet gek dus dat de energie van Jupiter groots aanwezig is op het Happinez Festival, waar de meest inspirerende sprekers hun wijze lessen en inzichten delen. Zo vertelt Jan Geurtz over de spirituele liefde en deelt Yasmin Boland haar ervaring met leven met de maan. Daarnaast volg je er workshops in een drietal yurts, van etherische oliën en handlezen tot ukelele spelen en het raadplegen van je innerlijke kompas.

Laat je inspireren, zodat jij jouw wijsheid nog krachtiger met anderen kunt delen. Met Jupiter aan je zij laat je je innerlijk vuur oplaaien op het Happinez Festival.

Door anderen gelezen