Het aftellen is
begonnen
Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Daar vind je meer inspiratie, verhalen, producten en Happinez dan ooit.
Blijf op de hoogte
Ontvang onze nieuwsbrief en hoor 't als eerste als we onze site lanceren.
Mijn gegevens
E-mail*

Ja, stuur mij het Happinez e-zine

Velden met een * zijn verplicht

Inspiratie voor de Kreeft

Eerste blok

 • Tips om goed in slaap te komen

  28/05/2016
  Tips om goed in slaap te komen

  Hoe kom je rustig in slaap na de hectiek van de dag? Door lichaam en geest te kalmeren voor je naar bed gaat. Maak routine van een slaapritueel en je zult zien dat je lichaam dit gaat herkennen en zich als vanzelf gaat voorbereiden op een goede nachtrust.

 • Lieve Dot: advies aan Ik Wil Hem Niet Kwijt

  26/05/2016
  Lieve Dot: advies aan Ik Wil Hem Niet Kwijt

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Ik Wil Hem Niet Kwijt.

 

Bundel verrassende verhalen

Bij Happinez 'Levenslust' krijgen plusabonnees een bundel vol verrassende verhalen cadeau.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Levenslust'.


 
 • Keuringsdienst van Woorden: 'Ik heb geen oordeel'

  24/05/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'Ik heb geen oordeel'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Ik heb geen oordeel'.

 • 3 massagetechnieken om stress te lijf te gaan

  22/05/2016
  3 massagetechnieken om stress te lijf te gaan

  Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn, maar ook gezond. Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geven een goed gevoel.

 • Kyra's recept voor glutenvrije pizza

  21/05/2016
  Kyra's recept voor glutenvrije pizza

  Simpel glutenvrij eten kan een uitdaging zijn. Deze zelfgemaakte glutenvrije pizzabodem is lekker en simpel klaar te maken: het recept bestaat uit vijf simpele en betaalbare ingrediënten.

 • Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

  20/05/2016
  Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

  Moderne technologie maakt ons leven een stuk makkelijker, maar heeft ook de drukste generatie ooit geproduceerd. Onze hoofden zitten net zo vol als onze agenda’s en we voelen ons haast schuldig als dat niet zo is. Terwijl het heerlijk is om je af en toe goed te vervelen: je laadt je hoofd letterlijk op, zodat je daarna weer lucht en ruimte hebt voor nieuwe plannen, ideeën en échte creativiteit.


Lees meer
Inspiratie voor de Kreeft

Op dit moment loopt de zon door het teken Kreeft. Dat betekent dat iedereen die geboren is tussen 21 juni en 22 juli behoort tot het sterrenbeeld Kreeft.

Er wordt veel geschreven over de persoonlijkheid van mensen aan de hand van hun sterrenbeeld. Maar welke invloed hebben deze verschillende tekens op elkaar en hoe gaan zij met elkaar om? Wat typerend voor de een is kan een belemmering of aanvulling zijn voor een ander. In Happinez nummer 4-2012 staat beschreven wat de relatie is van Kreeft met alle tekens uit de dierenriem.

Kreeft en andere sterrenbeelden

Schorpioen en kreeft bijvoorbeeld, allebei watertekens, begrijpen elkaar onmiddellijk. De lessen komen als Schorpioen zijn psychologische inzichten deelt. Die maken Kreeft wijzer en gelijkmatiger. Schorpioen leert van Kreeft dat het niet alleen om seks draait en dat je ook gewoon aardig kunt zijn.

Meer Happinez

In Happinez nummer 4-2012 lees je meer over de sterrenbeelden Tweelingen en Kreeft. In het volgende nummer: Leeuw en Maagd