Het aftellen is
begonnen
Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website. Daar vind je meer inspiratie, verhalen, producten en Happinez dan ooit.
Blijf op de hoogte
Ontvang onze nieuwsbrief en hoor 't als eerste als we onze site lanceren.
Mijn gegevens
E-mail*

Ja, stuur mij het Happinez e-zine

Velden met een * zijn verplicht

Meditatie op het Museumplein

Eerste blok

 • Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  28/04/2016
  Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Onwennige verliefde.

 • Het kompas in mijn leven

  25/04/2016
  Het kompas in mijn leven

  Richtlijnen, rituelen en riten die je door het leven loodsen. Vertrouwen in goddelijke leiding, bescherming en liefde. De opdracht een goed mens te zijn en positiviteit te verspreiden. In Happinez 'Overgave' vertellen twaalf mensen over wat hun leven zin en richting geeft.

 

Prenten

Bij Happinez 'Overgave' krijgen plusabonnees prenten cadeau.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Overgave'.


 
 • Opruimen met Merel van de Groene Meisjes

  24/04/2016
  Opruimen met Merel van de Groene Meisjes

  Met haar blog De Groene Meisjes wil Merel je inspireren je leven net iets groener te maken. Ze laat zien dat dit op een positieve manier kan, in plaats van te wijzen op wat allemaal niet meer mag als je ‘groen’ bent.

 • De scheppende kracht van seks

  22/04/2016
  De scheppende kracht van seks

  Een oerdrift, pure ontspanning, een prettig tijdverdrijf… seks is het allemaal, maar nog zoveel meer. Wanneer je je met lichaam en geest kunt overgeven aan de liefde, ontdek je een scheppende kracht die doorwerkt in alle facetten van je leven.

 • Droom

  21/04/2016
  Droom

  Tijn Touber vraagt zich af waarom er eigenlijk geen meditatieles gegeven wordt op scholen.

 • Lieve Dot: advies aan Levenskompas

  21/04/2016
  Lieve Dot: advies aan Levenskompas

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Levenskompas.


Lees meer
Meditatie op het Museumplein
Foto: Harold Pereira Foto: Harold Pereira

Om te vieren dat ‘Stadsverlichting’ precies een jaar bestaat kwamen zondag 8 juli ongeveer 500 mensen bijeen om de stad een beetje verlichting te brengen.

Hoofdredacteur van Happinez, Marije de Jong: Een geweldige ervaring zo in de open lucht. Die stadsgeluiden geven toch een extra dimensie aan het geheel. Jong, oud en zelfs kinderen zaten een uur stil.

In het begin registreer je nog geluiden maar na een tijdje ben je daar helemaal niet meer mee bezig. Je gedachten lossen op. Ik voelde zeker de helft van de tijd een glimlach op mijn gezicht. Een intens vredig uur.

Meer stadsverlichting

Op initiatief van Kris en Tijn Touber stellen mensen nu al een jaar lang hun huis open voor meditatie. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf maar ook bij elkaar. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!