Meditatie op het Museumplein

Eerste blok

 • Deze vijf rituelen helpen je in slaap te komen

  09/02/2016
  Deze vijf rituelen helpen je in slaap te komen

  Hoe kom je rustig in slaap na de hectiek van de dag? Belangrijk is om lichaam en geest te kalmeren voor je naar bed gaat. Maak routine van een mooi slaapritueel – je lichaam zal dat gaan herkennen en zich als vanzelf voorbereiden op een goede nachtrust.

 • Een avond over de liefde

  07/02/2016
  Een avond over de liefde

  Een muzikale theateravond, waarbij je met je partner tijdens een goed glas wijn en heerlijke gerechten stilstaat bij de liefde en jullie relatie in het bijzonder.
 Dat is wat Godin&training op Valentijnsdag organiseert in de romantische kerk in Durgerdam.

 

Notitieboekje

Bij Happinez 'Take it slow' krijgen plusabonnees een notitieboekje.
Ook verkrijgbaar in de winkel als cadeautje bij Happinez 'Take it slow'.


 
 • Slow koken met Kyra

  06/02/2016
  Slow koken met Kyra

  Kyra de Vreeze neemt je elke week mee in haar wereld van geluk, gezondheid en voeding. In het Slow-thema van Happinez, laat ze zien hoe je lekker biologisch en gezond eet, zelfgemaakte en eerlijke huishoudproducten maakt en hoe je ondertussen zelf gelukkig blijft.

 • Lieve Dot: advies aan een Hongerige Huisvrouw

  04/02/2016
  Lieve Dot: advies aan een Hongerige Huisvrouw

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan een Hongerige Huisvrouw.

 • Schone slaapster - rectificatie

  02/02/2016
  Schone slaapster - rectificatie

  Hoe kom je rustig in slaap na de hectiek van de dag? Door lichaam en geest te kalmeren voor je naar bed gaat. Als je routine maakt van een mooi slaapritueel zal je lichaam dit gaan herkennen en zichzelf gaan voorbereiden op een goede nachtrust.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'

  02/02/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Ik ken hem uit een vorig leven'.


Lees meer
Meditatie op het Museumplein
Foto: Harold Pereira Foto: Harold Pereira

Om te vieren dat ‘Stadsverlichting’ precies een jaar bestaat kwamen zondag 8 juli ongeveer 500 mensen bijeen om de stad een beetje verlichting te brengen.

Hoofdredacteur van Happinez, Marije de Jong: Een geweldige ervaring zo in de open lucht. Die stadsgeluiden geven toch een extra dimensie aan het geheel. Jong, oud en zelfs kinderen zaten een uur stil.

In het begin registreer je nog geluiden maar na een tijdje ben je daar helemaal niet meer mee bezig. Je gedachten lossen op. Ik voelde zeker de helft van de tijd een glimlach op mijn gezicht. Een intens vredig uur.

Meer stadsverlichting

Op initiatief van Kris en Tijn Touber stellen mensen nu al een jaar lang hun huis open voor meditatie. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf maar ook bij elkaar. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!