Happinez lezersaanbiedingen

Speciaal voor lezers van Happinez

Doen, zien, beleven en ervaren. Ervaar zelf de onderwerpen die in het magazine Happinez beschreven staan. Speciaal voor haar lezers selecteert Happinez bijeenkomsten en aanbiedingen voor lezers. Soms op eigen initiatief, vaak in samenwerking met anderen. Hoe dan ook: altijd een verrijkende en bijzondere ervaring.


 • Vier de zomer!

  Vier de zomer!

  De gezondste plek van Nederland vind je in de bossen van de Veluwe, op landgoed Zwaluwenburg. Daar liggen de tuinen van A.Vogel, vol met geneeskrachtige kruiden en planten. Een mooie plek om tot rust te komen tijdens inspirerende lekker-in-je-vel-dagen, georganiseerd voor de lezers van Happinez.

 • Internationale yogadag

  Internationale yogadag

  21 juni is door de Verenigde Naties vorig jaar officieel uitgeroepen tot internationale yogadag. Over de hele wereld worden yogalessen geïnitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Happinez en Yoga Magazine doen dit jaar ook mee.

 • Extra middag Latifa-meditatie

  Extra middag Latifa-meditatie

  Happinez-lezers kunnen een bijzondere middag beleven met Michaël Derkse. Ervaar zelf het helende gebed van de soefi’s.

 • De Boeddha

  De Boeddha

  Mediteren, yoga, mindfulness: de Boeddha inspireert nog volop. Hoe wordt het boeddhisme wereldwijd beleefd, wat vinden we in deze stroming? Ontdek zijn intrigrerende levensverhaal in de unieke tentoonstelling ‘De Boeddha’.

 • Happinez Cinema

  Happinez Cinema

  Vanaf mei kun je elke tweede zaterdag van de maand naar de bioscoop voor een echte Happinez-film of -documentaire. Gun jezelf een moment van bezinning en verwondering en laat je inspireren.