Vacature: Freelance online campagne coördinator/online marketeer (16-24 uur)   - Happinez
Terug naar overzicht

Vacature: Freelance online campagne coördinator/online marketeer (16-24 uur)  

Categorie

Happinez is het (internationale) mediamerk voor wie bezig is met authentiek geluk, persoonlijke groei en betekenisvol leven. Voor het realiseren van de online ambities van Happinez zijn wij op zoek naar een ervaren:

 

Freelance online campagne coördinator/online marketeer (16-24 uur)
@Amsterdam, redactie Happinez

Advertentie

 

Online campagnes inrichten en optimaliseren is echt jouw ding. Jouw hart gaat sneller kloppen van e-commerce marketing en creatieve campagnes die zo zijn ingericht dat ze het publiek weten te raken.

De persoon die wij zoeken is bekend met ons merk, staat open minded in het leven en kan zich verplaatsen in de wereld van Happinez.

Taken en verantwoordelijkheden

 Jij:

 • Zorgt samen met de Digital Manager voor een geïntegreerd digital media advies en richt zelf campagnes in die ons publiek weten te raken.
 • Draagt zorg voor creatieve, geoptimaliseerde campagnes en brengt alle specialisten samen vanaf briefing. Daarbij houd je rekening met de commerciële, loyaliteits- en merkdoelstellingen van de verschillende marketingdoelstellingen van Happinez online.
 • Houdt regie op alle werkzaamheden intern (planningen, deliverables, timings, budgetten etc.) en extern (bureaus)
 • Bent een kei in administratie, werkt vlot, nauwkeurig en gestructureerd. Als er iemand een inhoudelijke vraag heeft over een promotie, heb jij het antwoord al klaar.
 • Werkt nauw samen met het webshop team en denkt steeds mee over creatieve campagnes om onze doelstellingen te behalen.
 • Zorgt voor onderbouwde rapportages en evaluaties en voor advies op gebied van optimalisatie; spart met Digital Manager over upsell en kansen
 • Geeft sturing op efficiënt proces (uren, spend etc.) en houdt hier administratie voor bij.

 

Je hebt:

 • Minimaal een afgeronde, relevante HBO-opleiding denk aan de richting online marketing, communicatie of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van Facebook & Instagram advertising (ad manager) en kunt deze zelf inrichten en waar nodig optimaliseren, SEO en SEA kennis is hierbij een pré;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten van succesvolle online campagnes. Jij kent de mogelijkheden, bijdragen en inzet van de verschillende kanalen;
 • Ervaring met het inrichten van a/b testen is een pré ;

Reageren?

We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan starten. Je werkt op onze gezellige redactie in Amsterdam, makkelijk te bereiken en direct naast het Amstel station. Stuur je CV met motivatie uiterlijk 15 januari 2019 naar Chantal Drioel (Manager Digital) via: vacatures@happinez.nl o.v.v. Freelance online campagne coördinator

Meest populair