Het aftellen is
begonnen
Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Daar vind je meer inspiratie, verhalen, producten en Happinez dan ooit.
Blijf op de hoogte
Ontvang onze nieuwsbrief en hoor 't als eerste als we onze site lanceren.
Mijn gegevens
E-mail*

Ja, stuur mij de tweewekelijkse Happinez Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht

Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 • Wanneer is het tijd om los te laten als het om de liefde gaat?

  27/07/2016
  Wanneer is het tijd om los te laten als het om de liefde gaat?

  Wat hebben we nodig om echt gelukkig te zijn? Volgens Thich Nhat Hanh ontstaat geluk waar vrijheid is. ‘Als we ons in ons hart nog aan iets vasthouden kunnen we niet vrij zijn.’ Maar als het om de liefde en relaties gaat, hoe weet je dan dat het tijd is om los te laten? Vijf signalen die je helderheid kunnen geven.

 • Vijf zomer-events om mee te maken

  25/07/2016
  Vijf zomer-events om mee te maken

  Hartje zomer barst het van de festivals en andere evenementen. Zin om je te laten verrassen? We selecteerden vijf events die deze zomer plaatsvinden en nèt even anders zijn.

 

Bundel 'Happy Holidays'

Bij Happinez 'Nieuwe Horizon' krijgen plusabonnees een zomerboek.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Nieuwe Horizon'.


 
 • Drie oefeningen om jezelf op te laden

  24/07/2016
  Drie oefeningen om jezelf op te laden

  Om er voor een ander te zijn, moet je eerst goed voor jezelf zorgen – een bekende wijze les. Maar in alle drukte die het runnen van een gezin, je werk en een sociaal leven met zich meebrengt, ren je jezelf makkelijk voorbij. Reden te meer om goed voor je eigen energievoorraad te zorgen.

 • Weinig Behoefte aan Vrienden

  21/07/2016
  Weinig Behoefte aan Vrienden

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Weinig Behoefte aan Vrienden.

 • Verfrissende ijskoffie in 5 minuten

  20/07/2016
  Verfrissende ijskoffie in 5 minuten

  Als opkikker voor op een warme dag, als afternoon kick, of gewoon omdat 'ie zo ontzettend lekker is.

 • Keuringsdienst van Woorden: ‘Als het belangrijk voor je is, vind je een manier.’

  19/07/2016
  Keuringsdienst van Woorden: ‘Als het belangrijk voor je is, vind je een manier.’

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: ‘Als het belangrijk voor je is, vind je een manier. Zo niet, dan vind je een excuus.’


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd