Terug naar overzicht

De kracht van kleur

Categorie
De kracht van kleur

Overal worden we omringd door kleuren. Kleur kan je gemoedstoestand beïnvloeden op fysiek, emotioneel en zelfs spiritueel niveau. De zeven hoofdkleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, hebben ook allemaal hun eigen kracht.

Kleurtest

Door je intuïtie te volgen en te kijken tot welke kleur je je aangetrokken voelt, kun je inzicht krijgen in wie je bent.

Auro-soma is een kleurtherapie waarbij maar liefst 108 kleurensets worden gebruikt. Als je, zonder al te lang nadenken, de kleurcombinatie kiest die jou aanspreekt, zegt dat iets over je talenten en je persoonlijkheid.

Doe de test: Welke kleurencombinatie spreekt jou het meeste aan?

B.

Je beschikt over een flinke dosis energie en hebt een grote aantrekkingskracht op anderen. Je gevoel voor eigenwaarde is goed ontwikkeld en je accepteert je lichaam zoals het is. Je bent in harmonie met jezelf en weet je onbewuste motieven te doorgronden. Je interesse in geld en materie kan soms ten koste gaan van je spirituele ontwikkeling, maar je hebt de kracht om je schaduwkanten te overwinnen.

C.

Je bent verbonden met de goddelijke liefde en je kunt (en wilt) leren om onvoorwaardelijk te houden van de mensen om je heen. Je weet kennis zo over te brengen dat iedereen je begrijpt. Je valkuil kan zijn dan je probeert anderen te beheersen en te manipuleren of dat je alleen maar geeft om er aandacht en erkenning voor terug te krijgen. Door een spirituele hergeboorte kun je leren om anderen écht onvoorwaardelijk lief te hebben.

Door anderen gelezen