Meer

 • Maandhoroscoop mei: Geven en nemen

  02/05/2016
  Maandhoroscoop mei: Geven en nemen

  Hoe staan de planeten en sterren deze maand? En wat betekent dat voor jou? Deze maand krijg je de kans om het verschil te voelen tussen empathie en medelijden. Hoe zit het met jouw balans tussen geven en nemen?

 • Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  28/04/2016
  Lieve Dot: advies aan Onwennige verliefde

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Onwennige verliefde.

 • Het kompas in mijn leven

  25/04/2016
  Het kompas in mijn leven

  Richtlijnen, rituelen en riten die je door het leven loodsen. Vertrouwen in goddelijke leiding, bescherming en liefde. De opdracht een goed mens te zijn en positiviteit te verspreiden. In Happinez 'Overgave' vertellen twaalf mensen over wat hun leven zin en richting geeft.

 • Opruimen met Merel van de Groene Meisjes

  24/04/2016
  Opruimen met Merel van de Groene Meisjes

  Met haar blog De Groene Meisjes wil Merel je inspireren je leven net iets groener te maken. Ze laat zien dat dit op een positieve manier kan, in plaats van te wijzen op wat allemaal niet meer mag als je ‘groen’ bent.

 • De scheppende kracht van seks

  22/04/2016
  De scheppende kracht van seks

  Een oerdrift, pure ontspanning, een prettig tijdverdrijf… seks is het allemaal, maar nog zoveel meer. Wanneer je je met lichaam en geest kunt overgeven aan de liefde, ontdek je een scheppende kracht die doorwerkt in alle facetten van je leven.

 • Droom

  21/04/2016
  Droom

  Tijn Touber vraagt zich af waarom er eigenlijk geen meditatieles gegeven wordt op scholen.

 • Lieve Dot: advies aan Levenskompas

  21/04/2016
  Lieve Dot: advies aan Levenskompas

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Levenskompas.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'In je kracht staan'

  19/04/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'In je kracht staan'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'In je kracht staan'.

 • Kyra's recept voor rozenlimonade

  16/04/2016
  Kyra's recept voor rozenlimonade

  Kyra de Vreeze neemt je elke week mee in haar wereld van geluk, gezondheid en voeding. Ze laat je zien hoe je lekker biologisch en gezond eet, zelfgemaakte en eerlijke huishoudproducten maakt en hoe je ondertussen zelf gelukkig blijft.

 • Een kommetje zon op tafel

  14/04/2016
  Een kommetje zon op tafel

  Happinez' food stylist Ajda maakt een gezonde 'Green Goddess Glow Bowl' met broccolipesto. Sommigen noemen het ook wel Buddha bowls: grote kommen vol pure ingrediënten, zo royaal gevuld dat ze wel een beetje lijken op het bolle buikje van een Boeddhabeeld.