Het aftellen is
begonnen
Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Daar vind je meer inspiratie, verhalen, producten en Happinez dan ooit.
Blijf op de hoogte
Ontvang onze nieuwsbrief en hoor 't als eerste als we onze site lanceren.
Mijn gegevens
E-mail*

Ja, stuur mij het Happinez e-zine

Velden met een * zijn verplicht

Meditatie op het Museumplein

Eerste blok

 

Prenten

Bij Happinez 'Overgave' krijgen plusabonnees prenten cadeau.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Overgave'.


 
 • Kyra's recept voor glutenvrije pizza

  21/05/2016
  Kyra's recept voor glutenvrije pizza

  Simpel glutenvrij eten kan een uitdaging zijn. Deze zelfgemaakte glutenvrije pizzabodem is lekker en simpel klaar te maken: het recept bestaat uit vijf simpele en betaalbare ingrediënten.

 • Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

  20/05/2016
  Deze drie apps zorgen voor meer rust in je leven

  Moderne technologie maakt ons leven een stuk makkelijker, maar heeft ook de drukste generatie ooit geproduceerd. Onze hoofden zitten net zo vol als onze agenda’s en we voelen ons haast schuldig als dat niet zo is. Terwijl het heerlijk is om je af en toe goed te vervelen: je laadt je hoofd letterlijk op, zodat je daarna weer lucht en ruimte hebt voor nieuwe plannen, ideeën en échte creativiteit.

 • Lieve Dot: advies aan Verdeeld

  18/05/2016
  Lieve Dot: advies aan Verdeeld

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Verdeeld.

 • De wereld door de ogen van Jimmy Nelson

  18/05/2016
  De wereld door de ogen van Jimmy Nelson

  Jimmy Nelson maakt de meest prachtige foto’s van uitheemse stammen die dreigen te verdwijnen door globalisatie, om ze voor eeuwig vast te leggen voor toekomstige generaties. Op dit moment is nog niet eerder vertoond werk van hem te zien in de Rademakers gallery in Amsterdam.


Lees meer
Meditatie op het Museumplein
Foto: Harold Pereira Foto: Harold Pereira

Om te vieren dat ‘Stadsverlichting’ precies een jaar bestaat kwamen zondag 8 juli ongeveer 500 mensen bijeen om de stad een beetje verlichting te brengen.

Hoofdredacteur van Happinez, Marije de Jong: Een geweldige ervaring zo in de open lucht. Die stadsgeluiden geven toch een extra dimensie aan het geheel. Jong, oud en zelfs kinderen zaten een uur stil.

In het begin registreer je nog geluiden maar na een tijdje ben je daar helemaal niet meer mee bezig. Je gedachten lossen op. Ik voelde zeker de helft van de tijd een glimlach op mijn gezicht. Een intens vredig uur.

Meer stadsverlichting

Op initiatief van Kris en Tijn Touber stellen mensen nu al een jaar lang hun huis open voor meditatie. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf maar ook bij elkaar. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!