Bestel de cursus 'Leren mediteren'

Maak meditatie een deel van je leven in 40 dagen, met de Happinez online cursus 'Leren mediteren'. Nog nooit was leren mediteren zo gemakkelijk! De cursus kost € 39,95


Ben je abonnee van Happinez?
Bestel 'Leren mediteren' dan hier met abonneekorting

Mijn gegevens
Titel* Dhr. Mevr.
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam*
Postcode*
Huisnummer*/toevoeging
Adres
E-mail*
Geboortedatum*
Mobiel*
Gegevens betaler en ontvanger Ik volg zelf de cursus
Ik schenk de cursus aan iemand anders
Bestelling

Meditatiecursus 'Leren Mediteren' + boek (niet-abonnee)

Artikel Meditatiecursus 'Leren Mediteren' +boek
Prijs per stuk € 39,95
Aantal
Betaalwijze Automatische incasso
iDeal  
Rekeningnummer (IBAN) *
Totaal bedrag € 39,95
Voorwaarden
Bekijk hier onze Algemene voorwaarden Akkoord

Velden met een * zijn verplichtWe gebruiken je mobiele nummer om daar cursus-smsjes naar te kunnen versturen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Woon je niet in Nederland en wil je de cursus volgen? Neem contact op met ons KlantenServiceCentrum: happinez.service@weekbladpers.nl, of telefonisch via (+31)20 5518 707


LET OP: De e-mail met inlogcode voor de online training ontvangt je binnen een werkdag. Het werkboek ontvang je binnen één week. Begin pas met de cursus als je het werkboek hebt ontvangen.

Wij maken je er op attent dat jouw persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons Privacy statement Onze algemene disclaimer is van toepassing is op deze cursus.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons KlantenServiceCentrum. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:00 uur op het telefoonnummer (+31)20 5518 707 en via happinez.service@weekbladpers.nl.