Online cursussen voor een gelukkiger leven

Leven volgens je innerlijke ritme, mediteren, mindful leven in het hier en nu, creatief denken, boeddhistisch timemanagement, handlezen, afvallen door bewust te eten en te leven: met de online cursussen van Happinez ga je op een laagdrempelige wijze aan de slag met deze ambities en leer je bewuster en gelukkiger te leven.

Happinez cursusaanbodInloggen voor bestaande cursisten

Meer informatie over de trainingen van Happinez

Hoe werkt een online training?

Als cursist van Happinez ontvang je wekelijks lessen in je mailbox. Je hebt toegang tot het online trainingsplatform, waar je als studiemateriaal filmpjes, schrijf- of doe-opdrachten krijgt. Je studeert vanuit huis vanachter je eigen computer, of onderweg via je tablet of mobiel.

Wat krijg ik?

Naast de inspirerende online lessen krijgt je een inspirerend werkboek thuisgestuurd, waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen en je opdrachten in kunt opschrijven. Ook ontvangt je inspirerende sms'jes die je gedurende de training zullen helpen om je doel te bereiken. Het Happinez forum maakt het bovendien mogelijk om elkaar onderling te coachen en ervaringen uit te wisselen!

Krijg ik feedback op de opdrachten die ik invul?

De bedoeling van de opdrachten is inzicht te creëren in jezelf, je gedrag en reacties. Daarin word je begeleid door de filmpjes en teksten in de training; niet door een coach die jouw werk leest. Kom je er niet uit, dan kun je eens kijken of iemand op het forum je verder kan helpen. Bij sommige cursussen kun je je aanmelden voor een onderling coachschap. Jij en een andere cursist worden elkaars maatje, en helpen elkaar door de cursus.

Ervaringen van cursisten

Al bijna 5.000 mensen volgden een online training van Happinez. Enkele reacties:

‘Ideaal: een sms die je op het juiste moment voor je valkuil behoedt’
‘De hele wereld zou even mee moeten doen met deze cursus!’
‘Wat zou de wereld er anders uitzien als iedereen deze cursus volgde’Korting voor Happinez abonnees

Ben je abonnee van Happinez magazine? Dan krijg je korting op onze online trainingen. Maak hiervoor gebruik van het bestelformulier voor abonnees.

Meer weten?

Alle informatie over onze trainingen en een introductiefilm vind je op de cursuspagina’s van handlezen, tijdsurfen, mediteren, mindfulness, spiritueel afvallen en creatief denken.

Heb je toch nog vragen?

Bel 020-5518707 (bereikbaar ma. t/m vr. 08:00 tot 19:0 uur) of stuur een e-mail naar happinez.service@weekbladpers.nl