Vacature: Junior Online Editor - Happinez
Terug naar overzicht

Vacature: Junior Online Editor

Categorie
Vacature: Junior Online Editor

Happinez is het (internationale) mediamerk voor wie bezig is met authentiek geluk, persoonlijke groei en betekenisvol leven. Voor het realiseren van de online ambities van Happinez zijn wij op zoek naar een ervaren:

Junior Online Editor

Het betreft een fulltime functie (36 uur).

Functie

Als online editor coördineer je de digitale plaatsingen voor ons merk. Je schrijft en redigeert content voor zowel Happinez.nl, Happinez.com, onze wekelijkse nieuwsbrief en onze social domeinen. Daarnaast ben je continu bezig om de online activiteiten van ons merk naar een meetbaar hoger niveau te tillen. Zo ben je niet alleen bezig met het onderhouden en uitbouwen van social media maar zorg je ook voor grotere bezoekersaantallen van onze online platformen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met onze redactie en marketeers. We bieden je een inspirerende werkomgeving en marktconform salaris.

Profiel

De persoon die wij zoeken is bekend met ons merk, staat open minded in het leven en kan zich verplaatsen in de wereld van Happinez. We zoeken iemand die ons merk interessant vindt, en de online wereld zo mogelijk interessanter. Je hebt een goede pen en een creatief talent voor het verzamelen van passende content. Je weet de tone of voice van Happinez te raken – en daarmee onze online volgers te binden en ons merk online te verstevigen. Je kunt commercieel denken en bent proactief, accuraat, gestructureerd, flexibel en enthousiast.

Je hebt

  • Minimaal een afgeronde, relevante HBO-opleiding denk aan de richting media, communicatie, taal of journalistiek;
  • Twee jaar aantoonbare ervaring met het schrijven en samenstellen van pakkende online content;
  • Een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Eerdere redactie-ervaring is een pré;
  • Ervaring en affiniteit met de diverse social media;
  • Ervaring met WordPress, InDesign, Photoshop, Google Analytics en SEO.

Reageren?

Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 11 september 2018 in, uitsluitend per mail via de sollicitatiebutton op www.wpg.nl naar Peggy Meijer, HR-medewerker. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Eveline Helmink, Hoofdredacteur Happinez: 020-5518661.

Dit vind je vast ook leuk