Ben jij een Stier? Dit is wat april jouw brengt

Ben jij een Stier? Dit is wat april jouw brengt Ben jij een Stier? Dit is wat april jouw brengt Ben jij een Stier? Dit is wat april jouw brengt

Dit staat er voor je in de sterren geschreven.

Droom je van een nieuw avontuur?

April brengt jou het geschenk van de vrijheid. Die wordt voorafgegaan door de uitnodiging om te onderzoeken in welke stukken van je leven jij onvrijheid ervaart. Voelt je relatie soms wat knellend? Loop je vast in je werksituatie omdat je droomt van een nieuw avontuur? Zou je willen verhuizen maar lukt dat niet omdat het financiële plaatje niet klopt? Je voelt dat het tijd is voor veranderingen.

Hoewel het gevoel van onvrijheid misschien op meerdere vlakken opspeelt, is het zinnig om je bij nieuwe stappen voorlopig te concentreren op één gebied. Je blijft een Stier, dus het is belangrijk voor je dat er niet te veel tegelijk op losse schroeven komt te staan.

Zet de eerste stappen

Je zult verder ontdekken dat je makkelijker in beweging kunt komen, als je meer vertrouwen hebt ‘in de goede afloop’. Maar vooral natuurlijk meer vertrouwen in jezelf. Als jij voorzichtig de eerste stapjes zit richting een situatie waarin je je vrijer voelt, merk je dat dit vertrouwen vanzelf begint te groeien, als een zaadje in de moestuin. Het is de positieve ervaring die laat zien dat je het kunt, die ervoor zorgt dat jij sterker wordt en de angst verliest voor verandering.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Ben je geen Stier, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: we delen elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld. 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vind je het soms ook moeilijk keuzes te maken? Met deze tips hak je al die knopen door
Vind je het soms ook moeilijk keuzes te maken? Met deze tips hak je al die knopen door