Terug naar overzicht

Deze 5 kristallen zouden paranormale krachten hebben

Categorie
Tekst
Fabienne Peters
Deze 5 kristallen zouden paranormale krachten hebben

Vergeet de griezelige seance-associatie en zie contact maken met engelen, gidsen en overledenen voor wat het is: een gesprek met dierbaren. Daarvoor hoef je niet hardop te spreken en niet op antwoorden te wachten. Het enige wat je hoeft te doen, is voelen. Je kunt alles delen en vragen en bepaalt zelf in hoeverre je openstaat. paranormale kristallen zouden kunnen helpen. 

Kristallen kunnen helpen mediamieke en intuïtieve gaven te ontwikkelen. Volgens de kristallenleer bieden ze bescherming en vergemakkelijken contact met de kosmos. Maak kennis met stenen die spirituele gaven zouden hebben: adamiet, angeliet, labradoriet, azeztuliet en bustamiet.

Adamiet: ingevingen over levenspad

Adamiet aan een ketting of in je zak zou je nauwer in contact brengen met engelen en gidsen. Daar hoef je niet rustig voor te gaan zitten, dat gebeurt gedurende de dag. Je krijgt ingevingen en inzichten over je levenspad met deze steen. Adamiet verbindt volgens kristalexperts jouw hartenergie met je dagelijkse ritme. Wat past en wat past niet? Leef je je missie en je droom of loop je ervan weg? Adamiet helpt je dat volgens de kristallenleer in te zien en brengt je dichter bij je kern.

Angeliet: boodschappen van engelen

Zoals de naam al doet vermoeden, is angeliet een steen die je zou kunnen helpen om boodschappen van engelen te ontvangen. De steen staat in verbinding met het keelchakra en gaat over het delen van boodschappen die je ontvangt door te schrijven of te spreken. Angeliet zou een rustgevende werking hebben en zorgt ervoor dat je stevig geaard blijft. Ga je door een zware emotionele tijd? Angeliet kan volgens de kristallenleer verlichting brengen.

Labradoriet: voorspellende ingevingen

Fantasie en mediamieke gaven worden aangewakkerd door labradoriet volgens kristalexperts. Deze mediamieke steen zou een stevige verbinding leggen tussen je bewuste en onbewuste. Je gaat er gedetailleerd door dromen, maakt gemakkelijk contact met gidsen door tarotleggingen en het oppikken van ingevingen en doet misschien zelfs onbewust voorspellende uitspraken. Labradoriet zou een magische steen zijn met een sterke energetische werking.

Azeztuliet: contact met andere dimensies

Spirituele kracht vergroten zou je kunnen doen met azeztuliet. Intuïtieve gaven floreren met deze steen aan je lichaam. Angsten komen aan de oppervlakte, je krijgt antwoorden over jezelf en diep verdriet neemt af. Azeztuliet zorgt volgens de kristallenleer ervoor dat je in contact komt met andere dimensies. Met deze steen zou je je bijzonder dicht bij jezelf kunnen voelen. Azeztuliet geeft volgens de kristallenleer kracht en steun in confronterende, transformerende periodes in het leven.

Bustamiet: verbinding met je dromen

Bustamiet zou een sterke verbinding hebben met dromen. Met deze steen droom je bewuster én maak je dromen en idealen waar volgens kristalexperts. Bustamiet aan je lijf zorgt voor eenwording met de kosmos. Je staat open voor boodschappen van gidsen, engelen en overledenen, komt in verbinding met oude pijnen en laat ze makkelijker los. Je innerlijke harmonie groeit en daardoor zou je je uitdagingen aan durven gaan.

Meer weten over paranormale kristallen?

  • De wijsheid van stenen van Robert Simmons en Naisha Ahsian
  • De Kristallengids van Judy Hall

Ontdek de kracht van kristallen

Wil je weten hoe je de kracht van kristallen kunt gebruiken voor meer balans, energie, zelfvertrouwen en liefde? In de Happinez training Werken met kristallen neemt kristallenexpert Emma Lucy Knowles je mee in de magische wereld van de kristallen. In 7 modules leer je hoe je een kristal inzet om je intenties, dromen en doelen kracht bij te zetten. Naast de Instagram-training kun je de kristallentraining nu ook op een gloednieuw platform volgen, in je eigen tempo en via telefoon, tablet of computer. Meld je hier aan.

En ook…

Door anderen gelezen