Het aftellen is
begonnen
Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Daar vind je meer inspiratie, verhalen, producten en Happinez dan ooit.
Blijf op de hoogte
Ontvang onze nieuwsbrief en hoor 't als eerste als we onze site lanceren.
Mijn gegevens
E-mail*

Ja, stuur mij het Happinez e-zine

Velden met een * zijn verplicht

Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 

Prenten

Bij Happinez 'Overgave' krijgen plusabonnees prenten cadeau.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Overgave'.


 
 • Geniet van het leven

  03/05/2016
  Geniet van het leven

  De bloei van de sakura, de kersenbloesem, wordt in Japan uitbundig gevierd. ‘Geniet van het leven’ zeggen de Japanners hiermee, want het is net als de bloesem vergankelijk. 


 • Keuringsdienst van Woorden: 'Onthechting is de bevrijding van alle lijden'

  03/05/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'Onthechting is de bevrijding van alle lijden'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Onthechting is de bevrijding van alle lijden'.

 • Maandhoroscoop mei: Geven en nemen

  02/05/2016
  Maandhoroscoop mei: Geven en nemen

  Hoe staan de planeten en sterren deze maand? En wat betekent dat voor jou? Deze maand krijg je de kans om het verschil te voelen tussen empathie en medelijden. Hoe zit het met jouw balans tussen geven en nemen?

 • Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  28/04/2016
  Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Onwennige verliefde.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd