Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 • Een avond over de liefde

  07/02/2016
  Een avond over de liefde

  Een muzikale theateravond, waarbij je met je partner tijdens een goed glas wijn en heerlijke gerechten stilstaat bij de liefde en jullie relatie in het bijzonder.
 Dat is wat Godin&training op Valentijnsdag organiseert in de romantische kerk in Durgerdam.

 • Slow koken met Kyra

  06/02/2016
  Slow koken met Kyra

  Kyra de Vreeze neemt je elke week mee in haar wereld van geluk, gezondheid en voeding. Hoe je lekker biologisch en gezond eet, zelfgemaakte en eerlijke huishoudproducten maakt en hoe je zelf gelukkig blijft.

 

Notitieboekje

Bij Happinez 'Take it slow' krijgen plusabonnees een notitieboekje.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Take it slow'.


 
 • Lieve Dot: advies aan een Hongerige Huisvrouw

  04/02/2016
  Lieve Dot: advies aan een Hongerige Huisvrouw

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan een Hongerige Huisvrouw.

 • Schone slaapster - rectificatie

  02/02/2016
  Schone slaapster - rectificatie

  Hoe kom je rustig in slaap na de hectiek van de dag? Door lichaam en geest te kalmeren voor je naar bed gaat. Als je routine maakt van een mooi slaapritueel zal je lichaam dit gaan herkennen en zichzelf gaan voorbereiden op een goede nachtrust.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'

  02/02/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'.

 • De geur van de goden

  01/02/2016
  De geur van de goden

  Wat is dat toch met wierook? Je komt thuis na een drukke dag, steekt een wierookstokje aan en op wonderlijke wijze word je meegevoerd naar een sfeer van rust en harmonie. De geur brengt je thuis bij jezelf of zelfs naar hogere sferen - dat wisten ze in de oudheid al.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd