Meer

 • De wereld door de ogen van Jimmy Nelson

  18/05/2016
  De wereld door de ogen van Jimmy Nelson

  Jimmy Nelson maakt de meest prachtige foto’s van uitheemse stammen die dreigen te verdwijnen door globalisatie, om ze voor eeuwig vast te leggen voor toekomstige generaties. Op dit moment is nog niet eerder vertoond werk van hem te zien in de Rademakers gallery in Amsterdam.

 • Zeven lessen in liefde van Susan Smit

  16/05/2016
  Zeven lessen in liefde van Susan Smit

  Ach, wat houdt de liefde ons bezig, met alle machtsspelletjes, fantasieën, kwetsuren en projecties die erbij horen. Dit zijn de zeven lessen die Susan Smit van de liefde leerde.

 • Laat letterlijk blokkades los: tips bij obstipatie

  14/05/2016
  Laat letterlijk blokkades los: tips bij obstipatie

  Kyra de Vreeze neemt je elke week mee in haar wereld van geluk, gezondheid en voeding. Ze laat je zien hoe je lekker biologisch en gezond eet, zelfgemaakte en eerlijke huishoudproducten maakt en hoe je ondertussen zelf gelukkig blijft.

 • Lessen in geluk op Love for Life

  13/05/2016
  Lessen in geluk op Love for Life

  Gelukkig zijn, dat willen we allemaal wel. Maar hoe kunnen we onszelf aanleren om het ook te worden? Geluksprofessor Patrick van Hees spreker op Love for Life - vertelt hoe je lichter kunt leren leven.

 • Lieve Dot: advies aan Radeloos

  12/05/2016
  Lieve Dot: advies aan Radeloos

  Het leven gooit je soms plots een andere kant op zodat je even niet weet waar je het zoeken moet. Maar daar is Dot, je reddingsboei in tijden van woelige wateren. Deze week geeft ze advies aan Radeloos.

 • Keuringsdienst van Woorden: 'Ik voel mij niet gehoord'

  10/05/2016
  Keuringsdienst van Woorden: 'Ik voel mij niet gehoord'

  Ze klinken zo mooi en verlicht, die spirituele oneliners. Maar wat zeggen we eigenlijk? En is het waar? Susan Smit toetst, keurt, wikt en weegt de woorden: 'Ik voel mij niet gehoord'.

 • Oefeningen voor een gezonde buik

  10/05/2016
  Oefeningen voor een gezonde buik

  In een vrouwenbuik groeien niet alleen baby’s, maar ook inzichten, plannen en ideeën. Want daar ligt een bron van creativiteit en intuïtie. Deze vijf oefeningen helpen je leven vanuit je buikgevoel.

 • Vijf tips om slim te zonnen zonder zonnebrand

  09/05/2016
  Vijf tips om slim te zonnen zonder zonnebrand

  Kyra de Vreeze neemt je elke week mee in haar wereld van geluk, gezondheid en voeding. Ze laat je zien hoe je lekker biologisch en gezond eet, zelfgemaakte en eerlijke huishoudproducten maakt en hoe je ondertussen zelf gelukkig blijft.

 • Vijf manieren om lucide te leren dromen

  08/05/2016
  Vijf manieren om lucide te leren dromen

  Tijdens het dromen beseffen dat je droomt. Sommigen kunnen dit van nature, anderen leren het met wat oefening. Word een ‘droomreiziger’ en ontdek een inspirerende wereld vol vrijheid.

 • Deze mix van geuren helpt je ontspannen te slapen

  06/05/2016
  Deze mix van geuren helpt je ontspannen te slapen

  Geuren werken op het diepst van je onderbewustzijn en roepen herinneringen op. Naast licht is het geur waarmee je een ruimte sfeer kunt geven. De geur van kruiden werken direct in op ons brein, en kunnen onbewust inspelen op emoties - en daar kun je zelf invloed op uitoefenen.