Leer 'Spiritueel afvallen'

Wil je lichter leven, dan helpt het ook om ruimte te scheppen in je hoofd, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De e-cursus Spiritueel afvallen brengt lichaam en geest in evenwicht, wat het leven letterlijk en figuurlijk lichter maakt! Sta stil bij hoe je jezelf voedt, leer meer over gezond eten en over voedsel dat bij jou past. Eten wordt weer een bron van levenskracht en energie.

Eten bekeken van veel kanten

Met de online cursus 'Spiritueel afvallen' van Happinez leer je in 15 lessen om met andere ogen naar je leven, je eten en je eetgewoonten te kijken. Afvallen is namelijk niet alleen een kwestie van minder eten. Er speelt zich ook veel af tussen je oren.
Deze cursus maakt je bewust hoe je in je leven staat. Hoe reageer je op stress, heb je genoeg rustpunten in je leven, op welke momenten eet je en wat eet je? Diverse experts, coaches, voedingsdeskundigen en psychologen helpen je bewuster naar je leven te kijken.

Prachtig werkboek

Deze cursus behandelt vele aspecten van je leven. Rustmomenten, bewustzijn en de juiste keuzes maken. Afvallen is je ontdoen van veel ballast in je leven, niet alleen van kilo’s overgewicht.

Bij deze cursus krijg je een prachtig werkboek, boordevol prachtig beeld. Bedoeld om de geboden informatie nog eens rustig na te lezen, om je vorderingen bij te houden en als dagboek.


Ontdek met deze cursus hoe je lichter kunt leven

Je betaalt voor de cursus 'Spiritueel afvallen',
inclusief het werkboek, € 34,95.

 Ben je abonnee? Bestel dan de online cursus 'Spiritueel afvallen' met abonneekorting

Nog geen abonnee? Bestel de online cursus + een jaar Happinez voor maar € 42,50